Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Shayla a 3 kluci | 43054 |
|
|
OT - vejce a reakce na ně5.10.2008 9:59:25
Napíšu to sem, tady vás má spousta alergiky, ale zeptám se pro jistotu pak ještě v příslušné diskusi.
Včera v půl jedné mě probudil Šimon, že chce drbat zádat, tak jsme drbali a drbali až už mi to bylo divné, protože se škrábal i na nohou, rozsvítila jsem a zjistila jsem, že se mi osypal. Na večeři měl volské oko. Vajíčka jako taková nikdy nechtěl, ale vyloženě poprvé ho taky neměl. Ale zase je k tomu navíc nachcípaný, moc toho přes den nesnědl a tohle jedno snědl večer celé (ještě nikdy ho nesnědl tolik). Ráno jsem narazila v knížce Atopický ekzém na větu, že dětem s ekzémem nedávat vejce jako samostatný pokrm, on je nějaký rozdíl, jestli mu dám třeba to volské oko nebo obalím řízek nebo upeču buchtu s vejcem? Nevíte? Dala jsem mu Zyrtec a byl klid. Protože co jiného v půl jedné... Když se osype z mouky třeba když mi pomáhá při pečení, tak stačí sprcha a je o.k. Ale tam vím, že to dráždění je zvenku, protože se popráší. No nevím, jestli to dočte někdo až sem Jinak ještě spal pod mojí péřovou dekou, ale v posteli s náma spí od mala, tak to se mi moc nezdá. |
| Shayla a 3 kluci | 43054 |
|
|
Re: mimo téma5.10.2008 9:51:39
Uff, včera se toho naštěstí moc nenakecalo
![]() Konstanto, mně se MaM kapsa strašně nelíbí, připadala mi taková pytloidní... viděla jsem ji v Toulcáku na biojarmarku. Bellano, k tomu "jsem proti porodům doma", to je opravdu taková klasická reakce. A pak k tomu "nikdy nevíš, kdy se vyskytne komplikace". Ale když se zeptáš konkrétně... tak je ticho. No v tom článku od Lukáše B. (nepletu jméno, že ne?) je to taky naťuklé. Ne, tak Tomáše B. |
| Jolana,tři holky | 70908 |
Re: úplně mimo5.10.2008 9:25:08
Jsem přišla o diskuzi látkovek... No ale musím se zmínit, že jak psala Pavlína, taky malé čas od času zadek zčervená a za celou dobu jsem nepřišla na to, čím to je. Doba vymizení je vždy skoro stejně dlouhá, ať větráme, nebo ne, to na to jaksi nemá vliv. Ale celkově jsem moc ráda, že jsem nakonec do toho šla, i když jsem se dlouho rozhodovala a byla si nejistá. Teď je malé rok a půl a už týden chodí dobrovolně na nočník, takže plínu má jen na spaní a na ven. Trochu to taky přičítám právě látkovkám, protože prostřední se z pamprsek rozhodně tak brzy nechtělo. A nejstarší, která byla odchovaná na klasických čtvercovkách, byla v roce a půl bez plin už celý den, protože si na nočník i přímo sama chodila. A v 21 měsících už spala bez plin i v noci.
|
| mose_ | 83632 |
Re: KP a celbrity :-)4.10.2008 23:06:54
Beezi,
já jsem to sem už jednou psala, ale asi to zapadlo, letos v únoru jsem si na Bulovce ambulantní porod domlouvala a tvrdili, že jsou na to připravení. Pak to ovšem nevyšlo kvůli malému, nechala jsem se přesvědčit od dětské dr. že vzhledem k jeho nízké porodní váze (pod 2,5kg) bude lepší tam zůstat. I tak nás ale pustili dřív než za těch proklamovaných 72 hodin a to mně propouštěl sám Z. |
| chikamichi | 86171 |
|
|
Re: trika4.10.2008 21:11:26
akorát nakukuju: Mintery@seznam.cz
![]() |
| Chacharka a tři kůstky 060810 | 42668 |
|
|
trika4.10.2008 21:07:51
holky poslala jsem ty mejly, akorát nemám na Ajlinu. Bertě jsem to triko oblíkla a měla to až na zem, ale byla v tom k sežrání
Fakt jí to moc slušelo, škoda, že jsem si pro ni nenechala udělat, ale počítám, že stejně během akce si budu muset dát Mařenku do šátku, tak to triko dám Bertičce. Dobrou noc |
| Konstanta & 3 raraši | 5397 |
|
|
Re: úplně mimo4.10.2008 21:03:02
Radu, já jsem dnes přečetla první dvě strany NP (část diskuse myslím s Tebou), poté co mě zaujal název diskuse "To je šílený". Nemám slov, to je prostě demagogie. A teda, po pravdě, nějak mi přijde, že jeho styl vyjadřování (na těch dvou stranách) se liší od toho, co měl před týdnem (nebo kdy ta debata začala). Ale ať už to píše jeden či více lidí, tak... se mi zdá, že to je ztráta času a nervů.
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: úplně mimo4.10.2008 20:56:08
Já myju nádobí,jenže mám sucho ve studni,tak je to na několikrát...a nebaví mě to ještě víc
![]() |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: úplně mimo4.10.2008 20:48:09
Vzdávám diskuzi na NP a jdu žehlit, to je smysluplnější
![]() Mám pocit že pan doktor něco šňupe, nebo chlastá první ligu ![]() ![]() ![]() |
| Sylvie | 664 |
|
|
Re: rozhovor v radiu4.10.2008 20:04:12
Hovory o rodině, ČRo6, 5.10. v 19:30 hod.
Jestli to nechytáš, tak následující den by to mělo být ke stažení tady http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/?p_po=1971&p_pattern=&p_gt=1 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.