Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sopka | 106697 |
|
|
9.3.2016 11:22:49
Trochu jsem pokašlávala na podzim a šéf už mě honil, abych raději zůstala doma a vyležela to a to jsem v kanclu sama. Ke mně si chodí akorát vařit čaj.Musím na určité termíny být v práci, ale ještě se mi nestalo, abych v těch termínech byla nemocná.Určitě bych to raději vyležela nebo bych si musela zařídit připojení doma a pracovat z domova.
|
| Jahala. | 89330 |
|
|
9.3.2016 10:44:55
Ta jiná firma te miluje. A hlavně prskáš to na lidi není jedno z jaké jsou firmy
![]() |
| Dobra1 | 65967 |
|
|
9.3.2016 10:17:40
Z pohledu doktora - do kolektivu, resp. do normální zátěže by člověk měl jít až 2-3 dny po odeznění zvýšené teploty nebo dobrání ATB. V obou případech je stále oslabený imunitní systém.
|
| Lisel | 106653 |
|
|
9.3.2016 10:02:40
U nás v práci, pokud někdo chodil s nemocí a roznášel bacily, tak se mu to přímo řeklo, a´t neroznáší nemoc zbytečně. Nevidím důvod, proč by někdo měl záměrně nakazit ostatní. Já s nemocí zústávám doma a dělali to tak i ostatní kolegové. Pokud šlo o něco krátkodobého, tak se to řešilo dnem volna a pod..
|
| Kaja222 | 116819 |
|
9.3.2016 9:46:57
presne tohle me potkalo predloni napodzim. Vysledek astma. A mam pocit, ze od te doby uz ty lehke virozy snazim hodne spatne a uz se to prechazet neda.
|
| Ája Fíková | 26586 |
|
|
9.3.2016 9:38:56
Moc nemarodím, většinou mě nachlazení přejde přes víkend.
Ale na podzim jsem měla ATB, zánět průdušek. Do práce to mám 10 minut pěšky a v kanclu sedím sama. Přecházení se mi nevyplatilo, nakonec to byla troje ATB, kapačka a kortikoidy. Neschopenka snad po 20 letech a tři týdny doma. Takže za mě už nikdy s ATB do práce nepůjdu (doufám, že je zase dlouho potřebovat nebudu), přece jen taky už nejsem nejmladší. |
| zerat | 18305 |
|
|
9.3.2016 9:29:05
Když už zůstanu doma, tak z 99% musím pracovat z domu. S ATB chodím normálně do práce jde-li to.
|
| susu |
| • |
9.3.2016 9:26:24
Jo, většinou jo a ráda. Jednak je mi zpravidla zle, že sotva lezu a sedět v práci s teplotou je k prdu. Jednak s antibiotiky chodit do práce považuju za prasárnu. Za další, zpravidla si to doma nakonec užiju, jak je mi trochu líp, tak dělám drobnosti, ke kterým se jinak nemůžu dostat, beru si je do postele, dělám na nich dokud se necítím unavená, pak pospím a pak zase znovu. Loni jsem si tak přišila hromadu penízků na sukni do tanečků. Moji práci většinou nikdo nedělá, počká na měm až se vrátím. Kolegové jsou rádi, že to neroznáším.
|
| Su-elin | 125341 |
|
9.3.2016 9:18:46
Momentálně zrovna od pondělka chodím s vypětím sil,ale spíš teda nachlazení-průdušky než chřipka.U nás je to,ale tak,že mi hned kolegyně začaly pomáhat ,abych vydržela,protože když jedna vypadne,stíhá se hrozně těžko.Tak se léčím za chodu a trnu abych se ráno neprobudila s nějakou horečkou,to bych nedala.
|
| Kaja222 | 116819 |
|
9.3.2016 8:56:51
ja jsem driv take prechazela, zvlast kdyz jsem delala v kanclu v IT. Ted ucim pocitace ve skole a mam pocit, ze u te ctyricitce se to lame a nemoci uz proste nedavam. Akorat kolegyne remcaji a ja se jim nedivim, protoze suplovani se neproplaci. No - stejne na konci roku koncim, tak zustanu doma.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.