Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kysnutá knedla | 99495 |
|
27.12.2023 10:22:57
L+2, to je krásne ❤
Ja som si u synov uvědomila, že už sú veľkí a je koniec homemade darčekov 😁. Starší nám dal lístky na Haberu (Kabát by bol sice o chlp lepší, ale teším sa aj na PH). Mladší dal každému z nás tričko. Vybral správne veľkosti, farby a aj to, aby logo značky bolo čo najnenápadnejšie. Čierny Peter bol u mňa - do dnešného dňa som nebola schopna nájsť darček pre MM 🙈 |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
27.12.2023 10:22:41
Klid a pohodu. Nikam jsem nemusela, nikdo mi nic nedal, takže jsem nemusela řešit co s krámama. Všechno si koupím v průběhu roku jak potřebuju, oblečení, kosmetika je pro mě spotřební zboží. Raději si kupuju věci spontánně nebo dle potřeby, děsí mě něco dostávat. Mám z toho radost asi tak pět vteřin a pak mě chytá panika co s tím.
Lega jsem si užila, když byl syn malý až až. Jednou jsem si jen koupila vytouženého plyšáka - kosatku a od té doby se válí na posteli. Deku mám ze Skotska a válí se mi na ní a na mně kočka, takže je to deka s kočkou. Rýče máme dva, k tomu rycí vidle Fiskars - doporučuju Angrešt, + hrábě, sekeru, nůžky. Do kafe si dávám med. Koupila jsem si knížku o zahradě - tu jsem si prohlížela a četla celé svátky. To bylo fajn. Ale nevím, kam ji pak umístím. Věcí, krámů, oblečení, kosmetiky, jídla apod. mám spoustu a spoustu a nechci, fakt nechci, nic dalšího. Ježíšek mi naježil hýla na krmítku a to bylo to nej. |
| Beat | 107867 |
|
|
27.12.2023 10:14:08
Jo, to mas pravdu, Ropucho. A i já si jinde , myšleno v jiných zemích, dam jejich tradiční kávu i kdyby mi tam nalili cokoliv. Takže, slovo děsí jsem převzala
, ale za sebe mám proste ráda italskou cernou kávu, či capucino bez cukru, bez sirupu. Je krasne, sluníčko! Prave jsem vymyslela, ze nutnou cestu za seniorem pojmu částečně pěšky. Celých 17 tam a pak zpět, tzn 34 dnes už nestihnu, ale i na těch 10-12km se těším. Část popojedu autem. |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
27.12.2023 10:12:19
Nejkrásnější dárek nám daroval syn a to "volný čas a volnou hlavu" (stálo na poukazu), resp. záskok za nas v práci. Abychom mohli odjet s manželem spolu déle než na dva dny. Na to se teda velmi těším.
A dcery nám darovaly to, že nepojedu s náma a postarají se zase o syna ![]() |
|
27.12.2023 10:09:37
Kat, ano, ako vtipný darček to je naprosto ok 👍
Mňa skôr štve, keď je problém zohnať nebielený toaleťák, kapesníky, a keď už majú kapesníky požadované vrstvy, tak sú voňavé 🤦🏻♀ |
| K_at | 121378 |
|
27.12.2023 10:06:00
Knedli, tak hlavně šlo o recesi. Že se vyrábí tuny úplných hamotin k ničemu, to tak bohužel je. Symbolicky mi to přijde fakt vtipný, navíc ještě v kontextu, aby se z toho sestra nepo....
|
| Stará husa | 154854 |
|
27.12.2023 10:05:52
Dlouho jsem kávu sladila, až jsem ztloustla, tak jsem se naučila ji nesladit a nesladím ji dodnes. Ale sladká káva mi pořád chutná, třeba silné espresso si ráda osladím a sirup do kafe bych určitě využila.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
27.12.2023 10:01:27
Nic jako "správná káva" neexistuje
![]() Záleží na kulturní tradici. Každý si svou tradiční kávu představuje jinak, Američan, Ital, Balkánec, Arab... Káva něčím ochucená mezi tradiční přípravy patří, ať už s mlékem, cukrem, kořením. |
|
27.12.2023 9:53:17
Beat, ten sirup do kávy znie sice čudne, ale nedesí ma toľko ako parfémované hygienické potreby, keďže kávu nepijem, max zrnko kávy v horkej (po Vašom v hořkej) čokoláde si dám. Takže ani neviem, ako chutí “správná káva”.
|
| K_at | 121378 |
|
27.12.2023 9:51:15
Je to normální káva, klidně kvalitní a silná. Jenom oslazena a voňavá. Někdy si dám nějaké takové latté, když mám chuť spáchat kávovou čuňárnu. A to přitom běžně kafe nesladim a klidně si dám i dobré černé mini kafe. Konec konců, takové monin sirupy se používají i do některých alko koktejlů.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.