Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Termix | 105545 |
|
|
22.1.2017 13:38:18
Nedávno měla moje dcera těžký úraz doma, popáleniny 2.a 3. stupně, byl s ní manžel, a zareagoval tak, že jsem to vůbec nečekala. Zpanikařil, taky nevolal žádnou nemocnici. Pravda zavolal mně, byla jsem doma do 15 minut a na popáleninové centrum ji odvezla sama.
V situaci zakladatelky bych ale dítě asi vzala. My nemáme žádnou možnost jakéhokoliv hlídání. Takže jestli bych hlídala doma a nebo na horách, to asi raději tam. Třeba tady v Praze je teď velký smog, prostě na horách by asi bylo líp. |
| .kili. | 125672 |
|
22.1.2017 12:50:20
"nezodpovědné ji s sebou brát kvůli ostatním hostům"
týden po nemoci je risiko nákazy, i když děti mohou vylučovat virus i déle než týden poté, co (po 1-4 denní inkubaci) upadly do nemoci |
| nekázanka | 7331 |
|
|
22.1.2017 12:26:24
Nemůžu si pomoci, ale přijde mi nezodpovědné ji s sebou brát kvůli ostatním hostům (pokud tedy nejste na své chatě). Na jedněch společných horách s kamarády s námi byla rodina, která celá měla chřipku, a my všichni neočkovaní jsme se nakazili.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
22.1.2017 11:34:21
Vidíš, to si ani nepamatuji. Zajímavé je, že šéf to nikdy nepochopil, že si chci své nemocné děti hlídat sama, zvlášť, když má dcera astma.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
22.1.2017 10:56:17
Měla jsem virozu - týden na neschopence jsem prospala, další dva týdny se dávám dohromady a jsem unavená.
Kolegyně lehla na dva týdny. Odjezd 4. den od vypuknutí choroby - spíš bych počítala s tím, že dítě zůstane doma. Nebo ho vzít s sebou a velmi hlídat, aby se nepřetížilo. |
| Raduza | 68805 |
|
|
22.1.2017 10:56:00
To těžko říct. Syn dostal teplotu v pátek večer, v úterý na tom byl nejhůř. Ve čtvrtek to bylo lepší, dnes, tedy desátý den by se mohl začít trochu učit
. A to bych řekla, že podle příznaků má ten nejběžnější typ, když nedostal chřipku kdysi, když jsme ji měli my. Ale je pravda, že on je astmatik. Zřejmě to má vliv na ten kašel. Brácha je po týdnu zcela OK, synovec taky, holky a švagrová ne. Nicméně, oni si ulovili nějakou svou, takže nevím co a jak. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
22.1.2017 10:42:47
Mozna trochu zlepseni, ale to uvidim, az vecer - az budu moci zhodnotit den.
Je fakt, ze jednou jsme jeli k mori i s tim, ze druha dcera nafasovala na cestu ATB na prudusky (to bylo rozhodovani...auto nalozeny, my uvnitr, ona podezrele zakaslala - tak jsme se cestou stavili u MUDr...) a nejen, ze se tam uzdravila, ale dokonce necekane splaskly i mandle, takze adenotomie, ktera byla objednana na termin 3 tydny po navratu, byla zrusena. Ona dokonce zacala i lip slyset ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
22.1.2017 10:30:49
Vzpomínám si na jednu echt chřipku, když jsem byla jako au-pair v Anglii. Lehla celá rodina, já jako poslední, taky na Vánoce. Fakt jsem měla problém se zvednout z postele. Ale možná to byl nějaký britský bacil a proto mě tak příšerně sejmul. Přece může mít chřipka i mírnější průběh, ne? My jsme dva dny před vypuknutím nemoci byli s babičkou, která onemocněla druhý den, a následující den vezla do nemocnice prababičku, která s ní byla ve styku, a té tam nadiagnostikovali chřipku. Takže jsme měli od koho se nakazit.
|
| Vaitea | 114076 |
|
|
22.1.2017 10:26:30
Danulo,
no právě, ten vývoj těžko predikovat, když nevíme co je příčinou. Lehčí virová nákaza - za 3-5 dní většinou OK. Chřipka - tam je to fakt těžký, ke zhoršení může dojít až 3-5 den. |
| withep | 93862 |
|
|
22.1.2017 10:25:49
Babička mě hlídala u sebe, naši mě tam šoupli rovnou od doktorky na celý týden. A to se bojíš nechávat děti u prarodičů jenom při nemoci nebo obecně? Vím, že děti jsou různé a prarodiče jsou také různí, ale jinak je přece normální jezdit k babi a dědovi na prázdniny. Ty kazuistiky byly asi cíleně posbírané, nejspíš nemají žádnou statistickou výpovědní hodnotu...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.