| vlad. | 38059 |
|
|
4.4.2013 23:30:20
Bolesti, spíš takové pálivé v podbřišku a trochu záda. Jo a u prvního porodu hlenová zátka. tak
![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 23:28:32
Tybrťo! Nestraš! - mm je dost nervní, jsem se jen odpoledne zmínila, že ať si radši to vínko k večeři nedává...
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 23:27:32
Děkuju
![]() Už jsem třetí v pořadí - bohužel u mě se končí (ač jsem si to moc přála), páč jednak manžel nechtěl (prý to nemá rád, když se děti jmenují po rodičích) a taky to tak vyšlo, že bych jí prostě neudělala, aby měla svátek +- kolem narozek... Kuriozně ale budeme mít Karolínku - odříkaného chleba největší koláč - z mm nakonec předevčírem vylezlo, že by chtěl, aby byla po něm... to mě tedy fakt dostal!!! |
| Tragika | 61116 |
|
|
4.4.2013 23:26:10
Poznala jsem to spolehlivě. Kontrakce po jedné minutě.
Začala jsem si doma vyvařovat nůžky a chystala na zem čisté prostěradlo, neb jsem měla načteno, že se jedná o tzv. překotný porod. ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 23:18:20
Tyjo klidně! Ale nevím, jestli by to zrovna u mě mělo nějaký efekt... Mám za sebou právě čerstvě 8-mi týdenní rekonstrukci části bytu 3+1 (kuchyně a obývák), kdy jsem fakt denně uklízela, páč jsme v tom bydleli, že...
2 týdny tady probíhali stavební práce, 6!!!! týdnů (měl to mít hotové za max. 2 týdny) se tu ometal truhlář a montoval nábytek - tzn. imrvére bordel, prach, piliny ![]() Naposledy tu byl minulý úterý!Já jsem se zasekla, že pokud to nebude hotový, tak do toho bordelu prostě nerodím..!!! Takže je mi jasný, že pokud bych začala rýt u tebe, neporodím, dokud nebude zrytá nejen vaše zahrada, ale ještě plantáže kolem , jak se znám.... prostě aby bylo hotovo! |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
4.4.2013 23:17:43
Pravda pravdoucí. Naprosto stejná zkušenost.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.4.2013 23:16:32
jo s tou vanou - během těhotenství jsem byla kachna ráchací... jak začal porod, tak už by mě do vody nikdo nedostal, sprchu jsem dala jen po velkém vnitřním sebepřemlouvání (páč jsem byla poblitá, že) a dokonce mi i vadilo, že mi splachování u wc ošplouchlo zadek
|
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
4.4.2013 23:16:18
Chodila jsem na 4cm otevřená s výborný nález, porod bude rychlovka, večer jste tady 4 týdny, nikdo si mě nechtěl nechat když už mám doma 2 děti, at´ si jdu uvařit a připravit se na pobyt v nemocnici. Vystřídala se u nás celá rodina a když jsem pak fakt rodila, už nikdo neměl dovolenou
. Nenech si nic namluvit, prostě to poznáš ![]() ![]() |
| Černá kronika | 103775 |
|
|
4.4.2013 23:14:34
Oni jim ty monitory pěkně blbnou. Já měla kontrakce jednu za druhou a PA mi taky tvrdila, že se nic neděje. Tak jsem jí řekla, ať mi sáhne na břicho, že mám zrovna kontrakci, což následně uznala, prohlídla mě vnitřně a do 10 minut se dělal akutní císař, protože jsem byla už otevřená, ale vaginálně jsem porodit nesměla.
|
| Květulina+3 | 54769 |
|
|
4.4.2013 23:13:49
Máš moc hezké jméno, jako moje prvorozená
, tak kdybys náhodou zítra už byla v porodnici, tak vše nej už dnes ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.