Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Carlin | 40902 |
|
|
24.1.2012 10:37:17
Díky za uklidnění. Snad se k tomu nic nepřidá. Na prasklou žilku bych to neviděla, to by neměl prokrvený všechny ty vlásečnice, ne?
Jsem trochu vyplašená, loni měl orbitocelulitidu, takže problémů s očima se bojím. |
| sarmi | 38831 |
|
|
24.1.2012 9:26:50
dcerka ma totez, na noc dej oftalmoseptonex. bude to nejspis jen praskla zilka. pokud se k tomu nepripoji jine komplikace, tak bych to nechala, vstreba se to do par dnu.
|
| withep | 93862 |
|
|
24.1.2012 9:24:06
Řekla bych, že to zánět spojivek nebude - tam je hlavním příznakem právě svědění, škrábání, pocit písku v očích, a barva může být normální, ani nemusí téct hnis. K lékaři bych s tím nechodila.
|
| Carlin | 40902 |
|
|
24.1.2012 9:12:36
Ráda bych zanal váš názor. Syn (5) měl včera večer a dnes ráno červené bělmo levého oka. Po odtažení dolního víčka to měl dost zarudlé. Na bolesti ani svědění si nestěžoval. Ráno oko zalepené neměl, jen měl v koutku trochu "ospalky". Myslíte, že to může být zánět spojivek (bez zalepených očí a tekoucího hnisu) a že je potřeba jít s tím k lékaři? O víkendu máme odjíždět na týden na hory. Díky.
|
| susu |
| • |
13.1.2012 7:28:06
Perimetr vyšetřuje zorné pole. Koukáš do koule jedním okem, blikají tam světýlka a ty stiskneš tlačítko, pokud je vidíš. U zeleného zákalu prý dochází k poškození periferního vidění, takže vidíš čím dál míň jen uprostřed, ne na krajích zorného pole.
|
| Irča +3 | 101839 |
|
|
12.1.2012 17:18:09
Lenko, snad tě tu ještě zastihnu - doktorka mi koukala jen na oční nerv - přímo do panenky, ale dál oko neprohlížela ani víčko nenazvedávala .... Nejvíc mě to jako "řeže" jako by ve vnějších koutkách očí (ne u nosu), taky mě to bolí při dotyku, když si třeba mnu oko, tak jako by mě tam něco "řezalo", jako bych tam měla střep nebo zapíchlou řasu, ale v obou očích. Vidíš ten alergický zánět spojivek mě nenapadl a oční zřejmě také ne. Mám už číslo na toho druhého doktora a zavolám si tam, zkusím mu to tam také říct, třeba tomu je tak, díky moc za radu
![]() |
| Irča +3 | 101839 |
|
|
12.1.2012 17:13:53
Leni, myslím, že ten přístroj se jmenuje perimetr. Musím zjistit jestli ho ten druhý doktor má....
|
| Lenka Nová |
| • |
12.1.2012 13:22:19
Irčo ještě mi napadlo, že se ti mohlo sejít to, co mému synovi - vysoký NOT a alergický zánět spojivek, který způsobuje to svědění a řezení. Synovi první lékař objevil vysoký NOT, ale ne tu alergii, to si všimla až druhá lékařka, dala mu na to Zaditen v kapkách a už oči necítí.
Je to náhoda,že se mu sešli dva problémy naráz, ale co když to je i u tebe tak? (Kdyby neměl tu alergii, NOT bychom nezjistili, protože ho má hraniční a evidentně to subjektivně nepociťuje.) KOukala se ti na spojivky, na vnitřní sliznici spodního a horního víčka? |
| LenkaMad | 56223 |
|
|
12.1.2012 13:11:05
Nečekáš náhodou na vyšetření na přístroji GDX http://www.ocnibn.cz/zeleny.htm ? Moje mamka na něj chodí asi co 3 roky, dřív jí to dokonce proplácela pojišťovna, teď už ne-e...
|
| Irča +3 | 101839 |
|
|
12.1.2012 11:29:24
díky
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.