| Dagmi | 54321 |
|
|
4.12.2022 19:56:22
Na cvičák je podle mě pozdě. Jinak když byl menší, byl v pohodě, na psy nevyjížděl. Asi se to u něho stalo když si uvědomil že je samec a bojuje proti jiným samcům. Jinak je dost rozmazlený, doma.
|
| Silvie+dva kluci | 103202 |
|
|
4.12.2022 19:56:18
Moji fenu napadla jiná fena, když ji bylo několik měsíců. Stalo se to má cvičáku a následky řešíme dodnes a to má už skoro 4 roky. Nevěří fenam, se psy je v pohodě. Postupně jsem ji dávala do kontaktu s dalšími fenami, samozřejmě za přítomnosti majitelů. Chce to hodně trpělivosti a času. V tom psovi to je a musí získat znovu důvěru. I důvěra ve mě byla narušena a musely jsme začínat skoro od začátku. O uspání bych teda neuvažovala a rozumný veterinář do toho nepůjde. Když už psa nechcete, jsou útulky. Ale pokud je na tom pes s psychikou špatně, utulek ho ještě podrazi.
|
| Dagmi | 54321 |
|
|
4.12.2022 19:52:26
Bohužel tento pes je domácía zhýčkaný. Pořád mazlený. A pak vrčí a kouše po pánově ruce.
|
| neznámá | 91073 |
|
4.12.2022 19:33:45
Není dominantní, je bázlivý.
Jakou má poslušnost? Z mé osobní zkušenosti, hodně bázlivý velký pes, pomůže dobrá poslušnost. Když pes ví nebo mu majitel řekne, jak se zachovat, je klidnější a nemá důvod k bázlivosti. A samozřejmě, jak píše Magrata, hodně lásky, nic nemůže jít přes sílu, chce to pozitivní motivaci. Začala bych chodit na cvičák, ten mu pomůže hodně. Ze začátku to asi bude peklo, ale když se neučí poslouchat i v řadě psů, uleví se mu. |
| wexi | 119051 |
|
|
4.12.2022 19:32:14
tak to by snad žádný normální veterinář neudělal. Líto je mi psa, ne neschopného majitele.
Když se člověk projde po vesnicích, kde pomalu u každého stavení musí být na zahradě pes, namnožený vořech, urafaný a zoufalý, protože nezná nic jiného než běhat kolem plotu sem a tam...pak to takhle dopadá. Hlavně, že každý musí mít psa. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
4.12.2022 19:27:54
pes utrpěl trauma. Reaguje ze strachu. Je třeba ho za to vrčení nekárat, jinak se ještě víc vyděsí. Uklidňovat ho a chlácholit, když se nechá pohladit po krku, odměnit. Pokud se nenechá pohladit, pomocí odměn se snažit postupně toho dosáhnout. Odbourat strach.
Mymáme traumatizovaného chudáka, 3x ho pokousal cane corso, jednou ho málem zabil, a několikrát další psiska. Naposledy na něj vyběhl nějaký čokl ze tmy, všimla jsem si ho, až mu visel za krkem. Bohužel už asi nikdy nebude mít psí kámoše. S fenama naštěstí problém nemá. Je vyplašený z nečekaných pohybů, tak musíme být v klidu. |
| 77kraska | 132593 |
|
4.12.2022 19:15:00
4leteho psa uspat??? nepokusit se to resit jinak?
|
| Dagmi | 54321 |
|
|
4.12.2022 18:56:02
Není týraný, jen rozmazlený a nevychovaný Jedná se o křížence jezevčíka s něčím.Začala se u něj projevovat dominance nad ostatními psy. Štěká na ně a je zlý. Jeden pes ho chytl za krk a odhodil, zřejmě utrpěl psychický šok a teď si nenechá nasadit vodítko- ohání se zuby. Podle mě by se pes neměl obrátit proti svému pánu? Uvažuji o uspávací injekci.( Pes je u mé 70 leté mamky, je mi jí líto)
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
24.10.2022 21:16:00
Proto bych řekla, že to musí mít nějaký jiný důvod, než že by neuměla říct, zkusila bych veterinu
|
| K_at | 121378 |
|
24.10.2022 20:28:31
Tak takhle je to u naší vlastní. Ta druhá to má tak cca 8-10 hodin. Jenže jak je "nudistka", má rychlejší metabolismus zřejmě, musí vyhřívat víc.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.