Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ruth | 147384 |
|
|
16.12.2018 12:19:34
Breburdo, za tvou argumentaci
![]() ![]() ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.12.2018 12:13:24
Inko, to není přepíčenost, kdo má v tomto směru zdravotní problémy, tak holt může mít na podráždění hodně výraznou reakci. Ony to nejsou jen cigarety, výfukový kouř, hodně čadivý dým z komína i příliš čadící ohníček totéž.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.12.2018 12:09:45
libik o vlivu antikuřácké kampaně v tomto směru pochybuju, mám to od dětství a od narození jsem těžký alergik
Vždycky mi vadilo, jak smrděl táta a babička. Kouřilo se až na výjimky venku. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
16.12.2018 12:08:41
Do přečtení této diskuse jsem neslyšela o nikom, kdo z průchodu okolo kuřáka zvrací, slzí, má astma a bronchitidu. Teď jsem pochopila význam slova pře.píčenost. Nikdy jsem nekouřila,ani jsem to nezkusila. Chápu, že by si někdo nenastěhoval do bytu kuřáka, ale ta hysterie.
|
| breburda71 | 89004 |
|
|
16.12.2018 12:08:33
Ruth, mně kouření smrdí, podobně jako třeba když někdo vedle mě prdí..Když přijdeš do restaurace, kde bude zaprdíno, najíš se v klidu? Když budeš žít v bytě, kde bude imrvere zaprdíno,až tak, že se to zažere do zdí, budeš spokojená? Když ráno na zastávce budou tři lidi prdět, bude Ti to vyhovovat? A když budeš vědět, že ten smradlavej plyn je navíc ještě zdraví škodlivej? Vadí mi i vanilkové voňavky, osvěžovače vzduchu, a všechno, co ten vzduch otravuje...Myslím, že lepšími se dělají spíš kuřáci, nejsou přece hysterický a mají zdravý rozum a neleknou se nějakýho zdravotního rizika, přeci..
|
| Zufi. | 52220 |
|
|
16.12.2018 12:06:19
Též přeji krásný všem.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
16.12.2018 11:59:15
Připadají si lepší. To se počítá, je to bez práce (cigo je nikdy nebavilo) a moderní a in a trendy.
A lze namítat donekonečna. (buráky, pyl, kočka, topol, rajčata, jahody, mouka...) |
| darinaa | 155453 |
|
16.12.2018 11:54:57
Antikuřácká kampaň především umožnila nekuřákům dýchat v prostorách, do kterých z nějakého důvodu musí, ať už je to nádraží, zastávka autobusu nebo třeba restaurace.
Je normální, že člověk má nějaký osobní prostor a když do něj vstoupí nežádoucí osoba nebo její zápach, ať už je jakýkoliv, je to nepříjemné a to i bez ohledu na zdraví. |
| Alca | 145121 |
|
16.12.2018 11:53:21
.libik
sorry, ale až budeš mít astma, můžeme si o psychickém efektu popovídat. Věř mi, že mi nedělalo potěšení nezůčastnit se vlastní afterparty po maturitním plese, protože už jsem prostě cítila, že plíce mají dost. V pubertě jsem se snažila to překonat, protože jsem se prostě nechtěla vydělovat z kolektivu, co se scházel v zakouřených hospodách a výsledek byl, že jsem měla častěji záněty průdušek a častěji antibiotika..... Ono spoustě těch nekuřáků možná kouření vadilo už před "antikuřáckou kampaní", jen moc neměli na výběr a nechtěli být za ty hysterický, když kouřit bylo přeci normální...... Jinak vonící svičky jsou zlo, to souhlasím Ještě horší jsou orientální vonné tyčinky. Pokud s tím máš problém, zkusila bych si o toms e spolupracovníky popovídat.... |
| NovákováM | 120401 |
|
16.12.2018 11:48:58
Zufi - upřímně? Já nevím. Asi bych se snažila vymyslet nějaké řešení, aby se přímo v bytě kouřilo co nejméně.. třeba to okno, i když ono to nestačí.
Sama jsem kuřák, mívala jsem kuřáckou místnost v bytě. Kouřilo se v ní asi 2 roky, ale kouř je potvora, odmítá se nechat lokálně usměrnit a vleze do všeho, tak jsem doma kouřit přestala, chodím na zahradu. Už 4 roky v té místnosti nekouřím (nekouřím ani jinde v domě) a věřila bys, že i po dvojím malování občas ten kouř cítím, když je ta místnost třeba chvíli zavřená a nevětrá se? Což zase není úplně v pohodě vůči ostatním obyvatelům bytu. Docela těžká otázka. Tak krásný advent všem. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.