Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 00 | 130816 |
|
15.10.2017 14:12:39
Na konci září, jak byl svátek jsem strávila 6 dní v posteli doma, jakože viróza. V práci suchý vzduch a doma podpořeno topením v krbu. Dva dny jsem skoro nemluvila, nebo jen tak sípala, chraptěla. Kašel, rýma bez teploty. Čaje, vit.C, zinek,hodně pití. MUDr. mě poslechla, mile mi řekla, že nějaké cucavé bonbony, i třeba Vincentku, spray do nosu. Bezva. Pak už jsem ani nesmrkala, nebylo jak. Tak jsem vzala Sinupret tabl. I jsem si došla na ušní, protože jsem měla úplně zalehlý ucho ( a toho bordelu co mi z obou na orl vypláchly) - to bylo asi i díky dlouhod.používání špuntů do uší na noc.
A prostě po těch 6 dnech doma jsem šla do práce. A plácám se v tom už 3 týden. Ráno zahleněná, chrchlám. Přes den relativně dobrý. Před spaním zase kašel - dost podobný tomu, co mívám při alergické rýmě v létě (s náběhem na astma), dýchám dýchám odkašlu, dýchám dýchám odkašlu. Pak sice usnu, ale ráno se div nepozvr. Sinupret už neberu, ale je možný, že to je všechno tím, že fakt tak spouští hleny? Zítra se chystám i na alergo, abych si tam zadýchala do přístroje, jestli se astma neobjevilo náhle i na podzim. V práci funguju, doma taky, ale pak mě to jednou "zkolí", jakože zpocená, ale bez teploty. Prostě naprd. Rýma už není hnusně zelená, jak byla. Při kašli se občas dávím. Tak jsem zvědavá co mi MUDr. řekne. Mám si na obvodě říct i krev a crp? |
| Analfabeta | 141613 |
|
4.10.2017 11:29:06
Užívám vit. C, zhruba v dvojnásobné doporučené denní dávce. Cca týden - 14 dnů.
|
| Dadyna s mláďaty | 150151 |
|
4.10.2017 9:54:16
Záleží, jaký typ kašle to je. POkud přetrvává zahlenění, tak je dobrá zmíněná Kaloba nebo Sinupret (bylinkový preparát). Z chemických pak ACC. HOndě pít vlažné nápoje, dobrý je i průduškový čaj. Jinak hodně vitamínů, co nejvíce přírodních - takže třeba syrové kysané zelí. Já jsem zrovna taky nemocná, vyřízená...
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
4.10.2017 8:53:35
Měla jsem bronchitidu v srpnu, doléčovala jsem se cca měsíc.
Používala jsem Kalobu ( přírodní produkt), často si dělám zázvor s medem. Blbý bylo, že jsem si nemohla vzít nemocenskou, tak jsem to tak divně plácala ( částečně dělám z domu) a moc jsem si neodpočinula. Ještě sem tam kašlu. Ale už jsem od minulého týdne ušla - ve čtvrtek cca 5 km, v sobotu 6 km, v pondělí 5 km- a bylo mi pak dobře. Tak snad únava ustupuje. ![]() |
| Gabi444 | 153409 |
|
|
4.10.2017 8:49:50
Minulý týden mne zklátila nějaká podzimní slabota, vyhrabala jsem se toho, z horečky, rýmy.. ale pořád místy nemůžu popadnout dech, kašlu.
Vždy mi na tento stav pomohl Bioparox, mívám toto tak jednou za dva roky a jinak jsem zdravá, tak jsem si říkala, že trocha chemie nikoho nezabije. Bioparox loni stáhli z prodeje, nevíte jestli má nějakou volně prodejnou alternativu? Nebo jak se doléčujete vy? |
| Linda Matušincová | 154793 |
|
20.9.2017 16:19:57
Dobrý den potřebuji radu. Syn je po operaci Myringotomii už 6dní a tě mu z ouška vytíka krev. Jeto normální nebo se něco děje. Moc Děkuji.
|
| Míša+1 :-) | 134316 |
|
|
11.9.2017 21:47:04
Jinak,ta moje dr. mi pustí silný proud, ale jen velmi krátkodobě.
|
| Míša+1 :-) | 134316 |
|
|
11.9.2017 21:44:00
Dnes jsem byla na ORL na výplach ucpaných uší. Často na to trpím, dr. mi vždy pustí do ucha silný proud vody a dočistí. Vše je vždy v pořádku. Dnes tam byl zástup a do ucha pustil slabý proud a dost dlouho mi tam lil vodu. Od té doby mi v uchu jakoby praská, šustí. ..nevím, jak to popsat. Vyschne voda sama, nebo co s tím? Je to hrozně nepříjemné. 😐😐
|
| Paulis | 44845 |
|
|
28.8.2017 17:45:10
Děkuji. Krev prý je v pořádku, CT už je objednáno, tak snad to bude dobré. Celá ta zpráva je taková děsivá . Už nekouří - skoro . 3 roky 2 cigarety denně, několik zápalů plic.¨
Ještě jednou děkuji moc za ochotu |
| Klenoflejn+4 | 7341 |
|
|
28.8.2017 16:35:59
Znamená to, že v plicní tkáni, která je jinak vzdušná, je nějaký nevzdušný útvar. Emfyzém, neboli rozedma je naopak provzušnění - projasnění. Toto ložisko může být cokoli, zánět, nádor, metastáza, absces, cizí tělísko...Je třeba doplnit další vyšetření / CT, bronchoskopii, vyšetření krve.../ posoudit anamnézu / kouří?/ a kliniku / kašle?, vykašlává?/ atd.
Je to velmi obecný popis, netřeba se hroutit, rozhodně většina ložisek na plicích je nezhoubných. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.