| Kivík | 99966 |
|
|
14.1.2019 17:56:31
Vy si nezjišťujete cenu vstupného předem? Já tedy plánuji výlety dost do detailu, když někam jedu s dětmi, překvapení podobného rázu nemusím.
|
| Monika | 123907 |
|
14.1.2019 16:52:21
Kromě toho, že to lidi zaplatí, jak už se tu psalo, tak já si i myslím, že to fakt není levná sranda takové zařízení provozovat a udržovat v dobrém stavu. O cenách v zahraničí ani jejich důvodech nemám informace, ale některé menší bazény v ČR jsou třeba dotovány obcemi, případně obcím nebo jim zřízeným společnostem přímo patří. V mém rodném městě se dotace na provoz bazénu třeba řeší pořád a přitom je to bazén malý a vstup taky není za hubičku. Čestlice jsou asi čistě soukromé ... A pokud jde o to "vyžití", tak téměř bezkonkurenční v ČR je asi hlavně množství tobogánů. Takže jestli jsou tvoji vnuci ještě malí, aby na ně chtěli/mohli/pustila jsi je tam, příp. se ti tam nechce jít s nimi, tak to ostatní zase takový "zázrak" asi není ... My tam byli jen 2x, z toho jednou jsme vstupenku dostali, manžel to vstupné nechce platit, protože prý "s holkama se to vůbec nevyplatí" - čímž myslí mě a dceru, protože se na tobogány trochu bojíme (dcera) nebo nás to nějak zvlášť nebaví (já). Manžel považuje za nelepší bazén v Praze v poměru cena/výkon Šutku - je tam zábava pro děti i velký bazén pro dospělé, platí se na hodinu a pak po minutách, když nechceš zaplatit rovnou za 3 nebo 4 hodiny (to teď nevím), je tam celkem teplo a i když je zcela naplněná kapacita, není to tam tak nacpaná lidma jako třeba na Barrandově, o Letňanech nemluvě. Je ale dobré tam jít dopoledne nebo brzy odpoledne, protože kolem 4 jsme opakovaně zažili, že je "plno" a dovnitř pouští jen tolik lidí, kolik odchází a je to kolikrát na dlouhé čekání (nebo to holt vzdáš a jdeš do botanické zahrady
) |
| Dari79 | 114243 |
|
14.1.2019 16:34:24
Protože lidi mají moc peněz a jsou ochotní je dávat za leccos...
Sama píšeš, že i tak tam byla hromada lidí... Kdyby bylo vstupné půlka, nebylo by tam asi k hnutí vůbec. |
| Kšandička | 115999 |
|
|
14.1.2019 16:30:09
Chodíme rádi, teď jsme zrovna byli v neděli na celej den - od cca 10.00 do 20.00. Koupání, oběd, pak dáme děti na dvě hoďky do koutku a jdeme do saunového světa. Střídáme vlnobití, plavání, tobogány a s dětma dětskou saunu. Večer koukají na laser show a kolem osmé frčíme domů.. My vyřízení, děti naprosto nadšené
![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
14.1.2019 15:57:36
No vidíš, tak mi řekni, proč by měli zlevňovat, když mají narváno i při těchto cenách ? To je komerční projekt, nebo ne ?
|
| Zufi. | 52220 |
|
|
14.1.2019 15:47:04
Kladno je taky dobrý, ale malé.
|
| Zufi. | 52220 |
|
|
14.1.2019 15:46:38
Jo a teplota vzduch byla značně jiná, než jsem čekala.
Já už tam byla( pamatuju se na úžasné teplo), dostali jsme lístky jako dárek, myslela jsem, že se zahřeju, ale vyloženě teplé to bylo jen v jednom malém bazénu, jak jsou ty rybičky za sklem. |
| Zufi. | 52220 |
|
|
14.1.2019 15:44:33
Bylo tam lidí jak Václaváku, až to bylo nepříjemné.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
14.1.2019 15:28:41
to jsou přesně důvody proč jsme tam zatím nikdy nebyli, bohatě si vystačíme právě s Barrandovem nebo Berounem, holky jsou po dvou hodinách naprosto vyřízené, vůbec si neumím představit co bychom tam celej den dělali a abych platila tisíce za to, že tam někde sedím s unaveným dítětem se mi opravdu nechce.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
14.1.2019 15:28:25
Protože to lidi daj. Kdyby tam nikdo nechodil, budou muset zlevnit.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.