Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vlad. | 38059 |
|
|
22.2.2022 16:45:42
Ženo, já vždy nějak cítím, fakt mi to smrdí, u nás doma se nekouřilo. Jsem ráda, že ve veřejných prostorách se nekouří.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
22.2.2022 16:41:57
pravděpodobně dlouholetý hulení bůhví čeho v kombinaci s mizernou hygienou a kdoví jakou stravou vedlo u jednoho žáka ke ztrátě předního horního zubu, prostě každý máme priority jinde
ale jako ukázka toho, kam to vede, je to pro ty mladší docela dobrý |
| libik | 142094 |
|
|
22.2.2022 16:41:56
Vlad, vypadá to, že část doktorů fakt přestala kouřit.
Kdysi jsem šla jako prvorodička konzultovat vyrážku, končila pracovní doba a sestra mě vyháněla. Tak jsem uronila slzu hodnou mých tehdejších dětských osmnácti let, "tak pojď" mi řekla a pustila do ordinace, kde si vyhulovala doktorka a ani to netípla , totéž vyučující na gymplu v kabinetech. |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
22.2.2022 16:41:50
Val, v praci podobne, kuraci maji vyhrazeny takovy kout pred budovou, je to tam hnusny, nikdy jsem tam nikoho nevidela. Jeden sveraz kouri, ale prochazi se po trave, vlastne to neni povolene, ale on je to padesatilety pankac. Kohouta nema vzdycky natuzeneho, ale vzdycky obarveneho, zluta, cervena. Je to uspesny vedecky pracovnik, tak co uz.
|
| Monty | 129940 |
|
|
22.2.2022 16:41:45
Libiku,
já nikoho takového naštěstí neznám. A kdyby ten problém náhodou někdo měl, je to jeho problém, ne můj. ![]() |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
22.2.2022 16:41:10
Já jsem odnaučená kuřačka. Stále kouří máma i táta, brácha a švagrová.
U nich mě to trochu tahá za oči když tipne žváro a vezme na ruku mimino. Jinak v práci kouří jeden kolega (padesátník) a pak několik mladých kolegyň. Před několika lety byla taková vlna, skoro všichni nově přijatí byli kuřáci. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
22.2.2022 16:39:42
Zasjaj ahoj, tys na me parkrat reagovala, ja uz tam nebyla, ale ti chtela odpovedet, ale pak uz jsi tam zas nebyla ty a ja uplne zapomnela, o co slo
![]() |
| Žžena | 83005 |
|
22.2.2022 16:39:40
vlad,
no silní kuřáci jsou cítit. Mají třeba načichlé i interiéry - auto, domov. Ale takoví ti rekreační, co si tu a tam zapálí, a ne v interiéru, cítit nebývají. |
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
22.2.2022 16:39:33
No, těch posledních pár let kouření u táty určitě roli nehrálo. A v jeho případě i ty roky kouření v mladším věku mohl být jeden z mnoha faktorů. A kdo ví jestli.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
22.2.2022 16:39:30
když kouřili rodiče manžela, těla jsem, že tam nebudu jezdit, těhotná, dokud se bude kouřit v bytě
a oni přestali, začali chodit na balkon, akorát ještě za deset let, možná za dvacet, to bylo cítit i z nás, když jsme tam strávili odpoledne oba úmřeli na rakovinu plic můj táta chodí kouřit do sklepa, nikdo z nich se tím netají a ani já nemám potřebu to komentovat, jen u tchánů a ještě i u babičky bývalo bílo v místnosti, to jsem komentovat musela v zájmu zdraví kluci ani muž nekouří, předpokládám, že už ani nikdo z nich nezačne, rizikový je ten nejmladší a kdyby začal, tolerance by byla nulová, nejen ode mě, on teď ale viděl rakovinu plic v přímým přenosu, dvakrát během dvou let, takže si myslím, že nezačne a u ostatních je mi to jedno |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.