| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 9886  [Dalších 8056 >>]
Lída+2 28136
20.4.2017 9:13:43
Zufi, mě to tak smrdí, že se divím vždycky, že to vůbec vezmou do pusy, takže ano exoti, to je asi to slovo co bych použila.

A NIKDY jsem to ani nezkusila.

Já třeba neznám skoro nikoho....kdo čudí.....marně tu dumám koho znám. Kamarádky ne.

NA střední kouřili asi 3, jestli dál, netuším. V jedné práci kouřili, ale na chodbě. Vadilo mi to neskutečně.

A jinak v celé naší široké rodině(tetičky, pratetičky, dědečci, prababičky, cca 40let zpět), nekouří nikdo.

Asi se mi kuřáci vyhýbají a jsem ráda.~;)
Doktory co znám nevím, kouř k nich necítím.
Alraune 129596
20.4.2017 9:12:42
Do Výměny manželek chodí zoufalci a exoti, s kouřením to nemá souvislost :)
Žžena 83005
20.4.2017 9:11:13
Máš potřebu se zařadit do jedné z těch dvou kategorií? Vždyť je to fuk ~;((
Zufi. 52220
20.4.2017 9:06:43
Stále mi ta věta leží v hlavě, četla jsem to ve Výměně manželek, že tam chodí jen zoufalci a exoti, a ti tam také většinou kouří
Možná, že má neznámá pravdu, tedy v současnosti, i když žádný průzkum jsem na to téma nečetla, kdysi to bylo OK, kouřil pan přimář, co mě operoval, i v ordinaci, kouřila půlka učitelského sboru na poradách, skoro všichni mí VŠ spolužáci. Dnes je to vážně nemoderní, což jako sváteční kuřák uznávám, ale stále mám tu krabičku Malborek tak na měsíc.
Od května bude zákaz všude, tak si nedám ani to jedno v Louvre ke cappucinu....
Venku jsem nekouřila nikdy a doma také ne.
Jak to vidíte vy?
Prosím nekuřáky, aby pro jednou se nesnažili o přavýchovu~;), jen názor na exoty...
Ráchel, 3 děti 76748
4.3.2017 16:04:41
to není hysterie kolem kouření, ale kolem toho, že kuřáci skutečně nekuřákům můžou neskutečně smrdět
Ráchel, 3 děti 76748
4.3.2017 16:04:34
to není hysterie kolem kouření, ale kolem toho, že kuřáci skutečně nekuřákům můžou neskutečně smrdět
janna001 59890
4.3.2017 12:36:49
Ale jak to jinak řešit? Potem smrdící manažerka nepůsobí dobře a je nepříjemné s ní pracovat. Pracovat vedle kouřem smrdících kolegů je peklo. Jak jinak jim to sdělit než přímo? Spíš se obávám, že to přímé sdělení nepovede k nápravě. A jiná cesta mě nenapadá.
Analfabeta 141613
4.3.2017 12:30:09
My nebyli nijak velká firma, zpočátku 5, v době největšího rozmachu 15 zaměstnanců. Ale vím, že v době, když už tam kuřáci nebyli, si chlapi moc pochvalovali, že my ženský se nevoníme, že prý to zažívají u zákazníků a prý to je příšerné pracovat v jedné místnosti s děsně navoněnou ženskou.
Binturongg 104880
3.3.2017 23:04:55
Nezažila jsem, že by byl někdo ZVENKU cítit kouřem.
Zato trávit v jedné místnosti čas s navoněnou kolegyní, je skutečný očistec :-)

Já bych všechny tyhlety voňavky zakázala! ~2~
Eilatt 120397
3.3.2017 17:07:41
asi bych je posadila někam do nejvzdálenějšího rohu, jestli to jde. A vždy když přijdou tak větrala. můžete taky nastříkat na sebe voňavku a pořádně to provonět :-). Klidně bych jim narovinu řekla, že ty cigarety prostě cítíte, jim to nedojde.
Řešení to asi moc nemá, jedině je odstěhovat do nějaké jiné "smradlavé kanceláře".

Ještě před 10 lety dělala ve firmě, kde šéf ve vedlejší místnosti hulil, dveřma to samozřejmě táhlo. Pak to naštěstí zakázali, protože to byl fakt opruz.
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 9886  [Dalších 8056 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.