Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hbf | 94684 |
|
20.4.2017 11:20:19
Zoufalec a exot je ten, kdo:
- nosí ponožky v sandálech - nosí sportovní oblečení do města - jezdí "sockou" - jezdí na dovolenou do Chorvatska - jezdí na dovolenou na chatu / chalupu - jedí kapra s bramborovým salátem - pijí desetistupňové pivo - pěstují vlastní zeleninu - ... Zkrátka každá subkultura má za zoufalce a exoty ty ostatní. Trochu mě překvapuje, že to zrovna vy řešíte. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
20.4.2017 11:19:57
j.a.s., já tetování i kouření pokládám za záležitost převážně těch slabších vrstev obyvatelstva.
![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
20.4.2017 11:19:42
Alraune, však jo, jen ať už jsou všechny slušné restaurace a kavárny bez kuřáků a kde si kuřáci zřídí kuřácký klub, to je mi úplně jedno. Jen doufejme, že tím nebudou šikanováni ti, co tam pracují. Snad si najdou pracující, co kouří a nebudou k tomu nutit ostatní.
|
| Alraune | 129596 |
|
|
20.4.2017 11:16:49
Jas, a čemu by překážela kuřácká restaurace? Nebo klub? Se zázazem kouření v restauracích budeš mít lidí kouřících ve veřejném prostoru mnohem víc.
A nerozčiluj se :) |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.4.2017 11:15:30
presne tak...
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
20.4.2017 11:13:02
Alraune, ale kruci, proč by nekuřáci měli být stále šikanovaní kuřáky? Až se bude kuřák chovat ohleduplně, tak s tím nebudu mít problém. Pokud se kuřák chová jako největší sobec, co hulí v kavárnách, restauracích a na balkónech, tak ať se pak nediví.
Co lze udělat s tím, když žiješ na sídlišti a všichni vyhulují na balkónech? Pak to jde do bytů těch, co třeba nekouří... ok, takže kvůli zas... kuřákům lítáš zavírat okna a nemůžeš si ani větrat, protože chudáček kuřáček. A kdo má zastání? Zase jen kuřák, protože si kouří na svém balkóně, ale že otravuje život ostatním, to nevadí. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.4.2017 11:12:47
Zetko, ja to nevyvracim...jen jsi mi pripomel, ze znam momentalne 3 lidi s rakovinou, kteri nikdy cigeretu nevzali do ust. Jeden uz je po smrti. Jezdil na kole, sportoval, zil zdravym zivotem.
Ale pravda je, ze ja osobne prestala v dobe, kdy jsme se rozhodli pro malou. Rekla jsem si, ze jestli mi to ma par let zivota pridat, tak to udelam kvuli ni. Ale ja jsem typ, ktery kdyz rekne ne, tak opravdu prestane a ani mu to od te chvile nechybi. K mym nejhorsim snum patri sen kdy sedim v restauraci a zapalim si. Ihned je mi zle, boli me hlava a uz v tom snu si rikam...proc to delas? Nejenze smrdis jak popelnik, jeste je ti blbe ![]() Ale osotatnni kuraci mi opravdu nevadi. Holt kazdy mame nejakou slabost a pokud mi nikdo nekouri doma, tak mi to uz tuplem nevadi. A do restaurace /v Cecach/ kde se kouri, nechodim. Je dost restauraci, kde se nekouri. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
20.4.2017 11:08:52
Asi tak nějak.
![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
20.4.2017 11:08:43
Anni,
ještě na začátku minulého století bylo tetování jako něco, co má pouze kriminální část společnosti. Dneska je tetování normální a nikomu tolik nevadí. Takže pokud se společnost dostala do bodu, že kouří hlavně sociálně vyloučená část obyvatelstva, tak ať se s tím ten kouřící doktor nebo učitelka popasuje. Nijak mě nepohoršuje, že už je za tu cigaretku nikdo obdivovat nebude. A pokud tahle neobliba kuřáků sníží počet nových kuřáků, tak je to jen a jen dobře. Já fakt nestojím o to, aby mi kuřák ničil moje zdraví tím, že mi jeho kouř z balkonu vyplní půl bytu, na zastávce, v kavárnách... Kuřáci jsou prostě sobečtí a nevím, proč bych si z nich měla sednout na zadek. Malému dítěti nikdo nehulí pod nos, teda pokud to není totálně vymaštěný kuřák, ale cizím lidem jo a to mi fakt vadí. V kavárnách, restauracích jsem také platícím zákazníkem a nezaplatila jsem si, aby mi nějaký načančaný kuřák vedle ničil zdraví. |
| Alraune | 129596 |
|
|
20.4.2017 11:08:39
Je zvláštní, jakou tohle téma v lidech vyvolává agresi. Další "kanalizační" téma dnešní doby. :)
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.