Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
21.4.2017 11:37:24
"snažili se tvářit jako drsní dospělí muži"
Takže zoufalci v pubertě, co snažili nějak vypadat. ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
21.4.2017 11:33:50
Z toho si nic nedělej, já mám zase alergii na voňavky a parfémy. MHDéčko v létě bych uvítala raději zahulený, než jako směsici silných smradů voňavek a potu, kdy kýchám a ještě se mi dělá blivno.
Totéž v jakékoli uzavřené místnosti. Právě sedím v kuřácké kavárně, odvětrávání super, ale ta slečna ob 3 stoly smrdí tak strašně, že bych musela mít doutník, aby se mi nedělalo mdlo a ventilačka by ji musela vcucnout celou ![]() |
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
21.4.2017 10:46:23
Také tak.
Diskusi raději ani nebudu číst. Každý ať si dělá, co chce. Avšak ať nekouří pod nos mně, protože mám alergii a cigaretový kouř mi silně vadí. Děkuji. Včera po poledni jsem se procházela naším krajským městem. Potkala jsem dost kuřáků. Jedno měli společné. Byli to hoši ve věku asi 15-18 let, šli na autobusové nádraží s batůžky na zádech, evidentně školáci. A ve frontě na bus stál za mnou hlouček chlapců, ve kterém dokola kolovala elektronická cigareta. Fakt mě to zarazilo. Starších lidí, kteří by kouřili, jsem si nevšimla, ani dívek, jen těch hochů. Jako zoufalci nevypadali, snažili se tvářit jako drsní dospělí muži ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
21.4.2017 10:38:23
Diskusi raději ani nebudu číst.
Každý ať si dělá, co chce. Znám mnoho hulících umělců, vysokoškolsky vzdělaných lidí, akademiků atd. atd. Zoufalci a exoti kouří taky a stejně tak spousta zoufalců a exotů nekouří ![]() V případě debat o kouření mám dojem, že tady nějak neplatí Gaussova křivka, protože zatímco bezohledných, militantních kuřáků, kterým je buřt, jestli foukají kouř do kočárku s nemluvnětem nebo do nemocničního pokoje, je poměrně málo, militantních nekuřáků, kteří by za cigáro nejraději stříleli a kouření je pro ně zločinem na úrovni vraždy, je nadměrné množství ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
21.4.2017 7:34:27
Mandelinko, paradoxne nejvic z ceny cigaret "sezere" stat na spotrebni dani a DPH. Takze se vic, nez slusne prizivuje.
|
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
21.4.2017 7:03:31
Withep, tak, tak. Nazývat kuřáky exoty mi přijde dost přes čáru. A to říkám jako celoživotní nekuřačka.
většina lidí má nějakou svou "závislost" akorát, že některé jiné závislosti nejsou tak moc zdraví škodlivé jako kouření. Kolik je lidí, co nekouří, ale ani nepijou kafe, jsou abstinenti? Nevím, ale moc jich nebude. Třeba já se cpu spoustou sladkýho, to je moje závislost. Není o nic lepší, než kouření. Potíž je v tom, že to, kolik cukru do sebe nacpu je čistě můj problém, zatímco kuřácí "nutí" kouřit ostatní ve svém okolí. Takže já jsem jednoznačně pro omezování kouření. Ale je fakt, že já neznám žádné kouřící doktory, učitele apod., ale z mého okolí je nejvíc kuřáků mezi nejchudšími. Vždycky mi to hrozně vrtalo hlavou. Já si neumím představit, že bych musela vyžít z platu prodavačky, či dělnice u pásu, natož abych mohla 2-3 000 propálit v zobáku. Vždyď pro ty lidi je to podstatná část výplaty. Nechápu. Nechápu, jak vůbec můžou za ten zbytek přežít a ještě jim to za to stojí. |
| withep | 93862 |
|
|
21.4.2017 5:47:34
Myslím si, že většina exotů nekouří
![]() A naopak kouří i celkem "normální" lidi. Spíš teda starší ročníky, co začaly, když to ještě "moderní" bylo. |
| Girili | 117849 |
|
|
21.4.2017 1:24:00
Rekla bych, ze ani prazska elita to nema jinak. Bydlime prakticky vedle jednoho pretizniho gymplu a nevidam tam postavat studenty s cigaretami.
Kdyz jsem ja byla na gymplu, hulili nekteri prilezitostne travu, cigarety snad nikdo. ![]() |
| Markéta | 121171 |
|
21.4.2017 0:00:24
V mem okoli je mnoho lidi, vcetne me, kteri byli silni kuraci a kourit prestali. Odvykani bylo ruzne tezke - me to slo raz dva, muj muz par mesicu vypadal, ze to neprezije. Bude to ruzne.
|
| Markéta | 121171 |
|
20.4.2017 23:56:16
... treba nas prezident.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.