| Filomena74 | 159536 |
|
27.9.2022 12:52:10
Opravdu ne? Ve Španělsku ani Brasilii se nesmí v restauraci venku kouřit,to mi přišlo prehnane. Nevidím problém to venku oddelit. A samozrejme nekourim venku nkdyz vedle me nekdo ji,nebo tam jsou deti.
|
| Filomena74 | 159536 |
|
27.9.2022 12:49:50
Ja nikdy nekourim jen tak venku, potřebuji to něčím zapijet
|
| Filomena74 | 159536 |
|
27.9.2022 12:48:54
Libik ja si koupila krasne pouzderko na cigareta a mám tam těch 5. .jinak koupím jen Narural American spirit ,nebo Švýcarske Parisienne. V CR mají jen natural Camelky ale ty jsou trochu silné. Ty ostatní mi už vůbec nechutnaji, a strašně rychle hori. Teď nevykourim ani Mallboro
|
| K_at | 121378 |
|
27.9.2022 5:29:48
Ropucho, čoveče, vůbec nevím, kdy mi naposledy kuřák někde čadil pod nos..... I venku. Pokud mi to nefouká vyloženě do obličeje, tak mi to je fuk. Navíc v době obědů mívají i venku restaurace zákaz kouření. Jinak mi to nevadí.
|
| apo-lena | 159305 |
|
26.9.2022 22:49:45
MM přestal kouřit po vážné autonehodě. Bylo mu prostě blbě a než se uzdravil, tak si odvykl. Je to 20 let a pořád mu cigarety voní.
Vnouče je mnohem lepší motivace. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.9.2022 22:05:38
"Neprehanej,většina restauraci má I venku oddělené na kuraky a nekuraky"
Filomeno, v Čechách jsem si toho nikde nevšimla. On je to podle mě i nesmysl, venku nelze kouř nijak oddělit. Stačí jeden jediný kuřák a všechny stoly v okolí mají smůlu. A bývá to často fakt jeden, který otráví vzduch hromadě lidí okolo, kteří nekouří a rádi by si snědli své jídlo na čerstvém vzduchu. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
26.9.2022 21:15:02
Byla jsem diskoteková sváteční kuřačka, poprvé jsem to zkusila ve 12 letech se staršíma klukama v poledni pauze. Naši v mém dětství kouřili, táta od jeho 15 let až do smrti, i když mu ke konci hrozila amputace, kombinace cukrovky a silného kouření Startek bez filtru, pak to aspoň stahnul.
Kouření mi pripadalo normální. Pak jsem se seznámila s manželem, jemu ten smrad vadil, tak jsem v jeho společnosti nekouřila a pak už mě to nějak nenapadlo. Občas v práci, tehdy kouřili skoro všichni zdravotníci nebo ve vinárně s holkama po třetím Cinzanu . Cigaretu jsem neměla asi 30 let, ale si sedam ke kuřákům a ráda to čichám, je to vůně dětství. |
| libik | 142094 |
|
|
26.9.2022 20:28:25
Ty obrázky černých plic a mrtvých tatínků jsou nehorázné. Dítě nemůže za to, že jeho rodič kouří, nevím, proč má být konfrontováno se strachem.
|
| libik | 142094 |
|
|
26.9.2022 20:24:41
Kuřáci nesměj kouřit v průjezdu před kanceláří nebo u vrátek hostitele, to jsou samozřejmě cítit .
Znám dost lidí, co úspěšně tají tuto neřest, já sama jsem šéfa šokovala přiznáním. Nekouřím totiž v práci ani v pracovním oděvu, ráno si dám cigáro v županu a pak jdu do koupelny, kde se sprchuju, pajcuju a voním, pak oblékám do čistého. A máme stejné smyslové ústrojí jako nekuřáci, když přijde zmoklý klient, co si dal před konzultovnou jednu-dvě na kuráž, taky se mi navalí, ne že ne. |
| libik | 142094 |
|
|
26.9.2022 20:15:08
Filomeno, jsem ráda, že se někdo přiznal
, už jsem se cítila lehce opuštěná![]() Taky si vybírám pití a dokonce i ta cigára si vybírám, nemohu říct, že když ne zlatá Marlbora, tak nic, ale zase cokoliv do pusy nedám. Líbí se mi docela kultura balených cigaret, kupodivu s tím "otravujou" intelektuálové, míň se toho vykouří, ale na to nemám nervy. Dneska mám 3 cigára, ale je pravda, že se necítím ve své kůži a mám z toho hysterii, jelikož mám odletět poprskat mimino, už mi dolít check-in ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.