| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní oční problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 3941  [Dalších 3091 >>]
Boubí 70911
16.1.2013 21:30:02
ahoj, má tu někdo stejný problém? Mám hodně citlivé oči, jsem alergička, oči mi často různě slzí a mám je červené (po antihistaminikách je to trochu lepší, ale ne úplně a ne na dlouho). K tomu mám oči hodně citlivé na světlo, v létě venku prakticky nefunguju bez tmavých brýlí a ráno mě oči úplně bolí a dlouho mi trvá, než se po probuzení rozkoukám a můžu normálně otevřít oči a fungovat - v létě mi vadí světlo a teď v zimě zase když ráno vstanu, tak rozsvítím a to je taky pecka pro ty oči, pak tu třeba půl hodiny chodím a jen tak mžourám a nejsem schopná najít třeba v ledničce jogurt na snídani, oblíkám se po hmatu, pokud děti chtějí pustit na pc pohádku, tak poslepu je to taky problém... je to nepříjemné, nesmějte se mi, ano, jsem ospalec a mohla bych spát pořád, ale říkám si, jestli je toto normální a jestli by se s tím nedalo něco dělat? Ale zase jít k doktorovi kvůli tomu se mi nechce, je to taková prkotina... tak nevím... máte to někdo podobně a co vám pomáhá? Zhoršilo se mi to poslední dobou, když jsem nastoupila do práce a skoro celý den koukám do počítače, ale i před tím už mě to docela otravovalo. Někde jsem četla o tzv. syndromu suchého oka, to mi přišlo docela podobné, ale nevím. ~o~
Díky za názory.
Zuzana + kluk04, holčička06 12525
24.12.2012 11:24:42
Dcera měla bolák i na vnitřní straně horního víčka. Víčko bylo odchlíplé a pod ním bolák. celé oko zhnisané. Jela jsem na pohotovost s fotografií, abych nelítala po Motole s tímto dítětem, doktorka dala tuším nějakou antibiotickou mastičku. Framykoin? Už přesně nevím.
kikina80 87111
23.12.2012 20:11:47
Dcera měla taky - měla to ale na bělmu, volala jsem přímo na oční do nemocnice - řekli mi, pokud nebolí nebo nehnisá, tak jen kapat třeba optalmo-septonex, jinak hned přijet. Asi bych určitě volala a pokud je to jak píšeš tak spíš jela.
zaba + 3 64617
23.12.2012 15:21:19
Zajela bych s ní na oční. Prckovi u neštovic nateklo oko a udělala se mu pod spodním víčkem pablána, kterou mu oční doktorka několikrát stírala vatovou tyčinkou a min. týden jsme kapali do očí ATB kapičky. Určitě bych to nenechala být. Může jí to poškodit oko.
vlad. 38059
23.12.2012 14:19:44
Může mít herpetickou léti rohovky, opravdu to nemusí bát legrace, kromě toho, že když se to rozjede, tak to bolí jako čert, tak při zanedbání může mít trvalé následky. Jela bych, lépe asi na oční.
Natašenka 133027
23.12.2012 14:14:01
Tak jak radí ostatní, vypadá to tak jako tak na komplikovaný průběh neštovic.Jela bych k dr. Dcerce to vynahradíte, nedá se nic dělat.
vera
  • 
23.12.2012 13:42:40
V oku může být také a dle mého je to už komplikace.Zavolala bych na dětskou pohotovost(určitě víš kam) a po domluvě bych tam zajela i s manželem.Ještě dneska
Líza 17721
23.12.2012 13:36:58
Brilianťáčku, je zbytečný to dál řešit na Rodině, pokračuj s lékařem, ještě dnes.
briliantacek+2(07,10) 55587
23.12.2012 13:33:48
Má to na levém očičku. Táhnou se jí červené žilky od koutku a u duhovky má ten červený flíček. Včera si stěžovala, že jí pálí oči, ale to měla horečku...
vlad. 38059
23.12.2012 13:28:01
Nevím, co přesně myslíš " na očičku", ale může mít následně poškození rohovky, řešila bych to s lékařem.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 3941  [Dalších 3091 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.