Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| libik | 142094 |
|
|
16.12.2018 22:10:29
Hysterií nemyslím zákony, které do jisté míry odpovídají trendu, ale svědectví o tom, jak někdo otevře knihu, přečte si, jak si Peter Marlow zapálí cigaretu značky chesterfield a vzápétí se pozvrací a už ten smrad z obýváku nikdy nevyvětrá.
![]() Hele, kdyř vás baví si dělat zle, tak to dělejte, to se nedá zakázat ![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
16.12.2018 22:09:15
Nemáte právo odsoudit... to teda zní jak z antickýho dramatu.
![]() Ve skutečnosti se takhle "odsuzujem" navzájem denně, světlá stránka toho ovšem je, že to nemá vůbec žádnou váhu (pokud si o mně někdo bude myslet, že jsem líný prase, protože jsem tlustá, tak mi to může být úplně u zadele, stejně tak jako jemu, když já si o něm budu myslet třeba, že je vypatlanec se švihadlem na mozku. Ale (ne) odsoudit a vzít si někoho domů bydlet jsou dvě úplně jiný věci. (Klidně můžu někoho neodsuzovat za to, že je kuřák, ale doma ho právě kvůli tomu nechtít.) |
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.12.2018 22:07:55
Slupko, já navrhovala něco zcela jiného. Tohle jsem psala až jako reakci na Romanino ohánění se chudáky závisláky. Že jaksi jsou si bez pochyby problematiky kouření vědomi a holt musí počítat i s tím, že to působí komplikace.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.12.2018 22:06:02
Romano, myslím že tu jasně padalo, že přísun nikotinu se dá zajistit jinak a tchána možno párkrát vyvézt ven. Nechat si zamořit čistý byt prostě pro většinu dobré řešení není z vícero důvodů. Jestli má Zufi už byt stejně promořený, tak to asi vnímá jinak. A tchán si stejně raději chce kouřit v klídku doma.
|
| . . | 133444 |
|
16.12.2018 22:05:14
Marka psala, že ho chápe:
"doma bych si kouřit nenechala v žádném případě. V nemocnici nebo LDN by také nemohl kouřit. Nabídla bych náplasti a elektronickou cigaretu. Chápu, že 80. letý už má své zvyky, ale ohrožovat svoje zdraví bych si nenechala od nikoho. " |
| . . | 133444 |
|
16.12.2018 22:00:47
Já jsem ji četla celou a popravdě jediná, kdo píše, že pán mohl přestat včas, je Bouřka. Měla jsem pocit, že i Marka, ale projela jsem to znovu, a není to tak.
|
| Alca | 145121 |
|
16.12.2018 21:59:45
Romano,
taky se doktoři obvykle snaží řešit a mírnit abstinenční příznaky podáváním léků, které by doma člověk neměl k dispozici. Ale jak už tu padlo, alkohol Ti nikdo v nemocnici nenaleje, heroin nebo perník Ti do žíly nepíchne, kokainovou lajnu ke šňupnutí nepřipraví a i když má marihuana léčebné účinky, tak ani tu Ti v nemocnici nedají........ Pokud bys chtěla kuřářny, měla bys poskytnout i jiným závislostem to, co potřebují....... |
| . . | 133444 |
|
16.12.2018 21:45:31
Jak "všechny"? Kolik lidí tu "odsuzovalo" (upozorňovalo, že je to jeho zlozvyk a že v léčebně také uvnitř kouřit nesmí)? 2? Ze všech jen dvě, odhaduji.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
16.12.2018 21:42:56
A pokud jde jen o návštěvu, tak vám to bude nepříjemné, ale vyvětrá se to bez problémů.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
16.12.2018 21:42:11
chantrey, neřekla bych, časem vyčuchne všechno omyvatelné. Mám byt po otci kuřákovi, další jeho vybydlený byt jsme vyklízeli a nějaké věci jsem si vzala. Po cca roce to vyčichlo. A mě se podařilo v mém nekuřáckém bytě spálot maso na uhel, kam se hrabe kouření. Našetěstí bylo před malováním, stejně to tak ještě pár měsíců smrdělo, ale nic není navěky :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.