Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
15.12.2018 21:38:00
tak ty s vámi snad nebydlí tak co je vám po tom?
|
| Jitusch* | 85117 |
|
15.12.2018 20:55:39
Tak ne že by se v podobných zařízeních kouřit nesmělo všeobecně, jistě jsou nějaké kuřárny nebo venkovní prostory,ale na pokojích určitě ne.
Já bych kouření v bytě taky netolerovala,snažila bych se o kompromis - balkon, otevřené okno (a méně než těch 20 kusů)... |
| Jitusch* | 85117 |
|
15.12.2018 20:52:02
V naší krajské fakultní nemocnici jsou všude v areálu cedule, že je nemocnice nekuřácká a u všech odpadkových košů, za rohy budov a jinde jsou skupinky kuřáků - personál i pacienti.
Že sestra vyveze pacienta ven,to bych věřila,ale rozhodně to nebude na 20 cigaret denně, pochybovala bych i o pěti - na to prostě čas nemají. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
15.12.2018 20:29:33
Mně taky kouř nevadí, momentálně jsem už nekuřák, mnoho let, ale kuřácké období jsem taky měla. Kouří moje máma, to je takový kávičkový kuřák a celé dětství s námi bydlel děda, který měl cigáro doslova přirostlé k puse. Tak nějak mám ten pach cigaret s ním spojený.
|
| Persepolis | 107413 |
|
|
15.12.2018 20:24:43
Ještě jsem neviděla prostor před nemocnicí, kde by se nekouřilo. Letos jsme si té nemocnice , jako návštěvy pacienta, užili dost a většina laviček přes nemocnicí byla obsazena kuřáky v županech.
![]() |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
15.12.2018 20:16:07
Ne nedovolila.
A rozhodnutí někoho jiného v podobné situaci, jakékoliv, bych si nedovážila kritizovat. Nechápu ty příkré odsudky. Za mně tedy ne. Strašně mi to smrdí, a cítím cigarety kouř na sto honů. Žádné častější praní ani větrání by fakt nepomohlo. Jsem ochotna k lecjakým ústupkům i péči pro příbuzné, ale ne za cenu naprostého diskomfortu ve svém domově, svém zázemí. Já bych prostě v domácnosti kde se kouří nedokázala vydržet, takže to by opravdu nešlo. A nemluvě o tom že mám malé děti (a myslím že v domácnosti zakladatelky také nějaké jsou) a ty bych tomu také nevystavila. Já chápu že kuřákům to neva, případně i některým nekuřákům. Mně to prostě vadí. Navíc tedy v jakékoliv jiné alternativě jako nemocnice, LDN, domov důchodů se kouřit také nesmí. |
| Alca | 145121 |
|
15.12.2018 20:15:29
.libik
"O Heleně Růžičkové bylo známo, že kouřila v pokoji interny FN v Plzni, osvícené pracoviště nebo prachy" To bylo jaksi před delší dobou, dneska si myslím, že osvícené neosvícené pracoviště, kouření na pokoji by reálné nebylo....... Předpokládám,ž e by se snažili pomoci nikotinovými náhradami a e cigaretou (pro fyzickou a psychickou závislost)..... |
| Zufi. | 52220 |
|
|
15.12.2018 20:13:37
3x
|
| Alca | 145121 |
|
15.12.2018 20:13:20
.libik
to není převýchova, to je snaha jak naleznout řešení, abych ho mohla mít doma a zároveň mi to nezhuntovalo zdraví. Blbě nesu i omezený pobyt v zakouřeném prostředí (leckdy to končí zánětem průdušek), kouřit mi někdo v bytě tak to prostě nedám........ Jinak mě naštěstí tahle situace nehrozí, v naší rodině nekouří nikdo - ani rodiče, ani prarodiče..... Jinak Koliha tu psala, jak je to problematické i v tom, že skoro nikdo enchce v zahuleném bytě jako ošetřovatelka pracovat..... |
| Zufi. | 52220 |
|
|
15.12.2018 20:13:16
Taky to nedělala zadarmo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.