| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní oční problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 3941  [Dalších 3371 >>]
Arien+2
  • 
6.4.2014 0:34:03
No já nevím, u mně každý porod, cca 1 dioptrie. Nové brýle jsem si nechala dělat cca 2 měsíce porodu, ale já dřív nenašla čas a taky jsem měla předešlé brýle se kterými se to jakžtakž dalo.

btw. Ale už jsem před tím dioptrie měla, tak se to možná projeví jen u někoho kdo třeba má k tomu predispozici?

Říká se někoho těhotenství stojí zuby ty u mně nic, ale zase ty dioptrie. Takže ve finále mám o dvě víc. Osobně věřím dost na cvičení (oka), kdysi mi to dost pomohlo část dioptrií stáhnout. ale nemám na to poslední roky jaksi sebekontrolu to dělat, musí se intenzivně a pravidelně, ale ještě to zkusím. jinak pokud někdy posbírám odvahu, tak zvážím operaci.
zerat 18305
5.4.2014 21:10:08
Anni, mám to stejně jako ty včetně těch dioptrií - na chlup stejně ~:-D ale brýle nosím skoro pořád, protože mi to tak vyhovuje víc a méně často mě s nimi bolí hlava - navíc je mám "stmívací" a mám dost citlivé oči, tak mi brýle vyhovují víc.
janna001 59890
5.4.2014 19:46:48
Tak mně se jedna čočka rozbila, praskla, vzala jsem do optiky ty vzorové čočky a nové mě stály cca 1500,-. Samozřejmě obě, plastové, s antirexlexem a cylindrem.
Anni&Annika 50178
5.4.2014 19:16:57
nikdy jsem bryle nenosila a po porodu male jsem najednou videla rozmazane...ani jsem nemohla ridit poradne auto. Takze jsem si asi do mesice skocila na ocni a dostala jsem bryle...ale pry jsem uz driv nemusela uplne dobre videt ale po tom porodu se to projevilo. Prece jen je to zatez....ale asi 2 mesice po porodu se to najednou uklidnilo. Takze bryle ani nosit nemusim. Nosim je jen kdyz me poboliva hlava a ja musim ridit. Ale mam na jednom oku 0,5 a na druhem 0,75...
janna001 59890
5.4.2014 18:27:34
Můžeš si pořídit jenom nové čočky do stávajících obrouček, to nevyjde moc draho.
Mishula 130062
5.4.2014 18:06:41
Já jsem ten případ, který do puberty brýle nepotřeboval. Na střední jsem je nosila jen "na tabuli", jinak jsem se bez nich obešla. Pak to šlo od desíti k pěti.
zerat 18305
5.4.2014 17:57:29
Moniko, nevím - asi fakt hormony či oslabení organismu ~d~ Je fakt, že někomu se těhotenstvím vyléčí rakovina, někomu vymizí vlivem těhotenství atopický ekzém či alergie a někomu se třeba zase nesnášenlivosti či alergie rozjedou a už nevymizí.
nebeska 90979
5.4.2014 17:56:38
Podle me se to muze zhorsit pri porodu, kvuli tlaku pri tlaceni,ja jsem silne kratkozraka a rodila jsem kvuli tomu cisarem,opravdu jsem nechtela videt jeste hur...jinak pro nove bryle bych si sla hned.
zerat 18305
5.4.2014 17:55:12
Nevím, ale mně se nikdy zrak nezlepšil. Dřív jsem nosila brýle jen při únavě očí, pak jsem v těhotenství tytéž brýle musela nosit i na TV... a zůstalo mi to, zkrátka tytéž brýle, tytéž dioptrie už nosím pořád. Nicméně teda rozmazaně jsem neviděla nikdy - jen jsem měla třeba problém v autě přečíst název ulice a drobněji psané cedule. Osobně bych Mishulo zašla na oční a poradila bych se tam případně o nějakých vitamínech a třeba Ti poradí oční tělocvik - prý pomáhá...
Monika 123907
5.4.2014 15:26:56
To je zajímavé, jak tady všechny píšete o tom zhoršování zraku s těhotenstvím. Mně se naopak s prvním těhotenstvím zastavilo zhoršování zraku, které probíhalo postupně pomalu od puberty ... Mám od té doby už skoro 9 let stejné dioptrie. Považovala jsem to teda spíš za shodu okolností, ale jestli teda v tom mohou hrát nějakou roli i hormony?
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 3941  [Dalších 3371 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.