Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| dajmab | 81703 |
|
|
20.4.2017 10:13:32
No Šuplíku, mě zase třeba studenti dost často řeknou, že nekouří a ani moc lidí kolem nich. Pak ale dodají, že je to jen proto, že jsou cigára drahá. Takže změna od primy do vyšších ročníků kouřících se dá vysvětlit i zvýšením kapesného a možností brigád. Mě třeba tato upřímnost celkem překvapila a vysvětlení vidím jako dost logické.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.4.2017 10:13:14
chudaci kuraci, ten hon na carodejnice si nezaslouzi. Jsem odnaucena, sama jsem pred vic jak deseti lety prestala ze dne na den. Uz bych to do pusy nevzala, ale to co se deje kolem kuraku je des.
Ted v Londyne jsem pozorovala, jak par kuraku postava nekde stranou a da si tu cigaretu, ci kourili z okna /balkony/...fakt mi jich bylo lito. Kdyby nekde nechali aspon nejake kurarny v restauracih ci proste vyhraneny prostor kdesi. Vzdyt tam nemusej ty kuraci chodit. I ta blba krabicka cigaret stala asi 10 liber. Kazdy ma na vsechno pravo, jen ten kurak ne. Myslim ze nase zdravi /nekuraku/ daleko vic nici CO2 /ne primo nas, ale vuci ovzdusi/, nez nejaky kurak na rohu. A teda...ti lide s cigeretou nevypadali ani jako zoufalci, ani jako exoti. |
| 77kraska | 132593 |
|
20.4.2017 10:09:40
Jano, to ano, ale u nas v kancelari treba vyhodili dva lidi a jeden z duvodu byl, ze porad chodili ven kourit a tim marnili cas...ale driv jim to nikdo nevytknul
|
| 77kraska | 132593 |
|
20.4.2017 10:08:28
Suplik, ja pisu o dobe, kdy jeste nekuracke hospody nebyly, tak pred 30ti lety-....to jsi bud mohla do hospody nejit nebo jit a smrdet, nic mezi tim
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
20.4.2017 10:07:18
Já mám pocit, jak jsem teď tak trochu dělala v tom hotelu, že ve spoustě zaměstnáních, teď nemyslím kanceláře, je jakoby akceptovatelnější, že si jdu zapálit, než že si jdu jen tak sednout. Jakoby ten, kdo kouří si mohl snáz odpočinout, nebo jak to formulovat.
|
| 77kraska | 132593 |
|
20.4.2017 10:07:08
Suplik, uvidime....ale jsou to vesmes holcicky, ktere se paradi, neustale se prohlizeji v zrcadle, pouzivaji deodoranty atd., tak fakt nevim, ale jasne, ze jsme jeste nepreskocily
ovsem zatimco moji starsi kamaradi kourili a ke svatecnimu koureni mne zamlada strhli ("Maruško, zapal si taky, tady na zabave kouri prece kazdej...jooo, ty ses ta slusna holka hahaha."), tak jeji starsi kamaradi nekouri, vsichni sportuji....ale jasne, nevim, koho potka |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
20.4.2017 9:52:10
Pravděpodobně si to opět vyložíš jako útok na svoji osobu, ale což: myslím, že o něco vyšší % kuřáků je v nižších sociálních vrstvách a zároveň velmi vysoké procento účastníků Výměny manželek je opravdu sociální dno.Tudíž ten průnik účastník Výměny a zároveń kuřák je dost veliký. POZOR ! Nesděluji tím, že kuřák=nižší vrstva, ani že kuřák = blbec atd.
|
| 77kraska | 132593 |
|
20.4.2017 9:49:36
jas, clovek jako nekurak byl proste zvykly, ze po navratu z hospody musi obleceni vyvetrat nebo vyprat....pripadne ho kuraci strhli ke koureni
ted se obleceni nebude muset ani vetrat ani prat a pratele ho ke koureni hure strhnou |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
20.4.2017 9:47:36
Zufi s proti kuřáckými zákony souhlasím a jsem ráda, že se doba změnila. Ty oplakáváš cigaretku v kavárně a co měli dělat ti, co nekouří? Šli na kávu a čichali tvůj smrad! Pokud jsi sváteční kuřák, tak ti stačí cigarety venku tak, abys tím neotravovala ostatní.
Doba se mění a v tomhle je to fakt dobře a kuřáci by se svou závislostí měli naučit respektovat ostatní, co nekouří. Ať si inhalují sami, ale ať nekouří ostatním pod nos, když i inhalace kouře přispívá k rakovině. Před 30 lety zas mnohem víc lidí jedli gothaj, junior a lunchmeat a dneska tyhle náhražky jí mnohem míň lidí, taky je to špatně? |
| 77kraska | 132593 |
|
20.4.2017 9:47:28
treba u moji dcery a jejich vrstevnic je koureni naprosto out, zatim je jim 12 let...pred 10 let pred skolou v nasi ctvrti staly davy kouricich pubertaku...to se podle mne zmenilo...nedovedu si predstavit, co by dnesni 12-lete primelo ke koureni, ale treba mam malou fantazii
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.