| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 9886  [Dalších 8226 >>]
neznámá 91073
20.4.2017 12:49:40
Ale jdi ty.~;)
Musíš rozlišovat na příležitostné kuřáky a závisláky co hulí jednu za druhou. Ta věta byla myšlena na ty závislé, co ani kdyby na chleba nebylo, na kouření je vždy.
77kraska 132593
20.4.2017 12:48:58
ypsion, tohle se mi libi:

"Nebo lepit umělecké kolaže z výstřižků z reklamních letáků."

To ja delam v lete na chalupe, kdyz prsi a nemam co na praci.
PJana 86863
20.4.2017 12:46:42
Nepovažuji kuřáky za zoufalce a exoty. Kuřáci mi v zásadě nevadí, pokud mě neomezují. Vlastně mi nevadí ani kouření v restauraci, když mám možnost vybrat si jinou nekuřáckou.
Zrovna dnes jsem byla něco vyřizovat ve velké administrativní budově. Asi jsem chytila okamžik kuřácké přestávky, protože spolu se mnou z budovy vyšlo asi 30 lidí, kteří se rozestavěli kolem vchodu a tam kouřili. To mi přijde zoufalé. Pokud je v budově zakázáno kouřit (což hodnotím kladně), není možné kuřáky vyhnat před vchod. Nóbl budova a hyzdí ji kouřová clona. To mi vadí.
Monty 129940
20.4.2017 12:45:37
"A úplně na závěr: ano, kouření je také drahý koníček, ale nečetla jsem, že by přibývalo kuřáků mezi bohatými, pes bude možná zakopaný jinde."

ypsilon ypsilon,
vždyť o tom to je. Bohatý má větší možnost výběru. Navíc lépe podléhá trendům právě proto, že na to má prachy. ~;)
ypsilon ypsilon 142259
20.4.2017 12:44:15
Já nevím, Monty, asi podle toho co ho baví, ne? Pokud má internet na to sledování, jak jsi psala, tak může nazaměstnaný chudý kuřák třeba diskutovat celé hodiny na rodině. Nebo může jít na procházku. Nebo lepit umělecké kolaže z výstřižků z reklamních letáků. Kreslit uhlem. Psát básně do šuplíku. Chodit na přednášky do místní knihovny. Vyrábět zvířátka z kaštanů. Sbírat odpadky venku a pak se těšit z dobře odvedené práce. Číst Vergilia v originále. Plést košíky. To je asi na každém, čím vyplňuje svůj volný čas. Každopádně ses sama vrátila k tomu, že hodně kouří chudí lidé, kteří nemajáí na drahé koníčky, což píšeme já a další od začátku, ne? A úplně na závěr: ano, kouření je také drahý koníček, ale nečetla jsem, že by přibývalo kuřáků mezi bohatými, pes bude možná zakopaný jinde. Loučím se, musím jít. Příjemné odpoledne všem.
Anni&Annika 50178
20.4.2017 12:39:51
Len...to teda i asi dost kouril, ze?

Hele, kdyz tu jsi...chtela jsem se te zeptat. Lide v Londyne opravdu vydelavaji tolik, ze ty hospody a obchody byly tak plne i za ty ceny, co tam byly? Vzdyt i kelimek jahod namocenych v cokolade staly 10 liber.
Snidane, obedy a vecere a v restauracich staly pomerne dost penez. Ale ono vsechno. Taxik na letiste, i blba zvykacka...Ac teda..my s tim pocitali.
Fakt londynane vydelavaji tolik?
Anni&Annika 50178
20.4.2017 12:35:48
Kudlo~t~
to mi mel nekdo v dobe rozvodu rict. Jen teda clovek pracuje uz s tolika vecma, ze si nejsem jista, ze bych se chtela ucit pracovat jeste s nervem~:-D
Hele, ja se za tu cigeretu z nerva fakt nestydim. Splnilo to svuj ucel. Cokolada na me opravdu nepusobi~:-D

A pokud má někdo "jen" nervy, tak je asi spíš lepší naučit se s tím pracovat bez drog i prášků.
Kudla2 58452
20.4.2017 12:35:20
Monty, to je stejný jako s opravama - bohatej si zjedná na to člověka, chudej co si neudělá sám, to nemá ~;)
Monty 129940
20.4.2017 12:34:01
Kudlo,
to nemá často ani bohatej, jenže ten si na to může zjednat placenou službu. ~;)
Len 108740
20.4.2017 12:33:55
Anni, ano, psala jsem tu uz, ze za to ma manzel fotograficke vybaveni.
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 9886  [Dalších 8226 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.