Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sopka | 106697 |
|
|
3.3.2017 11:02:33
U nás může venku klidně kouřit celou pracovní dobu, hlavně že udělá svou práci.Na od-do se u nás ve firmě nehraje.
|
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 11:01:45
Kuřák je svým způsobem nemocný, ale já myslela spíš vážně nemocný lidi.
|
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 11:00:15
Jak kouřila ve firmách? Jsem sice stará, ale ne tak stará, abych pamatovala kuřácká pracoviště. Nikdy jsem nepracovala nikde, kde by byl náznak kuřárny, jednou jsme měli kuřáckou venkovní terasu.
Zapálila bych si před šichtou cestou do práce, pokud bych dělala celej úvazek, asi bych si zašla na jednu nebo 2 pauzy na dvůr. Pokud by se našla paní chytrá, která by s tím měla problém, bránila bych se férově i neférově. (mně vadí smrad z ředkviček) |
| Sopka | 106697 |
|
|
3.3.2017 10:56:53
Máme v místnosti s 5 lidmi jednoho vášnivého kuřáka.Převléká se každý den do čistého a není to nic platné. Jakmile vejde do kanclu tak smrad hroznej. Kouřit chodí ven. Neuděláš s tím nic. Nic jsme mu neříkali, narušilo by to dobré vztahy. Jinak je moc fajn. Ale zase zlatý cigarety. Máme jednoho kolegu smraďocha, který má problémy s hygienou a to je mnohem horší.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
3.3.2017 10:51:05
Libik, protože jako kuřák máš otupělý čich a nepřijde ti to. Já to necítila 30 let. Ani doma, ani z oblečení.Jako dítě jsem vyrůstala skoro ve IV.cenový.... Až když jsem přestala, po několika letech, jsem začala cítit pořádně. Vůně i smrady. Fakt je to smrad. A zaleze to všude.
Měla jsem ještě jedno období závislosti, když syna odvezli do špitálu. Kafe, cigáro, kafe, cigáro.... 12kg dole. To bylo před cca 3 lety. A pak mi to zase začalo vadit. Asi 3/4 roku nekouřím, bylo jen pár vyjímek. Když umřela máma, řekla jsem bráchovi o cigáro. Tu, mimochodem, kouření úplně zničilo. Finančně i zdravotně. Zemřela jako bezdomovec na karcinom plic. Za svůj život prohulila minimálně vícegenerační RD. Kouření vždycky byla priorita. Cigára koupila za poslední peníze, dokonce i když jsme neměli na jídlo. Ani brácha astmatik, co byl pořád v nemocnici, jí neodradil. Zkus si třeba představit, že sdílíš kancl s někým, kdo denně jí metr od tebe brokolicovo_česnekovou pomazánku. Nebo něco jinýho, co ti nevoní. Budeš v práci v pohodě? PS:S tebou si to cigáro ráda dám, netrpím nenávistí vůči těm, co kouří ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 10:42:51
Není to měřitelné, není to obhajitelné a já doufám, že to není běžné.
Pokud by přesto aktivisté vyštípali z pracoviště kuřáka, který , čistě oblečen a umyt, si zapálí cestou do práce, bude to pro něj jedině dobře. Hysterici vůkol též snižují pracovní výkon ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 10:39:47
Smrdět je trapný a do jistý míry neslušný, lze-li to ovlivnit.
Nicméně jsou v životě situace, kdy tě k tomu vedou zdravotní důvody a já bych byla fakt nerada, aby dalším levelem původně antikuřácké kampaně byl fakt, že se různě nemocní lidé bojí vyjít na ulici. Smrad vás neohrožuje, tečka. Pokud se ještě někdy ocitnu v nějakém zvláštním kolektivu, kde se lidi dělí podle barvy, chuti, zápachu, budu si trvat na tom, že si můžu smrdět jak chci. ( v rámci běžné hygieny společenského tvora 21. století) |
| x x | 15263 |
|
3.3.2017 10:33:16
A skupina zaměstnanců, kteří proti své vůli v tom smradu musí pracovat diskriminovaná není? Čiště teoreticky takový zaměstnanec, který je obtěžován smradem podává nižší výkony. Něco jiného je třeba, pokud někdo páchne z titulu nemoci, ale pokud je to z titulu nechutného zlozvyku, tak to je jiná. Pořád si myslím, že je normální nekouření, a že by se kuřáci měli přizpůsobit nekuřákům.
|
| x x | 15263 |
|
3.3.2017 10:29:25
Tak takový advokát je hulvát a prase, promiň. To je absolutní nerespektování základních pravidel slušného chování ze strany sekretářky i právníka. A nezachrání to ani údajná příslušnost ke střední třídě.
|
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 10:28:24
Ano a já jsem schopná akceptovat nejabsurdnější námitky proti pasivnímu kouření, které okamžitě a neodvratně zabije na vzdálenst 500m, ale nejsem ochotna jakoukoliv skupinu diskriminovat pro smrad.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.