| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

Porod doma - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 37606  [Dalších 37156 >>]
*Aida* 5732
6.8.2014 2:50:17
Jak by se porody doma zlegalizovaly? Ono je to nelegalni? A jaka zas moda?~8~
Saamajna 115449
6.8.2014 1:00:22
Presne to samy!
Porod v 2:30.
Poporodni krvaceni tak, ze jsem kolem 4. hodiny rano byla dovezena na sal a tam nemohli nahmatat tep.
Po probuzeni na intenzivnim kolem 6. hodiny jeste jedna krize a od 8. hodiny jsem uz jen vrcela jak lvice, ze chci prevezt na sestinedelni oddeleni, abych videla dceru.
Pac pan sef nebyl schopnej sepsat NUTNOU zpravu (pro oddeleni o 2 poschodi niz!!), kolem poledne jsem uz velice nahlas vyrvavala, ze jestli nebudu do 12:30 u dcery, tak vstavam a jdu po svych!
Stihli to ~t~ .
Na pokoji jsem se sla nejdriv vysprchovat a pak se zabirala dcerou.
To bylo v sobotu.
V pondeli jsme uz chtela co nejdriv domu a taky na revers sla.

Nasledne jsem se tak rychle zotavila, ze odbornici zasli.

Limai 91448
5.8.2014 23:41:21
Co znamená v podání žurnalistů "málem vykrvácela" nevím.Ono kdyby ztratila jen velmi malou část krve,novináři z toho udělají pohřeb.Já jsem ztratila při prvním porodu dva a půl litru krve-podle toho co říkali lékaři,ne novináři.Když jsem se probrala,měla jsem obrovský hlad a energie na rozdávání.Byla jsem naprosto free a hned jsem začala prudit doktory,že chci jídlo,a prudila jsem je celý zbytek dne.Samozřejmě mi žádný jídlo nedali,až pozdě večer.Ještě ten večer jsem začala chodit a lítala jsem tak,že nikdo nechápal,jak po takové ztrátě krve a transfuzích můžu být tak čilá.Nic mě nebolelo,a měla jsem pocit, že jestli je někdo v absolutní pohodě,jsem to já,na rozdíl od mého partnera a lékařů-všichni byli totálně vyprdlí z toho masivního krvácení.Byla jsem natolik v pohodě,že jsem byla schopna odejít hned druhý den domů.Kvůli krevní ztrátě mě drželi v porodnici deset dní,ačkoli mi lautr nic nebylo.Takže si umím představit,že paní se cítila výborně a chtěla jít na revers domů.Říkám si,že jsem klidně měla jít tenkrát taky.
Mlada 36824
5.8.2014 22:58:37
Elwig, tak oni ji navrhovali dokumenty, které logicky stejně nemohou dokázat, že to dítě je jejich.

Ad oba případy - podle mě jasně ukazují potřebu legalizace práce pa u porodu doma.
Lída+4 138596
5.8.2014 22:52:43
A který dokumenty že to konkrétně měly bejt???
Elwing 143291
5.8.2014 22:45:48
No to jim navrhli místo těch dokumentů co jsou v zákoně a které nechtěli poskytnout.
splechtulka & M+J+R 35354
5.8.2014 22:43:35
Odkdy je třeba k RL test DNA? V zákoně o tom nic není a je tam naopak to co má matrikařka vyžadovat.
Elwing 143291
5.8.2014 22:41:48
Já z nich mám spíš pocit, že si tu rebelii užívají. To, že rodili doma nikoho extra nezajímalo, tak na sebe museli upozornit konfliktem s matrikou. Vždyť mohli dát i vyjádření PA, to neposkytli
Elwing 143291
5.8.2014 22:36:36
Lído, jenže oni ty běžný odmítali poskytnout, tak matrika chtěla alespoň nějaké.
Lída+4 138596
5.8.2014 22:34:01
Jenomže tam je problém v tom, že matrika vyžaduje nejrůznější potvrzení, který nejsou zákonem vyžadovaný. To by po tobě za chvíli třeba mohli chtít v krámě potvrzení doktora, pokud si budeš chtít koupit sádlo.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 37606  [Dalších 37156 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zdejší témata

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.