| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : První příznaky těhotenství

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19388  [Dalších 19318 >>]
Lexi. 141305
10.5.2017 22:26:35
100% spolehlivá anti samozřejmě neexistuje. Ale jak vysoké je riziko selhání u HA/kondomu/tělíska a jak vysoké riziko selhání je u přerušované soulože?

"Takže nějaké pištění "oooo, jak někdo může být tak hloupý a lehkomyslný" není moc na místě"
- on tu někdo piští?
- pokud zakladatelka nadále používá "antikoncepci", která jí už 2x selhala, tak hloupá a lehkomyslná je

Ještě stále jsi mi neodpověděla na otázku, jestli ti lidé z té tvé historky absolvovali DNA test k určení otcovství.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
10.5.2017 22:25:14
Připomíná mi to zdatnou spermijku, ale tam jsme přesně věděli, kdy se to stalo. Jediný nechráněný styk za poslední dva roky 8. den cyklu. ~8~ Doktor mi řekl: tak to bych vám řek, že z toho nic nebude. ~t~ Jinak si myslím, že pokud jsi nějakou menstruaci, i malou, měla, že to bude v pohodě. Držím pěsti! ~;((
Monika 123907
10.5.2017 22:23:15
No, když jsem loni (bylo mi 42) byla měnit tělísko, nadhodila jsem možnost, že by to asi mohlo být poslední (s tím, že by třeba zůstalo o něco déle než 5 let). Gynekoložka jenom nadzvedla obočí s tím, že "no tak to přinejlepším předposlední, ne?").
Co jsem četla, tak pravděpodobnost otěhotnění po 45 roce věku je fakt dost malá, ale samozřejmě, je to jen statistika, takže asi kdo fakt nechce ani dítě ani potrat, zřejmě by se měl chránit raději víc než míň ...
Tante Bante 147015
10.5.2017 22:06:05
To mělo delikátně naznačit, že spolehlivé je jen nepřipustit muže k akci v lůně. A i to je s výhradama :-).
Žžena 83005
10.5.2017 21:39:50
No mně teda acylpyrin mezi koleny moc efektivní nepřijde, souložit jde bez problému i s ním :)
Tante Bante 147015
10.5.2017 21:36:22
No přesně.. pointa (a proč jsem vykládala o klimakterické graviditě) je, že žádná stoprocentně spolehlivá antikoncepce neexistuje (čehož jsou ostatně plné všechny příručky o pohlavní zdravovědě), jen Acylpyrin - pevně sevřít mezi koleny.
Takže nějaké pištění "oooo, jak někdo může být tak hloupý a lehkomyslný" není moc na místě, i když se dá pochopit vzhledem k masírce hormonálního průmyslu a přilehlých odvětví.
Něco je pravděpodobnější a něco méně, a přesto se děje to i to. A nejenom na poli rozmnožování :-).
Lexi. 141305
10.5.2017 21:05:19
Možné to samozřejmě je (nikde nepíšu, že to možné není), ale je to divné. A když k tomu připočteme, že pán údajně 30 let poté po jediném pohlavním styku oplodnil ženu na prahu klimakteria, která se 15 let léčila s neplodností, načež následně nezpochybňoval otcovství - v té historce je tolik divných věcí, že se mi jí prostě nechce věřit.
Lexi. 141305
10.5.2017 21:01:33
náhodně:
http://baby-cafe.cz/forum/diskuse/8/2154
-------------------------------------------------------------------
Já mám podobnou zkušenost z 23.tt :cry: předoperační vyšetření, pak nástup do porodnice, ráno dvě vyvolávací injekce do břicha, zavedení gelu na "změkčení" porodních cest, zavedení kanyly od epidurálu. Odpoledne začaly křížové bolesti, ale jinak nic, takže druhý den ráno další dvě injekce. Kontrakce, převoz na por. sál, epidurál, nějaké infuze, protržení plod. obalů, porod, porod placenty, revize, na sále něco přes 4 hodiny. Mimi přišlo o život samo někdy v průběhu porodu. Byla jsem u Apolináře.
--------------------------------------------------------------------
Katko,mimčo se neusmrcuje v děloze,prostě se porod vyvolá a mimčo se narodí...i živé,bohužel :cry: :cry: :cry: a šestinedělí je úplně stejné,i hormonálně...jen je prázdná náruč...
--------------------------------------------------------------------------
DOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE TOTO UDĚLÁ LÉKAŘ V PŘÍPADĚ TĚŽKÉHO POSTIŽENÍ DÍTĚTE NEBO V PŘÍPADĚ ŽE JE MATKA OHROŽENA NA ŽIVOTĚ
NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE BY TOTO NĚJAKÝ LÉKAŘ UDĚLAL JEN PROTO, ŽE JE MATKA STARÁ....
Lefff 13513
10.5.2017 20:53:32
"podruhé už to sešlostí věkem ani nezkoušeli" ~:-D Tante...~:-D~R^

Vzpomněla jsem si teď na případ paní, která v 65 letech měla 75letého přítele a byli oba takoví divoši, že pod nimi jednou praskla a následně se složila manželská postel. Když pak přijely její děti na návštěvu, jen s potutelným úsměvem pokrčila rameny a záchvat smíchu měli všichni. Takového podzimu života bych se taky chtěla dožít :-)
margotka78 alias shit-roller 108560
10.5.2017 20:52:30
Nevím, moje známá má už dospělé děti, byl jí divně a bolelo břicho. Šla ke gynekologovi, ten potvrdil 16. týden ( ona vůbec nepředpokládala). Byla v šoku a hned chtěla žádat ukončení, doktor řekl, že po 12. týdnu to nelze. Musel by být poškozený plod nebo vážné postižení matky.
Dítě donosila,protože všechny testy vycházely dobře. Takže má dceru ( věkově by to mohla být vnučka).
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19388  [Dalších 19318 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.