| Jája a spol. | 71011 |
|
|
6.4.2010 9:03:10
prave, ze mam porad pred ocima ten dril s holkama a do toho dalsi mimino......za chvili budu volat s mamkou, jsem zvedava, co mi rekne...mam pocit, ze to musim s nekym zkonzultovat, navic bracha a ja jsme "skorodvojcata" takze i vi, o cem to je.....no myslim, ze mi rekne, ze jsme se zblaznili
|
| Májja | 33456 |
|
|
6.4.2010 8:55:00
Dandy trojčata?????Tý brdo!!!!!Tak držím palečky at jsou všechny vpořádku,ty také a Vojtíšek samozdřejmě též a at se Vám daří!!!!
Víš co čekáš?Ty jo,to si neumím představit. |
| jaňule1 | 106124 |
|
6.4.2010 8:54:20
Jájo, no bude to dril,ale na to seš určitě už u holčiček zvyklá,ne??
určtě to zvládnete,uvidíš ,panika je jasná,přeci jen pokud si to člověk tak trochu naplánuje..ale přeci neplánované věci jsou ty nejhezčí ne? Hodně štěstí!!!!! |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
6.4.2010 8:47:16
Klííd prosím tě ... potrat - to zapomeň! Určitě jste se snažili několik let, než vyšly dvojčátka tak buď šťastná. Vše se nějak musí zvládnout a půjde to ... určitě půjde.
My máme Vojtíška taky přes IVF... i další těhu je teď přes IVF ... já vím - Vojta má už 3 roky, ale čekám trojčata ... a taky se nehroutím a to manžel zatím dělá tak, že je vždy 10 dnů pryč a pak 4 dny doma (sice doufám že to vyjde a bude pracovat v místě a bude jezdit večer domů, ale nedělám si naděje, že bude doma dřív než třeba v 6 večer.) Na jeho práci jsme plně závislí ... nějak se to zvládnout musí! Musíme být šťastné, že ač jsme myslely někdy dávno, že možná nikdy vlastní děti mít nebudem, tak jich teď budem mít třeba hodně ![]() |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
6.4.2010 8:32:39
neboj, kočár se dá taky sehnat.. není pro trojčata, ale tandemáč pro starší dvojčata a miminko.
Koupíš z druhé ruky na těch pár měsíců, než budou holky ťapkat úplně samy. A zvládnout se dá všechno, jenom musíš chtít. Vím, někdy je to dost náročné, ale vím o čem mluvím. |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
6.4.2010 8:29:52
vůbec na potrat nemysli, to zvládneš.
Já čekám taky nepláňátko, mám už doma dvě a třetí jsme sice chtěli, ale až tak za pět let, protože malá je dost náročná po fyzické i psychické stránce, ale o potratu jsem nepřemýšlela ani vteřinu. Mít zdravé dítě je dar. Taky mám problémy s tlakem, dlouho jsem zvracela, hrozili kapačky, věčná únava, v noci nespím, protože malá stává i 8x za noc. Ale i tak se na miminko moc těšíme. Tak si to užívej. Po IVF přeci nemůžeš vůbec na potrat myslet. Co když už by se ti nepovedlo znovu otěhotnět? A holky budou velké pomocnice. Taky nemám hlídací babičky a manžel bývá v práci dlouho, ale určitě se to dá zvládnout, holky se ti spolu určitě zabaví. držím palečky, hodně zdravíčka a energie a užívej si. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
6.4.2010 8:18:37
Jájo, určitě to bude záhul.
Neumím si to ani představit. Ale vím,že tuhletu organizační "paniku" jsem měla i když jsem měla mimino a 3,5leťáka. Byla to zase panika jiného druhu. Mimčo bys měla někdy v na podzim? Holky budou určitě zase samostatnější.Zase si více vyhrají. Máte myslím baráček? To je taky výhoda - holky nebo spící mimčo v kočárku jen vystrčíš na zahradu. držím palce, ať se rozhodnete jak to bude nejlepší pro Vás všechny. |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
6.4.2010 8:13:27
jájo na to jsou léky. jen jim to musíš říct. Kluci chodili od léta kolem bloku bez kočárku pak už v podstatě všude. Je to jednodušší.
|
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
6.4.2010 8:13:13
ahoj Jájo
taky Tě moc zdravím. přidávám se ke Katulence. Jen držím palečky, ať to rozlousknete a jste šťastná rodinka. ![]() |
| Májja | 33456 |
|
|
6.4.2010 8:05:44
Tedy koukám,že jsou tu všechny dost pozitivní.
Já tedy k mimi gratuluji a myslím,že je to asi opravdu osud! Ale já nebudu pozitivní a nadšená jako téměř všechny tady,záhul to bude a pořádnej!!!Těhu od poloviny s dvojčaty-uáá,prostě makačka to bude a hodně velká!!!!!! Já mám holku 3 roky a kluka 2 roky a ted jsem prožívala strse,že jsem asi po 3.těhu,nespala jsem,brečela jsem,prostě hotová,naštěstí těhu nejsem!!Ono záleží na povaze dětí a třeba k mým dvěma velmi živým dětem,kdy dcera ještě ve 3 letech nespí celou noc a x krát za noc se budí,přes den nespěj ani jeden atd atd mít další dítě bych zvládala těžko. Ono je jasné,že to zvládneš,budeš muset,ale.... Přeji těhu které bude naprosto vpořádku a děti poslušné a spavé!!!!!!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.