| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
1.8.2011 11:53:12
trasne jsem se prezrala a nemohla prestat jist. snedla jsem sest rohliku se salamem a pak mi rupla voda
![]() |
| Claire4891 | 105665 |
|
|
1.8.2011 11:46:49
Ne, nepoznala jsem nic - nacpala jsem se vecer jidlem, koukla na film a v noci to bylo
Ted den jsem jeste behala do schodu, tri dny pred jsme byli na vylete a ja lezla na rozhlednu. Jen si pamatuju, ze me ten posledni den bricho dost tizilo, ale nijak jsem to s blizicim se porodem nespojovala![]() |
| Hanka |
| • |
1.8.2011 11:43:27
Ani omylem. A nejen já, ani gynekolog nic
![]() Obě mé děti se narodily v pátek, jedna dopoledne, druhá po ránu, obě před termínem (jedna 2, druhá 4 týdny). Porody začaly v noci, kolem 2-3 hodin. A u obou jsem se cítila den předem jako rybička (ostatně jako v podstatě celé těhotenství, nebylo to "výjimečně čiperně", ale "normálně čiperně") a u obou jsem byla ve čtvrtek předtím odpoledne na kontrole u svého gynekologa, který konstatoval, že se ještě vůbec nic neděje a je spousta času ![]() |
| Suza007 | 91095 |
|
|
1.8.2011 11:42:41
Já si už během těhu tipla termín porodu a trefila jsem se líp, jak doktor
Jinak den před porodem mi v obou případech bylo bezvadně a pár dní před porodem jsem měla hnízdící tendence nebo jak to nazvat. |
| Horama | 97202 |
|
|
1.8.2011 11:08:03
Nepoznala jsem nic. Prostě jsem si v pět ráno došla na záchod a cestou zpět do postele mi praskla voda.
Jo, zpětně jsem schopna říct, že den předtím jsem měla ty příznaky, které prý obvykle porodu předcházejí - vyprala jsem, co jsem viděla, vysála byt, většinu dne pracovala vzdáleně přes počítač, neměla skoro vůbec hlad a měla pocit, že jsem asi snědla něco nevhodného, že pořád běhám na velkou. Ale kdo by si to měsíc před termínem spojoval... |
| Katka +3 | 77171 |
|
|
1.8.2011 10:44:26
Při pohledu zpátky mám dojem, že jsem musela mít ve všech třech případech úplně vygumovaný mozek, když mi nepřišlo zvláštní, že po několika týdnech, kdy mě vyčerpal i pohled na vycházkové boty,jsem křepce z vlastní vůle oběhala město, pokoupila, pozařizovala, doma poklidila...prostě klasicky jsem chystala hnízdo.
|
| Gora | 31983 |
|
|
1.8.2011 10:30:56
Asi, možná jo. U staršího syna to bylo takto. Den předtím jsem si říkala, zítra už budeme mít miminko, a i když jsem věděla, že samozřejmě se může narodit dříve před nebo později po termínu, tak nějak vnitřně jsem věděla, že se narodí na druhý den. A narodil.
U mladšího syna jsem se musela jet objednat do okresního města na vyvolání. Jelo se po škaredé nerovné cestě. V nemocnici si dělali srandu, že určitě se ještě večer vrátím, když jedeme z takové dálky. A taky že jo. Ale tak nějak jsem byla celý ten den nervozní, nechtěla jsem moc jíst, že ten den nejspíše pojedeme, a taky že jo. Takže možná to byla intuice. ![]() ![]() ![]() |
| Mab |
| • |
1.8.2011 10:28:29
No tělo mi to říkalo, ale já nic nechápala, ignorovala. Manžel mi pak dodatečně říkal, že něco tušil, když jsem večer nešla spát (a já jen chtěla koukat na detektivky, ale spát se mi fakt nechtělo), v noci jsem taky zvracení i průjem svědla na dietní chybu . den předtím jsem kombinovala nanukový dort, chlebíčky, kompot apod.). A najednou jsem měla odrozeno, od první kontrakce za 40min. doma.
|
| Ori_on | 110091 |
|
1.8.2011 10:27:43
Už v době těhotenství jsem si říkala, jaké by to bylo, kdyby se má další dcera narodila ve stejný den jako má první dcera a s odstupem 18 let. První dcera se narodila o půlnoci, 23. září 1990. Přesně po 18 letech a pár minutách od tohoto porodu mě v půl jedné v noci "vzbudila" má další dcera ještě v bříšku,a jak jsem vstala, začala odtékat plodová voda. Dcera se narodila dne 24.9.2008, ale v poledne, tedy po 18 letech a 12 hodinách
. Asi jsem si to takhle už na začátku naplánovala a vyšlo to . |
| Amálka, 2+2 | 97797 |
|
|
1.8.2011 10:14:15
U prvního ne měla jsem nepravidelné kontrakce a jeli jsme dvakrát naplano. Potřetí řekl tatínek, že už mě domů neveze.
U druhého mě praskla voda,... takže to bylo jasné, že se něco děje. U třetího taky a u čtvrtého jsem měla taky nepravidelné stahy a protože to bylo intenzivní tušila jsem, že by to mohlo být už ... ale pro jistotu jsem volala do porodky. Narodili se všichni víceméně přesně na termín. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.