Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
6.8.2018 13:13:21
Kate, tak to mě snad už ani moc nepřekvapuje, vzhledem k tomu, že běžně potkávám maminky, které jedou s kočárkem a přitom kouří...
![]() |
| Karkulína | 99978 |
|
|
6.8.2018 13:11:51
Přesně tak.
|
| Karkulína | 99978 |
|
|
6.8.2018 13:08:39
Jsem nekuřák a kuřáky dost nesnáším, pokud mi někde čadí pod nos. To se umím dost hlasitě ozvat. Ale když je tam sezení s popelníky, tak tam nejdu s dětma, ne? Tady bych je na místě těch kuřáků poslala někam. Dnešní kult "já mám dítě, kdo je víc" mě taky pěkně vytáčí.
|
| *Kate | 12933 |
|
|
6.8.2018 12:43:17
Me zas nedávno překvapilo na koupališti ve Dvore Králové, mimochodem nádherném, kolik kouřilo maminek přímo u brouzdaliště, ktere je úplne mimo zbytek areálu.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
6.8.2018 12:38:22
Já se chodím na koupaliště válet, nikdy nesportuju.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
6.8.2018 12:35:45
Sam
![]() ![]() |
| sovice | 18997 |
|
|
6.8.2018 12:10:25
Takových lidí s postojem Jsem XXX a kdo je víc jsou mraky.
Za XXX si můžeš dosadit kuřák/nekuřák/matka/nematka/zahrádkář/důchodce/puberťák/chlap/žena... |
| sovice | 18997 |
|
|
6.8.2018 12:06:58
Zákon 65/2017 Sb.
Zákaz kouření a zákaz používání elektronických cigaret § 8 (1) Zakazuje se kouřit a) ve veřejnosti volně přístupném vnitřním prostoru, s výjimkou stavebně odděleného prostoru vyhrazeného ke kouření, b) v tranzitním prostoru mezinárodního letiště, s výjimkou stavebně odděleného prostoru vyhrazeného ke kouření, c) na nástupišti, v přístřešku a čekárně veřejné dopravy, d) v dopravním prostředku veřejné dopravy, e) ve zdravotnickém zařízení a v prostorech souvisejících s jeho provozem, s výjimkou stavebně odděleného prostoru vyhrazeného ke kouření v uzavřeném psychiatrickém oddělení nebo v jiném zařízení pro léčbu závislostí, f) ve škole a školském zařízení, g) v zařízení sociálně-právní ochrany dětí2), v provozovně, kde je provozována živnost, jejímž předmětem je péče o děti do 3 let, v prostoru, kde je poskytována služba péče o dítě v dětské skupině, nebo v zařízení, kde je uskutečňována mimoškolní výchova a vzdělávání, nezařazeném do rejstříku škol a školských zařízení, h) v prostoru dětského hřiště a sportoviště určeného převážně pro osoby mladší 18 let, i) ve vnitřním prostoru všech typů sportovišť, j) ve vnitřním zábavním prostoru, jako je kino, divadlo, výstavní a koncertní síň a sportovní hala, a dále v jiném vnitřním prostoru po dobu pořádání kulturní a taneční akce, k) ve vnitřním prostoru provozovny stravovacích služeb, s výjimkou užívání vodních dýmek, l) v prostoru zoologické zahrady, s výjimkou vnějších prostor, které provozovatel zoologické zahrady ke kouření vyhradí. Na venkovním koupališti tedy IMHO v principu kouřit lze, zřejmě ovšem ne v prostorách brouzdališť. |
| Peppa | 133447 |
|
6.8.2018 12:06:35
Pokud je to myšleno na mne, tak dehonestovat jsem je neměla v úmyslu, jen jsem popsala, v čem by mohl být problém.
|
| Peppa | 133447 |
|
6.8.2018 12:03:28
Násilníku, nevím jestli se do nich obouva každý, ale já jsem popsala co vadí mně. Neobouvam se do matek obecně, to je snad jasný. Jen neuznávám postoj Jsem matka a kdo je víc.. Co to má společného s tím že jsem sama matka nechápu. Ale věz, že jsou matky vychovane a nevychovane, ohleduplne i neohleduplne.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.