| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 906  [Dalších 296 >>]
lenka
  • 
5.9.2006 17:00:14
no ja byt tebou tak nesoudim na zaklade propagandy typu bez dcerky neodejdu, a hlavne bych se asi vzdelavala, neb neni zeme jako zeme... jinak se zachazi se zenou v iranu, i kdyz musi chodit zahalena, a jinak v saudske... rikat, ze maji na hlave hadr ale vypovida o tve vychove, respektu a toleranci... to, ze i muslimky si samy vybiraji partnery a rozhoduji kde a co budou studovat zrejme nevis, ale je to tak.
pozitivni mysleni 30216
2.9.2006 22:02:45
Ziju v New Yorku a potkavam tu myslimky kazdy den.Nektere maji zahalene jen vlasy a jsou kolikrat tak sexy obleceny a krasne vypadajici, ze jim tise zavidim.Sala z nich sebevodomi.Pak jsou tu takove, ktere jsou asi vic muslimky a jsou obleceny vic muslimsky se zahalenyma vlasama a treba se s manzelem vedou za ruku.Pak tu ovsem taky clovek narazi na takovou, ze ji jen koukaji oci a jde sice ne tri, ale urcite aspon jeden krok za manzelem a vypada jak domaci putka.Verim, ze ta tim elektrickym dratem dostava.

Muj manzel delal s muslimem(sef) a ten se netajil tim, ze obcas manzelku propleskne, aby vedela kde je jeji jmeno.Treba jen proto, ze neni jidlo na stole kdyz prisel domu.

s.t.
  • 
2.9.2006 21:30:20
Já jsem hlavně hrdá na to, že jsem žena a můžu o sobě rozhodovat sama. Nemusím mít na hlavě hadr, bydlet v oddělených prostorách a chodit tři kroky za manželem, kterého mi někdo vybere. Také se nemusím bát, že nebudu moci studovat co chci a navštěvovat kulturní zažízení kdy a s kým chci. A rozhodnu se sama a moje dcera taky. A nikdy bych nebyla hrdá na svého syna kdyby na sebe navěsil pás s výbušninou a šel se odpálit do autobusu plného lidí. Jsou věci, které nepochopím a nelze je ospravedlnit a tvrdit, že to se islámu netýká je LEŽ. Kdyby to samé udělal ve jménu Krista či Budhy kdokoliv jiný je pro mě sprostým vrahem. A pokud by ho někdo obhajoval je stejný jako on. Vražda se nedá ospravedlnit a postavení ženy v muslimské kultuře je tragické!

s.t.
  • 
2.9.2006 21:26:10
Já jsem hlavně hrdá na to, že jsem žena a můžu o sobě rozhodovat sama. Nemusím mít na hlavě hadr, bydlet v oddělených prostorách a chodit tři kroky za manželem, kterého mi někdo vybere. Také se nemusím bát, že nebudu moci studovat co chci a navštěvovat kulturní zažízení kdy a s kým chci. A rozhodnu se sama a moje dcera taky. A nikdy bych nebyla hrdá na svého syna kdyby na sebe navěsil pás s výbušninou a šel se odpálit do autobusu plného lidí. Jsou věci, které nepochopím a nelze je ospravedlnit a tvrdit, že to se islámu netýká je LEŽ. Kdyby to samé udělal ve jménu Krista či Budhy kdokoliv jiný je pro mě sprostým vrahem. A pokud by ho někdo obhajoval je stejný jako on. Vražda se nedá ospravedlnit a postavení ženy v muslimské kultuře je tragické!

wafa
  • 
30.8.2006 7:03:25
Zdravím.

Posílám vám, kteří islám a muslimy neznáte, opravdu poučné stránky o islámu. Tak se dovzdělejte :-)

a tady

tady
lenka
  • 
28.8.2006 12:18:06
my co s muslimy zijeme a vime, ze to neni pravda o nic vic nez jinde se na videa divat nemusime, vis?
Olina
  • 
28.8.2006 6:32:58
Lenko, vy jste neviděly to video? Bijte je (ženy) nabádá Mohamed v Koránu a moderátor v katarské televizi. Ty jsi neposlouchala tu ženu, o té "kultuře elektrických kabelů" v muslimských zemích - jak je tam to mlácení žen rozšířené a časté? Ženy se nemohou moc bránit, páč Aláh to tak chce- Boží zákon-šarija.
iveta
  • 
27.8.2006 16:56:32
Proc mas hned na mysli muslimi?ty mas spatnou zkusenost?ja ji mela s cechem.ale ne s muslimem.To asi nezalezi jestli je krestan nebo muslim,to bude zrejmne problem nekde jinde.
lenka
  • 
27.8.2006 15:03:19
do civilizovaneho ceska? staci se podivat na rubriku domaci nasili - kolik myslite, ze tam je maminek z blizkeho vychodu co maji za manzela muslima, co holky?
zvedava
  • 
26.8.2006 20:57:29
Kdopak uz ma za sebou "lehke biti"?
A kolika maminkam se tento zpusob kominikace nezamlouval a byl jim umoznen navrat zpatky do civilizovaneho Ceska? Mate nekdo zkusenosti a podelite se?
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 906  [Dalších 296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.