| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 9886  [Dalších 8836 >>]
Ráchel, 3 děti 76748
15.12.2018 21:38:00
tak ty s vámi snad nebydlí tak co je vám po tom?
Jitusch* 85117
15.12.2018 20:55:39
Tak ne že by se v podobných zařízeních kouřit nesmělo všeobecně, jistě jsou nějaké kuřárny nebo venkovní prostory,ale na pokojích určitě ne.
Já bych kouření v bytě taky netolerovala,snažila bych se o kompromis - balkon, otevřené okno (a méně než těch 20 kusů)...
Jitusch* 85117
15.12.2018 20:52:02
V naší krajské fakultní nemocnici jsou všude v areálu cedule, že je nemocnice nekuřácká a u všech odpadkových košů, za rohy budov a jinde jsou skupinky kuřáků - personál i pacienti.~:-D Že sestra vyveze pacienta ven,to bych věřila,ale rozhodně to nebude na 20 cigaret denně, pochybovala bych i o pěti - na to prostě čas nemají.
Persepolis 107413
15.12.2018 20:29:33
Mně taky kouř nevadí, momentálně jsem už nekuřák, mnoho let, ale kuřácké období jsem taky měla. Kouří moje máma, to je takový kávičkový kuřák a celé dětství s námi bydlel děda, který měl cigáro doslova přirostlé k puse. Tak nějak mám ten pach cigaret s ním spojený.
Persepolis 107413
15.12.2018 20:24:43
Ještě jsem neviděla prostor před nemocnicí, kde by se nekouřilo. Letos jsme si té nemocnice , jako návštěvy pacienta, užili dost a většina laviček přes nemocnicí byla obsazena kuřáky v županech.~:-D
Mariana +2 135342
15.12.2018 20:16:07
Ne nedovolila.
A rozhodnutí někoho jiného v podobné situaci, jakékoliv, bych si nedovážila kritizovat. Nechápu ty příkré odsudky.

Za mně tedy ne. Strašně mi to smrdí, a cítím cigarety kouř na sto honů. Žádné častější praní ani větrání by fakt nepomohlo.
Jsem ochotna k lecjakým ústupkům i péči pro příbuzné, ale ne za cenu naprostého diskomfortu ve svém domově, svém zázemí. Já bych prostě v domácnosti kde se kouří nedokázala vydržet, takže to by opravdu nešlo.
A nemluvě o tom že mám malé děti (a myslím že v domácnosti zakladatelky také nějaké jsou) a ty bych tomu také nevystavila.
Já chápu že kuřákům to neva, případně i některým nekuřákům. Mně to prostě vadí.

Navíc tedy v jakékoliv jiné alternativě jako nemocnice, LDN, domov důchodů se kouřit také nesmí.
Alca 145121
15.12.2018 20:15:29
.libik

"O Heleně Růžičkové bylo známo, že kouřila v pokoji interny FN v Plzni, osvícené pracoviště nebo prachy"

To bylo jaksi před delší dobou, dneska si myslím, že osvícené neosvícené pracoviště, kouření na pokoji by reálné nebylo....... Předpokládám,ž e by se snažili pomoci nikotinovými náhradami a e cigaretou (pro fyzickou a psychickou závislost).....
Alca 145121
15.12.2018 20:13:20
.libik

to není převýchova, to je snaha jak naleznout řešení, abych ho mohla mít doma a zároveň mi to nezhuntovalo zdraví. Blbě nesu i omezený pobyt v zakouřeném prostředí (leckdy to končí zánětem průdušek), kouřit mi někdo v bytě tak to prostě nedám........

Jinak mě naštěstí tahle situace nehrozí, v naší rodině nekouří nikdo - ani rodiče, ani prarodiče.....

Jinak Koliha tu psala, jak je to problematické i v tom, že skoro nikdo enchce v zahuleném bytě jako ošetřovatelka pracovat.....
Zufi. 52220
15.12.2018 20:13:16
Taky to nedělala zadarmo.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 9886  [Dalších 8836 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.