Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
6.8.2014 8:48:21
"--abili dítě při porodu. Nemělo smysl je žalovat.."
takže toto sdělení o zabití není dokazatelné, kdežto smyšlené |
| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2014 8:24:27
A pochybuju, že doktorka pak platila všechna vyšetření, rehabilitaci, neurologa, ortopeda... Mně teda na benzin nepřispěla.
|
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
6.8.2014 8:17:21
Jenže Market, u vážných nemocí nemáš žádnou volbu, ale před domácím porodem ano, mohu rodit doma nebo v porodnici. Porovnáváš neporovnatelné.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2014 8:06:26
No, o kompetentnosti VŠECH doktorů se dá opravdu polemizovat. Já jsem měla první porod CS, druhý normální, ale službu měl primář, který svolal konzilium a po celou dobu mě hlídalo 5 doktorů a poslední porod jsem měla doporučení na CS z důvodu změn na pánevním skloubení, malá měla 4955g, doktorka, co byla na příslužbě mě ani neprohlédla, vysmívala se mi z chodby, že jí žádný revmatolog ani matka nebude vykládat, jak má vést porod, odjela domů, celou noc od 22 hod. do 6 hod. mě nikdo nezkontroloval (ani na mě nenahlédl, celou noc jsem četla, takže mi to fakt neuniklo) a pak, kupodivu, nastaly při porodu komplikace. Takže já zas tak klidná a odevzdaná v rukou lékařů nejsem. A ještě zfalšovali dokumentaci.
|
| Elwing | 143291 |
|
6.8.2014 8:02:33
To je, myslím, že tak 2/3 zdravotních potíží si člověk způsobí svou hloupostí.Různé úrazy, anorexie, některé rakoviny(kouření), obezita atd. To je absolutně nemožné to pak posoudit.
|
| Markéta | 121171 |
|
6.8.2014 7:54:15
Fakt bys nechávala lidi cálovat ošetření a léčbu všeho, co si způsobili svou blbostí a neopatrností? Je to dost ošemetné.
|
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
6.8.2014 7:50:24
Jenže Jitys, při adrenalin.sportu v drtivé většině jsi sama a zodpovídáš sama za sebe, ale domarodka zodpovídá i za to dítě..
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
6.8.2014 7:47:04
Při porodu v nemocnici se starším synem jsem měla také masivní ztrátu krve. Ležela jsem v kalužích, na podlahu tekla v proudech. Na pokoj jsem došla po svých, žádné problémy jsem neměla. Porod mladšího syna byl naprosto bezproblémový. Nechápu, proč nemocnice a pojišťovny utrácejí tolik peněz za to, abych pak týden ležela v porodnici a čučela do zdi. Toto bych nechala zaplatit všechny rodičky, které nemají žádný problém...
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
6.8.2014 7:41:10
a co si na těch doktorech kdo vezme? žalovat je.. Kamarád známého je žaloval už před několika lety, že jeho ženu zachraňovali pozdě, dostala sepsi a po porodu (v nemocnici) zemřela. Nezískal ani omluvu, natož odškodnění. Mé kamarádce zabili dítě při porodu. Nemělo smysl je žalovat - dítěti to život stejně nevrátí.
|
| *Aida* | 5732 |
|
|
6.8.2014 2:52:48
Ja jsem se tez pobavila
. Situace kolem porodu doma je v CR stale tristni, jak nekdo trefne poznamenal jinde, tak po 25 letech mame barevne saly a Caldu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.