Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana a Petra | 47153 |
|
22.4.2017 7:44:53
Nejsi hysterická matka. Plicní chlamydie jsou záludná nemoc s divnými zdravotními příznaky, které se nedají změřit a proto je české zdravotnictví tak trochu podceňuje. Ale u Tvé dcery se to zachytilo včas a vyléčí se.
|
| Ivka3 | 115865 |
|
22.4.2017 7:36:19
Děkuji. Já si fakt myslím, že nejsem zbytečně hysterická matky, která s každým pšíknutím běží k dr. Dcera(7) marodila cca 2x do roka, většinou zánět dutin (vyšetření a léčení na ORL taky proběhlo, tam jí pan dr.dal dohromady aspon natolik, že vypadala zdravě a šla do školy). No jak jsem psala po týdnu vše na novo, byť měla dcera klidový režim. Prostě letos to její marození je jiný
![]() |
| Ivka3 | 115865 |
|
22.4.2017 7:26:37
nás na plicním odmítli, dokud prý nebudeme mít vyšetření na alergo. Tak čekáme. Objednání za měsíc(nejdřívější možná ordinace, jinde klidně i dva měsíce). Takže člověk čeká a čeká...
Vím, že alergie může přijít z ničeho nic, ale u ní nikdy nebyl ani náznak, zvířata máme od jejího narození, lítává v lese atd. |
| Jana a Petra | 47153 |
|
22.4.2017 6:28:10
Pokud vím, tak plicní chlamydie se šíří kapénkově, takže chytit je dcera mohla kdekoliv.
V krevních testech se měří protilátky, některé se považují za paměťově a některé za akutní. To by měl posoudit lékař i v kontextu zdravotních příznaků, potíží. Dcera je mladá. Nemá k tomu další zdravotní problémy. Když se pořádně přeléčí, což se děje, tak by se měla vyléčit bez následků. Není třeba mít obavy. Po vyléčení bych akorát sledovala, zda se neobjeví nějaké divné zdravotní potíže. V téhle fázi ani moc nečti internet, protože většina lidí, co píše o svých chronických potížích s chlamydiemi k tomu má další zdravotní problémy (často boreliozu), což není případ tvé dcery. Teprve, kdyby dcera měla stále zdravotní potíže a české zdravotnictví jí již neléčilo (což se také stává, ale spíš u dospělých), tak potom existují soukromé kliniky, o kterých pohrdavě píše Cimbur a které léčí dle zahraničních výzkumů. |
| Ivka3 | 115865 |
|
21.4.2017 22:33:49
Klacid dobrala cca před 2 týdny, brala ho 2 týdny. Pak byla týden ve škole a znovu vylítly dvoudenní horečky a totalní kašel. Tak jsem právě zažádala o ten komplexní rozbor krve.
|
| Lada2 | 130679 |
|
21.4.2017 22:33:01
Ja mela 2 pozitivni odbery, kaslala jsem fakt hodne pul roku. Dostala jsem na tri tydny Doxyhexal. Na chvili to pomohlo, pote jsem pomalu zacala zase kaslat. To uz jsem mela ale krev negativni. Pak zase sileny kasel, dostala jsem znovu ta sama antibiotika, na deset dni. Ty zabraly, momentalne jen sem tam zakaslu.
|
| Ivka3 | 115865 |
|
21.4.2017 22:31:39
nerozumí :-( prostě nějaká myko..infekce a dnes chl.
Před cca 3 lety měla zápal plic-taky mykozní (nevím, jak se to přesně jmenuje, nebyl ani virový, ani bakteriální) |
| Cimbur | 64764 |
|
|
21.4.2017 22:24:53
Ne náhodou mykoplazmata?
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
21.4.2017 22:23:49
Já nevím, jak je to s těma vašima konkrétníma chlamydiema. Jen říkám, že často se léčí zbytečně jen díky přítomnosti protilatek, které značí dřívější kontakt s nemocí. Musíš věřit, že vaše doktorka vi, co dělá. Klacid je antibiotikum, které je vhodné k léčbě mnoha běžných infekcí dýchacích cest. Jen je třeba brát ho aspoň 14 dnů 2x 500mg denně, u dětí samozřejmě dle váhy.
Lék uzivejte a zbytečně se neobavej, bude to OK. |
| Ivka3 | 115865 |
|
21.4.2017 22:20:06
takže myslíš, že ty výsledky rozboru, co trvaly týden, jsou na zjištění protilátek? Fakt tomu nerozumím a dr. se netváří, že by nám chtěla něco vysvětlovat. Výsledky docházely k dr.postupně...nejdříve lehce zvýšené CRP, sedimka....pčedevčírem potvrzení mykozní(?) infekce a dnes potvrzeny chlamydie. Takhle mi to bylo prezentováno.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.