| Honza +// | 96654 | 
| 
 | 
 1.10.2011 11:19:00 
Arsielo, jj díky moc. Řekla bych, že jsem z nejhoršího venku. Už to nechci nikdy zažít. Čeká mě ještě psycholog (mají hrozně dlouhé objednačky) A chci Ti poděkovat, bylas jedna z těch co mě podržely. Díky   
A vy se taky držte, je to na pytel, doufám, že se z toho malej aspoň v rámci možností vylíže. Nebo jak to říct, prostě mu přeju moc, moc zdravíčka.  | 
| arsiela, | 59672 | 
| 
 | 
 30.9.2011 15:20:30 
Pety u nás asi jako důsledek narkozy,oční kontakt skoro žádnej a jinak jak jsem psala.Už se s tím tak nějak smiřuju,že je prostě jinej.Mám výcvik od staršího,geneticky to má daný,źe pravděpodobně bude problém.Pokud to bude jen auti bez mentální retardace,tak si ještě hodně pískám.S tím se dá v poho vegetit. 
Víc mě dělá starost to jak chodí,respektive nechodí,záda a hlavně srdce.  | 
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 | 
| 
 | 
 30.9.2011 8:28:51 
Arsielo,když jí někdo volá tak se neotočí na jméno,nemá moc oční kontakt,já taky né.Ani moje ségra ho nemá. 
Nedá dohromady některé hračky. Nechám to ted pár měsíců být a pak se uvidí.Kamarádka je psycholožka,říkala mi že Lucinka není 100%autista,ale některé rysy ano.Prý všichni máme autistické rysy.Mám s ní chodit hodně mezi děti,a dát jí čas.Hodně si zažila,má za sebou čtyři narkozy a to malému mozečku moc nepomůže. Natalí termín mám 29.2.Matyášek bude kousek od Lucinky. Arsielo držim palečky at se to u vás ani u nás nepotvrdí ten autista.Pa  | 
| arsiela, | 59672 | 
| 
 | 
 29.9.2011 20:27:01 
Natalí už je kapku líp? 
 | 
| arsiela, | 59672 | 
| 
 | 
 29.9.2011 20:26:04 
Petrklíčku proč autista?Dyžtak mi písni u Jíji maj podzření taky.Jak se malá projevuje?Jíja má určité rituáli,občas j pěkně zmatnej,nmá orientaci v čase a někdy i v prostoru.Nesnáší lidi kolem sebe i když te´d se to o hodně zlepšilo,už aspoń neutíká. 
 | 
| Honza +// | 96654 | 
| 
 | 
 29.9.2011 18:32:11 
Petrklíčku díky. 
  Já Vám přeji moc a moc zdravíčka, hlavně ať je Lucinka i   v pořádku. Kdy to čekáš? | 
| 
 | 
 29.9.2011 17:36:57 
Natalí leidenská mutace je že mám hustou krev.Miminko to ohrožit může že nebude dostávát živiny,kyslík přes pupeční šnůru.Proto si musím už píchat injekce.Krev je špatná,mám vysoké hodnoty. 
Lucinka už pochopila že se chodí čůrat a kakat na nočník.Musí být nahatá dole.Jestliže má kalhotky nebo tepláky tak si sedne na nočník a vyčůrá se.Dudlík máme jen na spaní,snad mi ho dobrovolně dá. Natalí já si pořád nepřipouštím že by mohla být autista.Řediltelka školky mi řekla že autista není jen potřebuje více času.Uvidíme pak zkusím jinou psycholožku. Držim palečky at jsi o.k.  | 
| Honza +// | 96654 | 
| 
 | 
 29.9.2011 16:34:01 
Petrklíčku, zeptám se jako totální blb. Co je to leidenská mutace? Je to špatné? Nějak to ohrožuje miminko? Slyším to poprvé. Jinak gratuluji k chlapečkovi, budete mít páreček. U Lucinky , no nevím co na to říct, znám jednu holčinu, co má chlapečka a ten je autista. Snad to nebude Váš případ. Nevím jak moc často sem chodíš na rodinu, ale možná by stálo za to, poradit se i zde. Chodí sem spousta maminek co mají děti autisty, třeba by Ti poradily pokud tě něco zajímá, nebo třeba doporučily nějakého dobrého doktora, který by dal jasnou diagnózu. Já zatím druhý neplánuju, neb jsem to poslední dobou opravdu nezvládla psychicky (i když je relativní klid),a půjdu k psychologovi nějak na mě všechno spadlo. Tak to musím pro sebe udělat a investovat do budoucnosti, jestli mě chápeš a trochu se sebrat. Sama to nechápu, měla jsem vždy za to, že jsem silná osobnost, ale po porodu je všechno jinak a já to nezvládla. 
![]()  | 
| 
 | 
 29.9.2011 15:25:23 
Natalí,máme se docela dobře.V gennetu mi našli leidenskou mutaci,takže si už píchám injekce. 
Byla jsem na plodové vodě čekáme chlapečky Matyáše. U psychologa špatný,Lucinka to nezvládla.Bud je opožděná jak pozdě začala chodit nebo prý autista. Blahopřeji k vynikajícím výsledkům.Jste holky šikulky. Ted vám nic nebrání na  .Držim palečky. | 
| Honza +// | 96654 | 
| 
 | 
 29.9.2011 12:09:45 
Ahoj holky, 
tak jak je? My máme po kontrole a hlavice kyčelního kloubu je o něco lepší uf,uf,uf. Perthes to teda není, ale nesmíme sportovat a ještě dodržovat šetřící režim. Petrklíčku, co vy? Byly jste u psychologa? Co malá? A co miminko?  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.