| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 9886  [Dalších 9516 >>]
libik 142094
23.2.2022 16:17:39
Jas, ty máš nějaké statistiky o babkách, co kouřily od dvaceti a neumřely na rakovinu a o těch, co umřely?

Zrovna jsem v autě slyšela odborníka na karcinogeny vykládat, že největší hrozbou dneška jsou stavební materiály, podlahy (lino, umělé plovoučky) nejvíce. Jak necirkuluje vzduch díky "zateplení", lidi dýchají o 106 ten pachově neutrální sajrajt.

(uklidním ty, co mají prkna nebo dlaždice)~;)

A kolik toho ještě (ne)víme.

Jinak tajit na prahu války jakoukoliv odlišnost mi přijde akltuálně cajk, nevím, v čem by mi měla pomoci praktička, kdyby věděla, že vykouřím 8-10 cigaret denně~;)

...j.a.s... 81911
23.2.2022 14:23:16
"Mami, proč ten pán kouří? On neví, že umře na rakovinu?" Taky se projevila protikuřácká masírka."
Huso, proč ten pejorativní tón? Kouření není a nikdy nebude zdraví prospěšné. To, že nějaká babka neumřela v mladším věku, i když od dvaceti hulila jako fabrika, je spíše výjimka. Většině kuřákům kouření zkracuje dobu dožití a výrazně zhoršuje zdravotní nedluhy.
Jinak odpověď Libíkovi - tajit kouření praktikovi mi přijde docela pubertální, když je kouření rizikový faktor pro kde co.
K_at 121378
23.2.2022 13:46:42
Dotazy na smrt a smrtelnost jsou u dětí normální. A samozřejmě nám rodičům se blbě vysvětluje, proč tak moc rádi děláme něco, co fakt není zdravý. ~t~
Begonie 17189
23.2.2022 13:11:34
Ale kdepak, to zes nechala diskusi smazat, na veci nic nemeni. Aspon si nelzi do kapsy, je nas tu vic, co si to pamatujeme.
libik 142094
23.2.2022 13:10:02
Pokud jde o Mickey(ho), zřejmě si mě s někým pleteš, já ho totiž neznám.

Jinak nechávám na vkusu každého soudruha, aby si udělal názor
Begonie 17189
23.2.2022 13:06:59
Klasika. Nevim kudy kam, tak poukazu na to, jaky ze jsem chudak, on uz si kazdy rozmysli mi nejak oponovat, nedej boze byt na me eanej. Zas si tak nefandi, tolik te nesleduju a hlavne to neni vubec podstatne.

Nevim, jestli jsi tupa, ale zlejsiho cloveka nez jsi ty jsem v realu ani tady na Rodine nepotkala. Od ty doby, co ses tu odkopala, jak bys mohla nahlasit ruzne veci o Mickey, vim presne, co jsi zac :-©. Musis si tu svoji prezentaci hodne tety lip hlidat. Co ty dokazes z nevinneho dotazu udelat, to je skoro na lecbu. Jdi si zakourit, at se uklidnis.
libik 142094
23.2.2022 12:46:31

Jako, můžu mít v nelibosti kdekoho, ale pokud vím, že mu někdo teď umřel, držím aspoň hubu ~a~

Jsi mimořádně tupá a zlá ženská, nebudu tvrdit, že je to specialita cechu, do "garáže" mi lezou i normální tajemnice.

Koníček mořský 156666
23.2.2022 12:26:47
Mně voní tráva i cigára. Dokud nehoří. Zrovna tak mi voní ovocná pálenka, koňak, whisky... Dokud je nepiju. Takže nekouřím a téměř nepiju tvrdý alkohol. Obojí jen čichám.
Begonie 17189
23.2.2022 12:20:57
No ale takto zjednodusene to podavas a vidis jenom ty, tak se nediv, ze se te to dotyka. Co my s tim ~d~

Pro garazovou ucetni dodavam, ze jsi pekne vorachla, tohle si zkousej doma.
Stará husa 154854
23.2.2022 12:08:31
Neznámá, tos mi připomněla, jak můj syn v pěti letech při čekání na zastávce pravil nahlas a velmi zřetelně: "Mami, proč ten pán kouří? On neví, že umře na rakovinu?" Taky se projevila protikuřácká masírka.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 9886  [Dalších 9516 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.