| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy ORL či dýchacích cest

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8611  [Dalších 7871 >>]
Zasjaj. 54917
20.3.2016 15:11:00
S dutinama netusim, mam jine chronicke zantlive onemocneni a tohle jediny mi spolehlive zabira, kdykoli se mi to spusti. Ja vim, ze nevim, jak to funguje, ale je mi to uplne jedno. Ani diplom vracet nebudu, zkouska z enzymologie byla jeho soucasti.
angrešt 114837
20.3.2016 15:07:19
libiku, jeslti chceš, kdyžtak mi napiš na FB zprávu nebo mail, nemám dnes náladu na veřejné pranýřování wobenzymu, ale můžu Ti zkopírovat, co jsem k jeho, no, ne/účinnosti psala jiné uživatelce Rodina.cz.
withep 93862
20.3.2016 14:57:46
Ani nevím, co obsahuje, ale mám z Wobenzymu dojem, že to má být lék na všechno, působil na mě nevěrohodně už v dobách, kdy jsem neměla problém lupnout si při potížích nějakou tabletku.
libik 142094
20.3.2016 14:52:33
Máte někdo zkušenost? Hledám na netu rady, jak na vracející se dutiny a tohle leze z jejich komerčních stránek.
Evelyn1968,2děti 6269
10.3.2016 15:55:45
Bez teploty přecházím nebo si vezmu den-dva dovolenou na to nejhorší, věci typu zánět dutin, zánět nosohltanu, chřipka, se zvýšenou teplotou nebo horečkou vyležím doma na neschopence. Kolegové to mají stejně.
Alca
  • 
10.3.2016 10:23:05
Já to chápu, je mi jasný, že ne každý má podmínky pro práci doma/sick days atd. Ale štve mě, když u nás v práci byť mohou být bez problémů doma v podstatě za plnou mzdu tak stachanovsky chodí dál do práce a roznášejí bacily......

taky myslím, že ty neplacené první tři dny nemocenské vedou jen k tomu, že se to lidé snaží radši přechodit a lehnou až teprve když už je jim tak zle, že vědí, že je to na víc jak týden.....
Alca
  • 
9.3.2016 23:16:34
My máme třeba za rok nárok celkem na 5 dní dovolené navíc na tzv. sick days - je to placené volno pro případ krátkodobé nemoci (vybrat si můžeš takto amximálně 3 dny v kuse) a nepotřebuješ na to razítko od doktora..... Přijde mi,ž e i díky tomu lidé zůstávají víc doma a snaží se to vyležet.... Protože když to chytí včas, taks e sick dayem mají plat jako za dovolenou, když to zanedbají skončí na nemocenské za mnohem méně peněz.....
E.Day 140980
9.3.2016 20:10:20
No, je to v celkové narkóze. Ke konci operace je zavedená tamponáda, je to takový tenký (a poměrně dlouhý :-( ) kus, který se v průběhu dalších asi 2 dnů postupně vytahuje a odstřihává. To je za všeho asi nenepříjemnější. Jinak to částečně pár dní krvácí, někdy i stéká do krku. Celkově to není nic příjemnýho, ale dá se to zvládnout.
Hannka 118212
9.3.2016 18:30:52
Nemá někdo prosím zasebou výkon FES - endoskopický zákrok, přes "nos" v dutinách.
Mám jít na odstranění kostěnné překážky v jedné straně. Zajímalo by mně jak podobné operace probíhají, jak je to s hojením apod.
Díky!!
jak 39257
9.3.2016 18:23:13
Teda zasnu kolik lidi chodi do prace s atb. Ja se minuly tyden slozila doma, viroza a blba zada, zustala jsem doma 5 dni. Doktorka rikala dva tydny, ale to uz je moc
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 8611  [Dalších 7871 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.