| Ingres | 101494 |
|
|
24.11.2011 16:46:35
Arsielo,tak to je fajn,že to máte za sebou..Držím moc palce a držte se !!!!!
|
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
|
|
24.11.2011 15:11:21
Arsiel,tak to má bobísek už za sebou.Chudinka malý.Ten si toho už taky vytrpěl.Posílám pohlazení broučkovi.I tobě jsi statečná,drž se.
|
| Honza +// | 96654 |
|
|
24.11.2011 8:32:03
Tak to má za sebou brouček malej. Přeju rychlou rekonvalescenci a Tobě pevné nervy.
![]() |
| arsiela, | 59672 |
|
|
24.11.2011 0:58:13
Holky konečně jsem se dostala k netu.Jíja včera absolvoval operaci srdce,měnili mu chlopeń.Dneska ho začali probouzet z umělého spánku,odpolko jsme za ním byla,chvilku se s nažil mluvit,ale všechno ho bolí,tak jen kýval ano ne.Pak dostal injekci a usnul,zítra za ním pude manžel.Já jela na otočku domů.
|
|
|
21.11.2011 19:13:16
Lení nebyli jsme na vyšetření.Chci ji objednat na logopedii.A pak se uvidí.Lucinkyy doktorka říkala že Lucinka autista není.Hladila jí,a řekla mi že autistovi to vadí.
Dneska jsme byli u Chládka,nožičky vypadají dobře.Zatím to na operaci není. Pochválil Lucinku jak je hezky roztažená. Luca už spinká,jdu si udělat zábal na krk a půjdu taky do hajan.Krk pořád bolí,zatím to na penicilin není. |
| Ingres | 101494 |
|
|
21.11.2011 15:33:33
Evi,to bude dobrý,uvidíš...Zkus na to moc nemyslet a brát to ,jako normální těhotenství...Když je mamča v klidu,tak se i zázraky dějí
..Moc držím palce....A co vůbec Lucinka s tím autismem???????Že už to není tak horký a je to "jen"nějaké zpomalení?????Snad to nepíšu nějak blbě tu otázku !!! |
|
|
20.11.2011 16:16:56
Ahojky,takže pořád špatné zprávy máte pro mě.
Arsielo také nevím co ti napsat.Já bych to psychicky nevydržela už dávno.Mám měkkou povahu,hned brečím,říkám si proč já! Moc a moc držim palečky at je malý o.k.At operace dopadne dobře.A hlavně už to zdraví.To je k nezaplacení.Jak píše Lenča kdo to nezažije,neuvěří.Holka drž se.Prosím dávej nám informace jak jste natom. Natalí hlavně že jsou kyčle o.k.Také jsme měli s manželem rozepře.Chlapci to berou jinak než my.Nechtějí o problémech mluvit,dusí to v sobě. Ale já se potřebuji o tom bavit.Co mě trápí.Držim palečky at se to doma dá normálu a pak skočit na mimčo. Holky včera jsem nebyla schopná vůbec fungovat.Celý den jsem ležela.Měla jsem horečku,zimnici,klouby mě bolely,hlava se točila.Pořád mě pálí v krku,mám nateklé mandle.Někde jsem chytla virozu. Zítra jedeme k strejdovi Chládkovi.Dám pak vědět. Lení,kdyby měl malý ledviny špatný po narození tak by dostával antibiotika,kdyby to nepomohlo tak operace. Jde prý o zánět močových cest. Zatím ledviny fungují,má tam dostatek plodové vody. 29.11 jedu do Motola na ultrazvuk tak jsem zvědavá co mi řeknou. Dárky na vánoce pomalu mám.Manželovi jsem objednala dvd okresní přebor,comeback. Holky držim palečky.A přeji nám pevné nervy,a dětem hlavně zdraví. |
| Ingres | 101494 |
|
|
20.11.2011 15:21:54
Čauky...No tak,dočká se od vás už člověk lepších zpráv !!!
Arsielo, už ani nevím,co Ti napsat....Jen se prostě držte,aby jste to překonali,protože to už není smůla,ale ošklivý sen... Vážně držím pěsti a Tebe jako maminu doopravdy obdivuju !!!! Evi,zase je dobrý,že si vás doktoři ohlídají a co se teď zdá zlý,může se zlepšit..Po pravdě ani nevím,co by to pro malého znamenalo???Co to je za diagnozu..Nikdy jsem to neslyšela.... Lucince brzské uzdravení!!Já si jela včera taky na pohotovost pro antibiotika...Takže teď má chlap co dělat..Dala jsem si tento víkend odfrk od práce!! Natalí,ani se nedivím,že máte doma s manželem nějaké rozepře...Ono se to někde odrazí..Ty nervy atd...A chlapi přeci jen mají rádi takový ten klídek a pohodu..Hlavně že kyčličky jsou v pořádku /ťuky ťuk/!!!A až se dáte trochu do klidu,tak si myslím,že se to všechno srovná,uvidíš ... A vánoce???No my pro holky už máme a nás už tak řešit nebudeme..Na tom jsme se už domluvili..Prostě na to není..Peníze budeme potřebovat na důležitější věci...A po pravdě,záležet na mě a nemít malé děti,tak vánoce ruším .. |
| Honza +// | 96654 |
|
|
18.11.2011 9:01:13
Ahoj holky,
my jsme byly s Natálkou na kontrole v září, vypadá to, že kloubní hlavice se zlepšuje. Na další kontrolu jdeme v únoru, ale bez rentgenu, jen jí zhlídne, jak chodí, zakroutí nohama (jak já říkám). Další rentgen až za rok, tak doufám, že se nic nepo..... Já se dávám pomalu, ale jistě, psychicky do kupy, i když je to těžký, máme teď doma také neshody s manželem. Takže je opravdu veselo. Chtěla jsem druhé dítě a jsem teď i po zdravotní stránce nějak na plech a doktoři mi zatím moc nepomohli. Takže nevím co bude dál.....? Holky, jak to tak čtu, tak jsme opravdu tragédi. Petrklíčku, doufám, že prcek bude v pořádku, že se to dá všechno do kupy. Arsielo, o Vás ani nemluvím, jak Tě tak čtu, tak mě by švihlo už dávno. Ingres, doufám že i Vy už budete mít konečně klid. Na vánoce se těším, dárky ještě moc nemám a ani moc nevím za co je budu kupovat. Měli jsme teď veliké výdaje. Tak koupím něco jenom malé a kašlu na to, nějak bylo, nějak bude. Hlavně to zdraví Dokud ho člověk má, tak mu to přijde jako klišé. Ale je v tom kus pravdy. Tak se mějte a držím Vám palce. |
| arsiela, | 59672 |
|
|
17.11.2011 21:43:52
Vánoce neřeším,neb Jíja rozhodl dosti bylo klidu a před 12 dny si střihnul akutní převoz do kardiocentra v Motole.Má za sebou úspěšně katetrizaci a před sebou další operaci srdce.Takže pokud budem do vánoc doma budu mluvit o zázraku.Ale je mi to v celku,jedno,hlavně aby mu srdce dali aspoň kapku do kupy a mohl fungovat.Tím pádem jsme opět odsunuli kontrolu kyčlí,doufám,že se to nezhoršilo aby to bylo na sál.To by mě fakt švihlo,jako nechci x let o nějaké operaci ani slyšet,mám jen jedny nervy a ty mám momentálně dost zrušené,a to největší nápor teprve bude až bude malej po velký operaci.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.