| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 22:56:25
Agatho
, tos mě pobabvila, no já mám ještě nvíc zítra svátek, tak že bych si tedy mohla porodit dáreček, co??![]() Holt co si neudělám, nemám ![]() |
| Markéta, kluci 11 a 4 |
| • |
4.4.2013 22:55:53
Podruhé mi praskla voda a pak se asi dvacet hodin nic nedělo. Pak mi začaly šílené kontrakce, ale v porodnici mi furt tvrdili, že to nejsou kontrakce, ale poslíčky (protože na monitoru byla rovná čára). Tvrdila mi to PA ještě než jsme šly (já teda spíš lezla na sál). A ejhle, než jsem se tam doplazila, byla jsem ze tří centimetrů otevřená na deset, takže to přece jen ty kontrakce byly. Takže já jsem poznala,že rodím, zkušený personál porodnice ale ne.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.4.2013 22:53:40
jo a pár hodin před tím jsem byla taky na kontrole, dokonce vyšetřena vnitřně, na CTG už nějaké vlnky byly (ale to byly už tři týdny před tím) a byla jsem poslána domů
|
| MUMIE | 120335 |
|
|
4.4.2013 22:52:36
Vzbudila jsem se k ránu a musela jsem na záchod. Hned. Průjem, zvracení, pak začaly bolesti břicha. Nevěděla jsem, jestli to je nebo není ono. Byla jsem týden po termínu. No, bylo to ono.
|
| Pippi | 108434 |
|
|
4.4.2013 22:52:01
poznala jsem to tak, že mi odtekla voda
kontrakce přišly až po dalších čtyřech hodinách, to už jsem samozřejmě věděla, že je to ono, když praskla voda. Držím palce, ať jde všechno hladce ![]() |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.4.2013 22:51:54
5ekla jsem si, že 4. duben je takové pěkné datum, že bych mohla porodit
![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.4.2013 22:49:27
Ač už čekám druhého potomka, nějak nevím, jestli se náhodou něco neděje.
Prvorozený byl vyvolávaný, já měla od počátku vyvolávání šílené křížáky, takže jsem nějaké kontrakce (které stejně byly pořád slabé), moc nevnímala... Momentáně jsem 39+3 a dnes je mi celý den jakoby blbě, jsem strašně unavená a pobolívá mě v kříži, tak nějak se mi jako začalo líp chodit zeširoka, nebo jak to nazvat , břicho mi tvrdne, ale jen když stojím, nebo chodím (to je skoro pořád), v leže/v sedě tvrdnutí ustupuje dosti výrazně.... Taky nemám moc chuť na jídlo, je mi jako přišoufl, ale když něco sním, je mi líp - jen se musím přinutit...Včera jsem zato sršela energií, ač jsem spala ani ne 4 hodiny a bylo mi děsně fajn...Na dnešek jsem naštěstí už spala dobře, ale po obědě už jsem byla úplně grogy, tak jsem si šla ještě na 2 hoďky lehnout, ale usnout se mi nepodařilo... Tyjo, tak co to jako je??? Je to nějaká předzvěst, že rodím, nebo co??? Jsem měla takovou radost, že jsem se konečně po skoro dvou týdnech vyhrabala z virózy a je mi už dobře, nebolí mě v krku a nemám skoro rýmu, ale teď fakt nevím, co si o tomhle mám zas myslet ...Pište prosím, jak vám začínaly porody, třeba se v tom poznám... a nebo taky ne ![]() Vzhledem k tomu, že jsem byla včera v Podolí na kontrole a vyjma monitoru, změření tlaku a zvážení mi doktor, takřka mezi dveřmi, jen podal ruku s tím, že když neporodím, tak se uvidíme zase týden a na otázku, jestli mě nebude vyšetřovat, když minule mě taky nevyšetřoval, že prý ne Byla jsem z toho trošku rozčarovaná, musím přiznat...Každopádně zítra, pokud tedy neporodím, jdu radši za svým gynekologem- esli se neděje něco, o čem bych třeba měla vědět... |
| KoproFka | 76193 |
|
|
13.3.2013 23:27:10
to co popisuješ kontrakce myslím nebyla, ale, jak už tady někdo napsal - gravitace
![]() já si kontrakce vlastně vůbec nevybavuju - porod jsem měla vyvolávaný kvůli odtoku plodovky a žádným kontrakcím a prakticky do hodiny od vyvolávání mě namísto kontrakcí přepadly křížáky , takže nějaký kontrakce jsem vůbec neměla čas a sílu vnímat - tak strašně mě bolely záda, že jsem nebyla schopna mluvit, ležet, sedět jen stát ve sprše a lít na sebe vařicí vodu... dodneška vůbec nechápu, jak může někdo mezi kontrakcema spát![]() ![]() |
| Klára |
| • |
13.3.2013 19:41:18
Úplně chápu tvůj dotaz, já se taky furt všech ptala, jak to měli:) a pak jsem to fakt poznala, když to přišlo - do té doby mě všechno různě pobolívalo, ale tohle fakt byla taková návalovitá silná bolest a vracela se, nejdřív párkrát za hodinu a pak už hodně často.....jé, hned bych šla rodit zas, byl to super zážitek!
|
| Šešule | 94264 |
|
|
13.3.2013 18:35:55
Tak s křečí v lýtku bych to nesrovnávala. Kontrakce jsem si zezačátku docela i užívala
Na rozdíl od křeče od svalu. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.