Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
27.12.2023 8:26:59
mně ježíšek nadělil dvě sady bižuterie z emp, krásnou pašmínu, knížku, notýsek, sadu černých ochucených čajů a sirupy do kávy
muž dostal kromě ostatních dárků vstupenky na výstavu tima burtona a jedna z nich je pro mne ![]() jinak nejlepší dárek nadělil ježíšek mému tátovi - hru Máme rádi česko - hráli jsme hned 25. a všichni jsme se skvěle bavili (naše družstvo bylo jasně "kotkovo", obvykle jsme vyhrávali na body a projeli to na kole )nejmladší dcera dostala celou tašku kosmetiky a kosmetických pomůcek od mé ségry (ani já ani starší dcera tomu moc nerozumíme) a byla u vytržení, hned včera se nám předváděla s nějakou pleťovou maskou, v kosmetické čelence a vibrujícím čímsi si masírovala obličej, aby neměla vrásky (a to jí ještě není 12 )syn měl nakonec největší radost asi z hamburgerových ponožek z lidlu a nejstarší dcera z obědové krabičky plné ovoce v čokoládě a oříšků ![]() a pro ségru jsem sehnala úžasný vánoční toaletní papír, s vůní vánočního koření a zlatým potiskem, myslím, že byla tuze dojatá (před vánoci končila v práci a začíná dělat na sebe a měla hrůzu z budoucnosti a vykřikovala, že žádné dárky nebudou, jen ryze praktické věci ) |
| breburda71 | 89004 |
|
|
27.12.2023 8:25:01
Neznama, tak ja jsem koupila drahy umely, pred 10 lety stal 7 tisic, vypada fakt jako zivy..A uz se davno zaplatil, mame ho 10 let a je porad stejny...
![]() Ale manzelovi se tenkrat taky zdalo o certech, ted je rad, ze odpadly kazdorocni dramata s upinanim stromku do stojanu ![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
27.12.2023 8:24:54
Tedy koukám, že mám štěstí, ale moje ADHD zvěř si stromku ani nevšimne. Jinak nám Ježíšek nadělil suchozemskou želvičku, tedy synovi, a té si tedy zvěř všímá, bohužel
![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
27.12.2023 8:24:39
Beat, do bundy schudnúť nejde - úzka mi je v ramenách.
Keďže po nej tak strašne túžim, budem sa musieť uspokojiť s neobľúbenou čiernou z novej kolekcie (zase furt lepšie než fialová čo tam ešte majú). Tu bundu dostal starší syn vlani. Ja, i jeho bracha sme mu ju často kradli, preto sme si ju obaja priali od Ježíška. Synovi sedí dobre. Je to značka High Point. Túto čo mám, asi podarujem mojej sotva 50 kilovej sestre, alebo (to chce moja dcera) ju nechám pre ňu. Sa jej strašne páči a tvrdí, že “příští zimu mi už bude dobrá!” 😁 |
| sovice | 18997 |
|
|
27.12.2023 8:18:47
Kat, naše bestie karbanožská (tedy nejmladší kočička) rozprašovač zcela ignoruje, jen máme osvěžený stromek. Možná by nám pomohlo chrstnout na ni celý kýbl, ale to nechceme kvůli parketami a sousedům po námi
![]() |
| sovice | 18997 |
|
|
27.12.2023 8:14:25
Delete, my máme čtyři kočky, z toho je jeden kocourek adolescent a jedna kočička odrustajici kotě (7-8 měsíců). Stromeček nastrojen 24. a doufám, že vydrží do tří králů. Jen špice, pár baněk (plast, ale na pohled to nepoznám) vydražených z útulku (takže s kočičími ksichtiky) a řetěz světýlek. A zatím jakž takž, i když se v něm mlaďoši perou a pravidelně ho ve stojanu narovnavame. :)
První den byl nejhorší. A letos teda taky poprvé zavíráme na noc obývák. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
27.12.2023 8:14:04
jé, kat, to tiše závidím... lego jsem nikdy nedostala a ty květinové sady jsou překrásné (ségra loni dostala orchidej a nechce mi ji ani půjčit, abych si ji mohla složit
)jako děti jsme lego taky neměly, ale to bude tím, že ho asi táta neznal... jinak jsme měly spoustu jiných stavebnic (většinu z toho, co dávala delete), merkur teda ne... milovala jsem stavění a kombinovala jsem různé stavebnice k sobě... i ty střechy jsem nutně potřebovala (jak tu holky psaly), moje byly ale sundavací nebo odklápěcí, abych se do domečků dostala anebo jsem měla domečky bez přední stěny ![]() my jsme vůbec mívaly spoustu hraček, mamka byla poznamenaná svým mizerným dětstvím a táta je hravý dodnes, takže si to kompenzovali na nás a já si teda dodnes taky ráda hraju |
| Beat | 107867 |
|
|
27.12.2023 8:01:01
Knedli, mrzuté… a tak co planujes? a) Bundu vratíš? b) Necháš si ji a začneš hubnout?
c ) Přece jen si vybereš jinou barvu a přidáš 2000? Prozraď značku! ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
27.12.2023 7:46:57
Dostala som bundu, po ktorej som túžila, je z môjho pohľadu dokonalá (prakticky). Velikost S, ako všetko od tej značky. Je mi však malá, a M nemajú a ani už mať nebudú 😭
Jedine z novej kolekcie, ktorá je o 2tis drahšia, a hlavne sa mi ani jedna z 3 farieb nepáči 😖 Veľmi ma to sklamalo. |
| TaJ | 81121 |
|
|
27.12.2023 1:45:16
Termixi, jaké pastelky jsi si přála?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.