Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| . . | 133444 |
|
16.12.2018 23:00:31
libiku proč mi to nepřeješ? Kdyby to byl člověk, od kterého se ráda nechám přizabít, tak si klidně ucítím kouř jeho cigaret. Ale teda nepovažuju to moc za pravděpodobné, neb v celé širé rodině nikdo nekouří.
|
| Okolík | 129526 |
|
|
16.12.2018 23:00:19
Libiku, ty jsi fakt netolerantní káča. I když si o sobě jistě myslíš něco jiného.
|
| libik | 142094 |
|
|
16.12.2018 22:58:08
Kat, víš, že někdy chápu celkem nesmyslně zabanovaného Zetka? Ty jsi na mě dost drzá a dost bezdůvodně.
Fakt si myslíš, že velmi filtrované pasivní kouření (tedy pobyt ve čtyřpokojovém bytě v solidně stavěném domě, kde jeden pokoj slouží jako kuřárna) způsobí někomu zdravotní potíže? |
| sovice | 18997 |
|
|
16.12.2018 22:57:33
Tak tohle nechápu. Tobě se v době, kdy jsi sama kouřila - čili produkovala kouř, vdechovala ho z těsné blízkosti, byla sama ve své společnosti těsně po cigaretě - navazovalo, když do MHD přistoupil čerstvě dokouřivší kuřák? Jak jsi žila sama se sebou?
|
| Mediana | 41907 |
|
|
16.12.2018 22:57:31
Nevkládám se do diskuze - v mém zdravotním stavu bych určitě nepřipustila kouřícího spolubydlícího, ale já nejsem typický vzorek.
Jen pro Zufi, čistě prakticky, naději na uklidněnou: Kouřila jsem krabičku denně doma v novém bytě čtyři roky. V roce 2004 jsem přestala. Čekala jsem, že to nikdy nevyvětrá a že budu muset otloukat i omítky. Do půl roku nebylo po kouření ani stopy bez jediného zásahu, dneska by nikdo neřekl, že v bytě někdo někdy kouřil. Takže kompletní zničení všeho nemusí být pravidlem. Nejedná se ale o staropražský byt s masivním nábytkem. Dneska jsem citlivá na kouř extrémně, když se ještě kouřilo v hospodách, rvala jsem ze sebe oblečení už ve výtahu. :) |
| . . | 133444 |
|
16.12.2018 22:55:11
libiku, mmch, ty v mých reakcích čteš nějakou vypruzenost, přičemž ze slov, která používám, těžko lze něco takového soudit, a přitom sama píšeš poněkud vyhroceně:
" ten druhý je o poruše pudu sebezáchovy u militantních nekuřáků. Většina z nich, pokud mohu soudit, je alespoň průměrně inteligentních, takže ví, že je pasivní kouření ob 2 vchody, na ulici, kdekoliv.. nemůže poškodit, přesto si pěstují odpor a nenávist, prostě negativní zničující myšlenku, která jim dělá ze života peklo. " Vážně znáš někoho, kdo si dělá ze života peklo kvůli kouření o dva vchody vedle? Připadá ti, že někdo ze zdejších astmatiků je takový? Mně teda občas smrdí kouř od cigára o dvě patra níž, to je fakt ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
16.12.2018 22:54:59
Slupko, oukej, přeji ti, abys nikdy necítila kouř z vedlejšího pokoje..
|
| K_at | 121378 |
|
16.12.2018 22:53:01
Libiku, uplne vedle jak ta jedle. Celou dobu tu zlehcujes indiv obtize, ktere tu nekteri uvadi v souvislosti s cigaretami. Coz nechapu. Evidentne tu je dost astmatiku. A pokud je nekdo vybaven citlivejsim nosem, muze mu klidne navalovat i z jednoho cigara. Nevim, co je na tom divneho.
|
| Alca | 145121 |
|
16.12.2018 22:51:40
slupka
"libiku, myslím, že nikomu nejde o Zufiina tchána, ale o představu vlastního tchána nakuřujícího jim jejich vlastní nekuřácký byt." Koneckonců tak zněla i otázka, ne? Celé téma se jmenuje "Dovolili byste tchánovi kouřit u vás v bytě?". Na obecnou rovinu kouření se to svezlo v okamžiku dky byly ty co by to neumožnily, označeny za neempatické a snažící se převychovat starého pána nad hrobem. No a pak už to šlo dál až k tomu že si zdravotní problémy jen psychicky vsugerováváme no ale najednou je to zpátky u Zufiniho činžáku ![]() Mě osobně je fakt jedno, co si kdo doma dělá. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
16.12.2018 22:49:52
"libiku, myslím, že nikomu nejde o Zufiina tchána, ale o představu vlastního tchána nakuřujícího jim jejich vlastní nekuřácký byt. Zufi do toho (skoro) nikdo nekecá, ani do jejího tchána nevandruje, pouze odpovídáme na dotaz obsažený v názvu tématu."
Jo, to je přesný. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.