| Hannah+Onďa+Vašík | 120035 |
|
|
5.4.2013 14:20:42
Teeeda, to vypadá že píšu pod jiným nickem, včetně včerejší kontroly a všeho ostatního:)S dr sem se loučila slovy - příští týden už vás nechci vidět:)
Ale k tomu všemu mám nesmírně pokojnou náladu, to sou kombinace ![]() |
| M a 1 |
| • |
5.4.2013 13:41:00
To víš, já si to užívala a mohla bych to přirovnat k nějakému "orgasmickémku porodu", mám strašně pěkné zážitky i přes tu mega bolest :) a jsem na sebe náležitě pyšná a spokojená, i synek je mnohem pohodovější dítě než prvorozená dcera.
Podle mě pokud ti je šoufl, tak do pár dnů by to mohlo být. A to zvracení....no asi jsem nebyla první, protože sestřička byla pohotová :))) |
| Deja | 55071 |
|
|
5.4.2013 13:17:33
Já to nepoznám jinak než že praskne voda - vždy jako když ruchne bazén. Stalo se mi to třikrát
. Takže do porodnice jezdím s plínkou a ručníkem (vložky nestačí).A na tom načasování porodu něco bude - manžel nepracuje v místě bydliště - první dítě se narodilo, když byl zrovna doma, u druhého jsem řešila, kdo pohlídá staršího - měla krizové plány jako uklizečky v nemocnici a tak . Do porodnice jsem odjela po obědě u tchánovců (manžel opět přítomen), kdy malý po obědě spinkal. U nejmladší jsem měla těhu cukrovku na inzulínu a vypsaný papír s nástupem do porodnice v den TP. Večer jsme s chlapem rozjímali, že se nám do doho nuceného nástupu a vyvolávání vůbec nechce... Kolem půl druhé jsem se vzbudila s takovým divným pocitem a nechtělo se mi spát, tak jsem si dala vanu a zapla TV (dávali Zlatíčka) v půl třetí to nahlas luplo a začalo kapat, a než jsem se odhodlala zda budit muže či ne, teklo se mne jak z kohoutku - o půl šesté byla malinká venku .Takže já bez tekoucího vody prostě nerodím . |
| zmrzlina | 126056 |
|
5.4.2013 12:03:06
tak jak to dopadlo? Rodíš?
Držím palce!! |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
5.4.2013 11:17:45
Sprostá jsem začala být cca 10min. poté, co mě poprvé píchlo. A to proto, že to začalo ale STRAŠNĚ bolet a celý dvě hodiny ani na chvilku nepřestalo.
Když porovnám oba porody, první 8mi hodinový a druhý 2hodinový, stopro vede ten první, byl takový mnohem víc v pohodě, mohla jsem se aspoň nadechnout. Ten druhý byl takový mazec, že jsem nemohla ani dýchat a dost jsem panikařila. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
5.4.2013 11:15:57
Já začala být sprostá.
U druhého ráno nic, byla jsem nakoupit, nic nenasvědčovalo tomu, že rodím (vlastně u žádného porodu jsem to nevěděla, oba byly dřív - 33+4 a 37+4), jen mě píchlo v podbřišku. A od toho prvního píchnutí do položení mimina na moje břicho uběhly přesně dvě hodiny. Byl to úlet. |
| veverkaa |
| • |
5.4.2013 10:30:25
ze mě v obou případech tekla plodová voda doslova proudem. totálně mokrý úplně všechno, projevila se i fyzikální vlastnost vody, tj. vzlínavost, takže jsem neměla mokrý kalhoty jen od rozkroku dolů, ale až do pasu. :-D naštěstí byly černé a bylo to v noci, takže to nebylo tak moc vidět.
![]() |
| Archciba | 61187 |
|
|
5.4.2013 9:24:33
Může to být už předzvěst porodu.
První porod - prasklá plodová voda, bez kontrakcí Druhý porod - od odpoledne nechuť k jídlu, občasná kontrakce, večer (po horkém čaji)kontrakce po 4 min Třetí porod - tři dny poslíčci (vždy se to zklidnilo), den před porodem vypadlá hlenová zátka, v den porodu celé dopoledne vůbec nic a pak hned kontrakce po 5 min (přijela jsem do porodnice otevřená na 6 a hned na sál - a to mě ve dveřích chtěli vyhodit, že se nic neděje )Takže si vyber Přeji brzký bezproblémový porod ![]() |
| perko | 104605 |
|
5.4.2013 9:11:05
U mě klasika,buď bolesti v určitých intervalech nebo prasknutí vody a jelo se.
Ale moje sestra byla na kontrole,na porod to nevypadalo a nakonec ještě tentýž den v noci porodila opravdu nečekaně doma. |
| withep | 93862 |
|
|
5.4.2013 9:10:55
Podle kontrakcí
. U prvního porodu chvíli před tím praskla voda, u druhého a třetího prostě začaly ve vlnách přicházet stahy, nejdřív třeba po 15 minutách, ale pravidelné a postupně čím dál častější a nepřehlédnutelnější. Předzvěstí byla pár dní (2-4) odcházející hlenová zátka, a taky se může objevit velmi častá potřeba vyprazdňování (několikrát za den) už před kontrakcemi. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.