Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| angrešt | 114837 |
|
12.4.2012 9:29:01
Když je to holčička, tak je to velice nepravděpodobné, poruchy barvocitu postihují téměř výhradně muže.
Problém rozpoznat žlutou od červené by ani tak nebyl pravděpodobně znakem poruchy barvocitu - i když někdy s tím daltonici můžou mít trochu problém, když mají podobnou sytost. Pokud Tvůj muž nemá poruchu barvocitu, je to u Tvé dcery téměř vyloučené. Pravděpodobnost, že bys Ty byla přenašečka a u Tvého muže vznikla čerstvá mutace v zárodečné buňce, je naprosto mizivá. Daleko spíš si je prostě plete na rozumové úrovni, nikoli zrakové. |
| Žžena | 83005 |
|
12.4.2012 9:28:44
Withep,
taky mám jméno začínající na S a správnou orientaci toho písmenka jsem se naučila až v první třídě. Pro školkový dítě, který s psaním ještě přijde do styku minimálně, to fakt taková samozřejmost není. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
12.4.2012 9:25:28
Právě, že už jí bude pět, ale mám za to, že se třeba plete nebo že nevidí červenou na zeleném pozadí, kombinaci žlutá červená neznám
|
| withep | 93862 |
|
|
12.4.2012 9:24:16
Nevím, ale řekla bych, že spíš ne. Prostě se jí to plete jako jiné věci. Jako třeba že všechny Sofinky v naší školce se na výkresy podepisují s obráceným S
. Říkám si, přece snad není takový problém naučit se správně napsat vlastní jméno... ale kdo ví. Moje dcera (2r) si plete růžovou a žlutou. Má dva zubní kartáčky. "Jaký chceš dnes kartáček, růžový nebo žlutý?" "Růžutý." Nebo řekne růžový/žlutý a vezme si ten druhý. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
12.4.2012 9:18:56
Malá umí barvy skvěle, jen se jí motá žlutá a červená, ví, že žlutá je sluníčková, červená jahůdková. Ale když je má vedle sebe, tak je splete. Existuje takováhle porucha? Myslím mezi žlutou a červenou? Půjdeme na pětiletou prohlídku, tak to se zeptám pana doktora.
|
| Micuš koukou | 117290 |
|
|
4.3.2012 13:40:06
holky díky za rady ... dala jsem obklad z černýho čaje (studené) a pořád stejný, tak ráno raděj zkáknu na oční ...
![]() |
| Samika | 28149 |
|
|
4.3.2012 13:04:21
kdybys měla doma Opthalmoframykoin
|
| vera |
| • |
4.3.2012 12:35:58
No tak "nějaký" mazadlo asi doma stejně neni.je to přeci jenom oko,chce to pořádný vyšetření tak bych pro velkou bolest šla na pohotovost a v týdnu na oční.Ale bydlím v Praze,nevím,jak ty.
|
| Květulina+3 | 54769 |
|
|
4.3.2012 11:37:44
Může to být cokoliv, od ječného zrna až po zánět. Neexperimentovala bych se žádnými obklady, protože na jedno může pomoct studené, ale třeba na ječné zrno zrovna teplé. Máš-li možnost, šla bych na pohotovost.
|
| ..mira.. | 125101 |
|
4.3.2012 11:15:30
Já nevím, jak to vypadá, ale asi bych šla na oční, zvlášť, když ses předtím snažila něco vymáčknout, mohl se rozšířit zánět, kolem oka to není úplně legrace.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.