| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

Porod doma - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 35081  [Dalších 34781 >>]
Shayla a 3 kluci 43054

Re: sražení na kolena jsem měla taky

5.10.2008 15:28:49
Amazonko,prave proto absolutne nechapu,jak jeste nekde muzou mit spolecne hekarny. Ja jsem premyslela,jestli treba domaci prostredi nepusobi na potrebu kricet jako ze je zena vic v klidu a proste to nepotrebuje,ale asi je to blbost.Zvirata v prirode asi taky rvou, podle potreby tedy.
Amazonka 4D 12917

5.10.2008 15:01:43
Chmmm,i porodnicorodky u porodu křičí,mmch při tlačení jsem řvala jak anabolický vzpěrač a hrozně mi to pomáhalo,pchá,kam pak na mě s tichou,ukázněnou rodičkou...

Josefko,popis Denyny porodu v deníčku...
Mlada 36824

Jsem mimo

5.10.2008 14:50:25
Brr, jsem mimo a nemůžu dočítat.
Stalo se něco zajímavého, o co by člověk neměl přijít?
Jolana,tři holky 70908

5.10.2008 14:40:26
aha, tak kdybych chtěla jet po sražení na kolena ještě do porodky, tak porodím už ve výtahu, no možná ještě hned za dveřmi.
Frído, taky jsem byla přesně tak vymrštěná z WC~;)
Shayla a 3 kluci 43054

Re: jidlo

5.10.2008 14:21:47
Bledulíku, a nechávala jsi kvůli tomu dělat nějaké speciální alergotesty na vajíčko?
Shayla a 3 kluci 43054

5.10.2008 14:20:44
Denyno, vůbec nevadí, že tam nejsou smajlíky a odstavce ~;) Je to fakt pěkné. Prostředí prostě určitě vliv má, obrovský. A jsem ráda, že vím, že i domarodky při porodu musejí křičet ~;)
jana38 53772

5.10.2008 14:10:17
Tak mě teda srazilo na kolena při prvním porodu prasknutí vody na wc, po kterým jsem se jenom sesunula na podlahu porodnicovýho hajzlíku a začala tlačit - do deseti minut bylo mimčo na světě (PA mě zvládla ještě objevit a s manželem odvléct na postel, takže jsem neporodila na podlaze záchodku.-))

Ale uvědomuju si, že jsem byla blbá prvorodka, protože chvilku předtím než jsem na ten záchodek došla se mi porod jakoby na chvilku zastavil a procitla jsem zpět do reálnýho světa, jenomže jsem nepoznala, že to je ten odpočinkový přechod mezi 1.DP a 2.DP. Vědět to, tak se už nikam neženu:-)

Podruhý už jsem tu chvilku oddychu poznala a věděla, že za chvíli půjdm do finále, na kolena mě opět srazilo po chvíli prasknutí vody, a do deseti minut bylo opět mimčo na světě - v tomhle byly oba moje porody jak přes kopírák~k~
MarkétaP + 4 dcerky 13148

5.10.2008 14:06:14
Mě tada na kolena sráželo taky až těch posledních cca 15 minut před pauzou a druhou DP, jak u druhého, tak u třetího porodu; první byl pomalý a ve vaně, tam jsem to moc nevnímala.
zdravotnice porodnicodomorodka 87730

sražení na kolena jsem měla taky

5.10.2008 13:52:40
dokonce až tak intenzívní, že mne to vymršilo z WC...těším se na dedynin popis, teď hledám toho Julínka...

Vývoj je pozitivní, už se diskutuje, i když prapodivným způsobem, ale to vůbec nevadí...! Když nejde evoluce, tak půjde revoluce...
Denyna 14851

Re: rozhovor v radiu

5.10.2008 13:52:16
Jolano, prý ne druhá DP, ale jsou to "prý" ty pravé kontrakce, při kterých je třeba se sbalit a jet do porodnice:-)

Markét, kojím pořád stejně, s dokrmem, Sim je prostě líná a usíná, aniž by se pořádně najedla. Dělám psí kusy, abych ji probouzela. Starší byla taky taková :-( Asi mám místo mlíka makovicovej odvar, či co. Přitom mlíko jí teče prakticky samo, i po kojení při odsávání ještě stříká proudem, ale jen chvíli. Jak ji nemám přiloženou, neodsaju prakticky nic.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 35081  [Dalších 34781 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zdejší témata

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.