| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Třídění odpadu

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2488  [Dalších 2248 >>]
susu. 129001
6.11.2018 7:04:04
Obalování mi teda nikdy nevadilo. Vždycky vydržel obal víc než rok. Kdo nechce balit do plastu, tak může použít papír.~d~ Obalené věci se mi líbí víc a považuju je za čistější.
TaJ 81121
6.11.2018 2:56:06
Synovi ty obaly vydrží celý rok a dost jich často použijeme i na ten další, pracovní sešity obalené nemá, jen učebnice a obyčejné sešity...na každý předmět má takovou tu plastovou kapsu s drukem, kde má všechno na daný předmět, takže jsou ty sešity celkem chráněné, jen výjimečně se nějaký vyskytuje v batohu bez desek...
Alena 129302
5.11.2018 23:32:25
Deti mají jediny obal, na notýsku. Jinak nikdy nic neobalovaly.
Žžena 83005
5.11.2018 22:59:02
No já netrvám na ceně koruna devadesát za sešit, za smysluplnej výrobek bych ráda zaplatila podstatně víc, ostatně ušetřilo by to prachy za obaly a sraní s obalováním jako takové. Ale tato alternativa prostě v krámech není.
Slonisko 65085
5.11.2018 22:44:08
Dabo, když on po té přednášce odmítá i plastový box. A navíc prý to i lip chutná, když se chleba nezapaří.
daba+holčička 55689
5.11.2018 22:26:27
já dávám chleba rovnou do boxu, má dvoukomorový herlitz, do jedné půlky chleba, do druhé zelenina.

jinak víc než obaly mě štvou ty kvanta materiálů, sešit na každý prd, učebnice, pracovní sešity. Nejvíc by mě vyhovovaly jednorázové vyplňovací učebnice/sešity jako měli v první třídě. Mělo to několik dílů, takže nosily jen jeden.
kachna_ 144932
5.11.2018 21:35:13
Prvňáčkovi obaluju (páč to chce), čtvrťákovi pouze půjčené, tedy většinu.
Co jsem se vrátila do pracovního procesu, už nemám chuť hledat obaly, co pasují přesně na konkrétní učebnici a rozhodně nemám sílu na to, obalovat učebnici do papíru a podobné nesmysly.
Normalizované učebnice bych do kvalitních trvanlivých klidně obalila.
Přemýšlela jsem nad tím, že bych ty měkké desky u půjčovaných knih přelaminovala, ale rozpadla se nám velká sešívačka, tak nic
Slonisko 65085
5.11.2018 21:06:53
Mně to taky štve, už pěkně dlouho. Letos jsem vyhlásila, že do plastu nebalím, ovšem usnadnily mi to dvě věci:
1) 45,- Kč, které jsem byla přinucena zaplatit škole za přednášku o tom, jak jsou plasty škodlivé.
2) Dítě se mnou souhlasí, nebojí se lišit a obhájit svůj názor (a taky už je v devítce).
Věci co musí být obalené jsem zabalila do balícího papíru.

Jo a dítě na to konto taky odmítlo plastové obaly na svačiny, takže nosí chleba v papírovém sáčku, většinou teda ještě zabalený v něčem, co se jmenuje sendvičový papír.
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
arantxa 60064
5.11.2018 20:49:01
Syn má obaly už několik let a stále je používá. Kupujeme maximálně na nové pracovní sešity, které mají atypické rozměry.
HelenaPa 48800
5.11.2018 20:43:04
Půjčené učebnice obaluji. Sešity taky. Obaly používáme opakovaně, máme pevné, tak se neničí.
Ve škole po žácích požaduju obaly na půjčené učebnice. V jakém stavu mají sešity a pracovní sešity je jejich věc. Už jsme jako škola uvažovali o koupi profi balicího stroje, abychom učebnice obalili, ale ještě je to na nás drahé.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2488  [Dalších 2248 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.