| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 57801  [Dalších 56921 >>]
Blanče 42184
27.12.2023 14:12:01
Nakonec to dopadlo tak, že největším dárkem byl Štědrý den sám. Jak se to sypalo a neklapalo před svátky, nakonec jsme s manželem byli poprvé na štědrý večer sami. Po 34 letech manželství a předtím tři roky chození. Napřed jsme byli u rodičů, pak vždy alespoň s nějakými dětmi, prarodiči, vnoučaty, sourozenci, kamarády, kteří to potřebovali. S dětmi jsme byli domluveni, že plnohodnotný štědrý večer se všemi rodinnými tradicemi uděláme 25., ráno 24. 12. se mne manžel ptal, jestli chci strávit i 24.12. jako štědrý večer, nebo jestli v oknech, kdy půjde elektrika jen vše nachystáme na 25.12. Jsem ráda, že jsme ten večer nic "neodflákli", fakt jsme si jej moc užili. Pod stromečkem dvě malé krabičky - já jsem dostala brož, potrpím si na ně, manžel sadu CD a DVD Stounů, krb, svíčky, kompletně prostřený stůl, slavnostní oblečení, poslední vánoční CD Tarji místo klasických koled... 25. jsme měli další štědrý večer s mnohem složitějším menu, obvyklými zmatky, přenášením nábytku, abychom se všichni vešli k jednomu stolu, hromadou dárků, která vytékala zpod stromku, záchranou stromku před dětmi a kočkami, psy přejezenými jak z toho, co kde uzmuli tak z toho, jak jim pořád někdo podstrojoval, užaslýma dětskýma očima, hromadou nádobí, papírů a bince, s novou štědrovečerní pohádkou - to bylo taky báječné, zase jinak. Pak teda následovala manželova noční u čerpadla, jak začalo pršet, měli jsme vodu ve sklepě a nový kotel v ohrožení ale vše dobře dopadlo. Včera na oběd a do pozdního večera jsme byli úplně komplet jen bez babiček, ty se zalekly řádících bacilů a domluvili jme se na pozvolných postupných návštěvách. Včerejšek by se dal charakterizovat jako "jedli, pili, hodovali, dobrou vůli spolu měli"
Agatha Ch. 135518
27.12.2023 14:05:59
To už si musí rozhodnout ony. Nechci se už do toho míchat, nedela to dobrotu. Pak jsem za tvůrce toho zlého ja.
Margaret 1200
27.12.2023 14:05:47
Agatho, to je mi líto, tebe i holek ~6~
Takže bilance dceřiných vánoc u otce je jedna na pohotovosti a druhá na policii?
Já nevím, ale kontakt s otcem by snad ani neměly provozovat, v zájmu holek to určitě není ~:(
Přeju vám, ať se z toho rychle oklepete a je to bez následků ~;((
K_at 121378
27.12.2023 13:57:35
Agatho,, fakt se divím, že tohle podstupují. Nemají to zapotřebí ani jedna, natož druhá. ~n~
Koníček mořský 156666
27.12.2023 13:50:34
Náš nový kocour sibiřák na stromek chvilku zíral a rozjímal, pak se k němu vydal a jal se hrát si se slaměnou kouličkou. Decentně, packou. Tak jsem ho odendala, dala mu umělou myš, chvilku si pohrál a raději si dal šlofika. Ale je mu už pět let a je spíš venkovní, tudíž vyřáděnej. Bála jsem se, že se tryskem rozběhne a skočí na stromek - to dělá venku. Ale choval se vánočně pokojně - je to miláček. A já autorita ~q~
Agatha Ch. 135518
27.12.2023 13:39:06
Chtěly tam. Kvuli dětem. A ne, nedopadlo to dobře. Ex a jeho next se začali hádat, létaly nejen různé výrazy, ale i nádobí. Dcerka odtamtud zdrhla bez věcí, večer jsem ji vyzvedávala na místní policejní stanici. Jejich rodina to považuje za velkou ostudu a dcerku tam zas na nějakou dobu nechtějí.
Pruhovaná 64704
27.12.2023 13:30:57
Tub domečkovou stavebnici jsem měla taky! A moc jsem si s ní vyhrála.
Pruhovaná 64704
27.12.2023 13:28:35
Kočičí ozdoby? To chci!!
neznámá 91073
27.12.2023 12:37:55
Oříšky jsou hezký dárek, také jsem je dostala, teda ochucené a různé druhy. Balík různých ořechů z Grizzly. to je fajn dárek, akorát už se mi do něj pustil manžel s dětma.

Letos jsem fakt potěšená. Od manžela jsem dostala hezkou kabelku - snad první hezkou kabelku, kterou kdy vybral. A také dva parfémy, jeden co nosím běžně a druhý nový. Myslím, že prostě přihodil parfém od mé oblíbené značky a dál neřešil, ale trefil se.
Od mamky balíček s vonnými svíčkami a bižu naušnice.
A taky utěrky, cíchy a ručníky, to už tolik radosti neudělalo.~:-D
Stáňa * 7932
27.12.2023 12:17:44
Jak se dá takové piano schovat pod stromeček?😀

Mám za sebou 6kilometrovou procházku, hodinový úklid zahrady a půjdu louskat ořechy, co jsem taky dostala jako darekv - pytel vlašských ořechů. Počítala jsem to a když každý den sním cca 50 g, tak to mám zásobu na 3 měsíce.
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 57801  [Dalších 56921 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.