Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
3.10.2014 6:53:26
K ničemu. Je to vobyčejná destilkovaná voda.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
2.10.2014 22:10:38
Samozřejmě, trvalé problémy typu rozšířená žilka se kapkami nevyřeší, to souhlasím.
Systane jsou dobré kapky , ale Visine je právě něco trošku jiného ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
2.10.2014 20:51:09
Máte zkušenost s těmito KAPKAMI
Ale abych odpověděla - na mě jsou moc "silné", používám jemnější Refresh nebo podobné. Nečekala bych od kapek, že vyléčí červenou žilku po jednom vykapání. Zašla bych k očnímu lékaři. |
| Ces |
| • |
2.10.2014 19:54:26
Ehm, já kupuju Systane. Žila jsem v přesvědčení, že Visine je totéž. Sorry. Stejně ale trvám na tom, že jedna kapka volně prodávaných kapek nemůže vyřešit TRVALE problémy. Je pošetilé to po kapkách chtít.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
2.10.2014 19:49:56
Ces, také jsem závislá na očních kapkách, resp. na umělých slzách, ale Visine má - pokud vím - za úkol něco jiného, ten má odstraňovat zarudnutí zdravých, ale unavených a podrážděných očí, třeba po probdělé noci nebo při dlouhodobé práci na pc apod..
Stahuje žilky, ale jak píše zakladatelka, nemá trvalý účinek. |
| Ces |
| • |
2.10.2014 19:46:38
Ještě dodatek - opravdu si myslíš, že si dáš jednu kapku do oka a navždy budeš mít oči v pořádku? Nezbytná je oční hygiena (nepobývat dlouho v zakouřeném či prašném prostředí, chránit oči před prudkým světlem, větrem...) a nepřetěžování očí. Visine není živá voda. Nestačí jedna kapka, která tě navždy zbaví všech zdr. problémů.
|
| M |
| • |
2.10.2014 19:45:50
K tomu, aby se ulevilo očím. Dočasně. Pochybuju, že nějaké (natož volně prodejné) kapky Ti odstraní trvalou žilku.
|
| Ces |
| • |
2.10.2014 19:43:58
Nevíš, k čemu je to dobré?
Třeba pro mě. Jsem velkoodběratel kapek. Bohužel mám po oční operaci s očima. Vysychají. Takže několikrát za den kapu, kapu, kapu... Oči tak nepálí, neškrábou... Mmch - podle toho, kolik lidí vidím každou kontrolu v nemocnici, tak bych řekla, že nás závislých na kapkách bude víc. |
| Vojtami56 | 66465 |
|
|
2.10.2014 19:31:04
Máte zkušenost s těmito kapky?
Osobně vůbec nechápu, proč něco takového trh nabízí. Opravdu jsem si myslela, ze to zkusím , zda mi to odstraní jednu silnější viditelnou trvalou žilku v oku. Kápla jsem kapku, v mžiku jsem mela oční bělmo tak projasnene běloučké jak mívají děti ,to zas tolik fungovat nemuselo...a za x hodin zpátky moje viditelná Žilka, druhý den opět zpátky moje trvale unavené oči. Nevím k čemu to je dobrý. |
| boží žena | 67104 |
|
|
20.9.2014 8:48:24
No u tebe to nebude jen vizas
Tady působiš sjete kazdou chvili |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.