| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 23:05:00
No jo, ale mě fakt tvrdili, že ty kontrakce na monitoru nejsou skoro žádné - to už jsem byla na sále a po všech možných tabletách a oxitocinech a já nevím, co všechno mi ještě dávali.... fakt kopce nebyli žádný, spíš taková lehce zvlněná čára....
Já pak zalezla do sprchy a odmítala jsem vylézt, lila na sebe vařící vodu a doufala, že se konečně začnu otvírat - no, nezačala... až po tom epi, který mi dávali, když jsem byla na těsné 2 prsty (po 5ti!!! hodinách) ... Pak to šlo, naštěstí jak po másle ![]() |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.4.2013 23:04:45
třeba to ještě dneska stihneš...
teda spíš zítra...u prvního porodu jsem se bála, že to nepoznám... když to pak přišlo, byla jsem si najednou 100% jistá, že to je ono, ačkoli to tak vůbec nevypadalo, za tři hodinky byla princezna venku u druhého porodu jsem se bála ještě mnohem víc, že to nepoznám... tři týdny jsem chodila s mimčem "dole", pootevřená, zkrátka povyskočit a dítko vyklepu... před polednem 4.4. mi řekl pan doktor, že dneska ještě ne... no, přijela jsem domů, naobědvala jse se (bohužel jsem to stihla, takže oběd pak viděli všichni na sále), uložila malou, manžel odjel do práce, za pár minut mu volám, ať se kouká vrátit... nadával jak špaček |
| Markéta, kluci 11 a 4 |
| • |
4.4.2013 23:02:42
To já jsem právě žádnej nedostala, protože napřed jsem rodila MÁLO a pak zase MOC. A vyváznout U Apolináře bez epiduralu, to není jen tak, nabizejí (nebo nabízeli) ho tam velmi aktivně.
|
| Lei | 37503 |
|
|
4.4.2013 23:01:31
Jo, je to předzvěst, že v nejbližších dnech až dvou týdnech porodíš
.Já se vždy ty poslední dny před porodem pozorovala, každé slaboučké pobolívání v podbřišku jsem si říkala, jestli to není ta kontrakce...když pak začaly opravdu, tak se to prostě splést nedalo . Jiné příznaky jsem neměla, hnízdění, poslíčci, průjem, prasknutí vody, nic takového se u mne nekonalo. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 23:01:31
Hanko, to co píšeš, to vypadá nadějně
, tajně doufám, že si taky zažiju normální porod s normálním průběhem ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
4.4.2013 23:01:16
Odtekla mi voda
![]() |
| Hanka36 | 89649 |
|
|
4.4.2013 23:00:11
Křížové bolesti u porodu jsou přece taky způsobeny kontakcemi, ne?
Já to teda tak měla, každá kontakce do zad a do kyčlí! fuj, nic moc, ale i tak porody jsou mezi mými nejintenzivnějšími životními prožitky. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 22:59:29
Jo, to mi taky na sále říkaly, že ty kontrakce jsou minimální, že to není skoro nic... no, mě to šlo všechno do zad, takže jsem fakt jako nechápala, jakou ještě horší bolest mám čekat
![]() Zaplať pánbůh za ten epidurál, páč jakmile mi po něm pominuly ty křížáky, tak jsem se konečně začala otvírat - za 30 min z 1,5 cm na 10 cm a konečně začala rodit, jinak tam ležím ještě teĎ ![]() |
| Hanka36 | 89649 |
|
|
4.4.2013 22:57:49
Myslím, že by to mohlo být ono, takový pomalý rozjezd.
Já jsem dva dny před porodem taky hodně polehávala, byla jsem taková rozbolavěná, unavená, no měla jsem poslíčky každých cca 60-30 min. A taky jsem byla na vyšetření den předtím a prý nic, jen poslíčci. |
| Markéta, kluci 11 a 4 |
| • |
4.4.2013 22:57:04
Jo, a pamatuju si, jak jsem ve tři ráno na netu do Googlu zadávala "jak vypadá plodová voda?"
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.