| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak poznat začátek porodu

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1615  [Dalších 1405 >>]
sedmikraaaska 128337
6.10.2012 16:08:34
Dobrý den,
asi před hodinou mi pomalu začala odtékat plodová voda, ale kontrakce nikde. Je to normální? mám jet do porodnice nebo čekat?
Merylin5 68735
26.8.2012 8:03:38
Byla jsem na tom jako ty, žádné známky porodu a případné vyvolávání kvůli cukrovce. Nakonec jsem porodila 6 dnů před termínem.
Connie 105813
25.8.2012 22:50:52
Koktejl jsem vypila taky, ale bez ricinového oleje (dala jsem normální), průjem se nekonal, ale opravdu přesně po 6 hodinách mi praskla voda. Ale poznala jsem to až ve chvíli, když jsem šla na záchod (v noci) a jak jsem se zvedla, tak dole bylo "divně vlhko", chvilku jsem myslela, že jsem si ucvrnkla (bylo toho málo), tak jsem si lehla a zase stoupla a když následovalo to samé, tak to bylo jasné.
sextánka 81156
25.8.2012 22:43:00
U prvního porodu jsem to měla stejně jako ty. Tzn. jednu sobotu jsem lehounce zašpinila a nic. Další týden jsem byla na kontrole v pátek pozdě odpoledne, MUDr. se se mnou loučil se slovy: tak zase za týden nashle, nic se nechystá! Potom kolem 22h jsem měla lehounké křeče, kolem půlnoci jsem začala krvácet, ve 2h jsme dojeli do porodnice, kde mi říkali, že miminko je ještě moc vysoko a otevřená jsem jenom pro prst. Takže to bude ještě nadlouho.
Dcera se narodila v 6.10h ráno.
Třeba to tak bude i u tebe!!~;((

U posledního dítka jsem přenášela a šla i do ricinového koktejlu. Ricinový olej jsem koupila v lékárně Brně na Kobližné ulici, meruňkový džus v DM drogerii.
vertigo 92133
25.8.2012 22:41:41
Přidávám se, měla jsem to taky podobné. Přenášela jsem 8 dní, bolesti od 5 hod ráno spíš nepravidelně, dopoledne na kontrole mě řekli, že nejspíš dneska porodím (otevřená na 2cm), ať přijedu odpoledne. Zavezli jsme dceru k babičce, trochu jsem poklidila, zahrála si karty na počítači, kontrakce (stále ještě snesitelný) po cca 10-15min a o půl sedmé večer jsme ale raději jeli do porodnice. Po nálevu mě praskla voda a začaly ty "pravý" hnusný kontrakce a do půl hodiny byl syn na světě. Pojídala jsem pupalkový olej, ale díky tomu jsem měla porodní cesty dobře nachystaný (asi proto ten rychlý konec porodu), ale porod samotný to bohužel nepřiblížilo. Vyvolávání jsem se bála a rýsovalo se velmi reálně kvůli těhotenské cukrovce. Nakonec k tomu přistoupili velmi rozumně a nechali mě přenášet a syn měl při narození 3150g.
Sádlo 112482
25.8.2012 22:30:50
Uplně stejné. Jakoby menstruační bolesti, průjem, zvracení. Začalo to asi o půl páté ráno. V devět jsem jela do porodnice, v deset začala krvácet, ve dvanáct bylo po všem.
lipoo 47870
25.8.2012 21:02:48
Tak to u mě neplatí!!a vodu mi pichali i u toho přirozeně překotnýho~o~
lipoo 47870
25.8.2012 20:58:49
Mi 1.porod vyvolavali,druhy meli v pondeli taky,ale malej asi dostal strach a v nedělu se narodil;-),ale nepoznala jsem,jestli je to porod:-D
Simeona+3 110315
25.8.2012 20:56:16
Tak můžu zodpovědně prohlásit že bolestivost porodu přirozeného a po umělém prasknutí vody a oxytocinu se nedá srovnat,u přirozeného porodu kontrakce pozvolna sílily, až jsem nemohla mluvit a soustředila se na prodýchávání. U "uspěchaného" porodu jsem zažila bolest jakou u ostatních porodů ne, manžel měl modráky na rukou snad ještě měsíc. Ale nechci strašit, přeju hezký porod, který půjde jako po másle ~;((~;((~;((
holka anonymka 93519
25.8.2012 20:09:38
mně při prvním těhotenství taky vyvolávali porod. 10 dní po termínu, syn měl už 4,10kg a byl největší mimino na oddělení :-). Vodu už jsem měla zakalenou, ale syn je naprosto v pořádku - už 18 let.
S druhým synem jsem si byla jistá až chvilku před příjezdem do porodnice, což bylo cca 1,5 hodiny před porodem.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1615  [Dalších 1405 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.