| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy ORL či dýchacích cest

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 8611  [Dalších 8071 >>]
Ivka3 115865
21.4.2017 22:14:52
v jakém časovém rozestupu? Takže i dr.nám dala zbytečně Klacid?
Ivka3 115865
21.4.2017 22:13:51
tam jsme už objednáni.
Sio 140384
21.4.2017 22:11:29
zažili jsme, klacid pomohl, vybil úplně všechno~:-D ale jestli si to dobře pamatuju, tak pro potvrzení chlamydie musíš mit ty testy na protilátky dva, s časovým rozestupem, takže zatím opravdu spíš hysterčíte.
Cimbur 64764
21.4.2017 22:05:42
Většinou jde fakt o hysterii. Pozitivní protilátky proti chlamydiim má většina populace. Jde o to který typ protilatek, v jakém titru a taky je nutné vidět vývoj, dynamiku. Většina lékařů to vyhodnotit neumí a lidi jsou zbytečně léčeni antibiotiky. Jsou dokonce "kliniky", které si z chlamydii udělaly byznys. Nicméně tři týdny Klacidu pomuzou i v případě, že by šlo o podle mě pravděpodobnější mykoplazmata. Při takovém vleklem kašli je vhodné pomýšlet na alergii.
Ivka3 115865
21.4.2017 21:35:06
Máte někdo zkušenost?
Po dlouhotrvajícím kašli u dcery, 2 různých antb a nespočtu různých léků jsem si "vydupala" na popud dceřiny učitelky komplexní rozbor krve a hlavně na chlamydie...Mudr. nejdřív nechápala proč, asi( a ne poprvé) jsem byla za hysterickou matku. Vždyt dítě marodí jen 1,5 měsíce s kašlem, to je přeci normální. No naštěstí znám své dítě lépe a věděla jsem, že něco není ok. Po týdnu se chlamydie potvrdily. Takže dostala KLacid na 3 týdny, po té opět náběry a pokud to nebude v pořádku, Klacid na další 3 týdny.
Něco málo info jsem našla na netu, ale nic moc zkušenosti. Proto hledám opět tady :-) .
Tušíte někdo, kde k tomu dítko mohlo přijít? Dočetla jsem se, že je to celkem čerstvý objev, promořenost 60-80% obyvatelstva, někdo jen přenašeč atd. Může to být ze zvířat?
MMch.na krev nyní půjdeme celá rodina. Hysterčíme? Já už pokašlávám cca 2 roky~e~, u dr.vše v pořádku(ale určitě nedělala testy na chlamydie), jsme tak nějak unavení atd. Nedavno jsem to tu i psala. Prosím o jakékoli info, zkušenosti aj. Díky
NovuleD 80281
8.4.2017 12:40:06
Dekuji za odpoved a zkusenost..o tech vysokych muzich jsem neco cetla,ze je to tim, ze plice zabiraji velkou plochu a pak to zlobi..je dobre, ze uz to je v poradku. Na ten zakrok pry pujdu, pokud to spadne po treti..tak snad, pokud se to stane, uz bude take klid..
sýkor 138773
7.4.2017 21:09:42
Jen doplním, je to spontánní pneumotorax (nebo pneumothorax)
sýkor 138773
7.4.2017 20:56:55
Syn (vysoký, štíhlý)ho měl poprvé v 15 letech, podruhé po roce, potom na druhé plíci, byli jsme z toho hodně ustaraní nebo spíš vyděšení. Po 3 letech od prvního mu provedli zákrok - takové přilepení plíce k pohrudnici (nevzpomenu si na přesný název)a za půl roku i druhé plíce (laparoskopicky) a i když srůsty pobolívaly další rok, nyní je to dobré (5 let). Najděte si dobrého plicního lékaře, který vám vše vysvětlí. Držím palce. My jsme čerpali informace na internetu a vyšla i kniha, lépe ale vysvětlí vše lékař (není to zase tak ojedinělé).Držím palce.
NovuleD 80281
7.4.2017 17:11:17
Dekuju za odpoved..ja jsem relativne mala..nemoc plic nemam, presto za pul roku po druhe.. Shanim trochu zkusenosti..
margotka78 alias shit-roller 108560
7.4.2017 14:54:54
Můj taťka ho měl letos.
Už asi 20 let má CHOPN.
Uzdravil se.
Kamarádky bývalý manžel ho měl už 2x. Je hodně vysoký a štíhlý, prý k tomu mají tihle lidé predispozici.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 8611  [Dalších 8071 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.