Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kaja222 | 116819 |
|
9.3.2016 8:26:04
clovek po atb neni infekcni uz po 48 hodinach? Tak to se mi moc nezda. U nekterych atb je nastup pomalejsi, nekdy nezaberou... A navic po 48 hodinach clovek fakt neni zdravy.
|
| Majákova | 43170 |
|
|
9.3.2016 8:23:45
Podle výšky teploty, ale většinou přecházím.
|
| sylvaina | 77406 |
|
|
9.3.2016 8:22:23
Já nedělám klasický od do, takže na nějakou dobu můžu svoji přítomnost redukovat na úplné minimum a třeba teď jsem druhý den úplně doma. Zítra ale budu muset alespoň na dvě hodiny. Ono taky náhrada za mně je celkem svízelná. Kolegové dělají něco jiného a mají své práce dost, jako ostatně všude. A každé přehlédnutí stojí spoustu peněz. Ale mám výhodu. Bacily prskám na zaměstnance jiné firmy, né té naší
. |
| Ela |
| • |
9.3.2016 8:21:03
Kdyz jis ATB, tak uz po48 hodinach nejsi infekcni.
|
| Ela |
| • |
9.3.2016 8:20:03
Kdyz jsem se citila jenom unavena, tak jsem to prechodila, deti do skoly neposilam ani s kaslem a rymou, jedina vyjimka je kdyz syn 14 let pise nejakou dulezitou pisemku, tak to tam jde.
Ale proc vubec reaguji na tento prispevek: Presne pred tydnem synovi zemrel trener na hazenou na chripku. Zdravi, 45 lety chlap, sportovec, ktery si myslel, ze prechodi chripku. Byl to sok. Absolutne jsem to prechazeni chripky ted prehodnotila. |
| Kaja222 | 116819 |
|
9.3.2016 8:10:09
kdyz na vas padne viroza, chripka, mate ATB....zustanete doma a vylezite nebo prechazite a jdete do prace?
Jak vidi kolegove/kolegyne kdyz prechazite? reknou at jdete domu a neroznasite bacily nebo schvaluji? A kdyz zustanete doma a kolegove musi delat vasi praci jeste ke sve (ucitele ucit, ucetni dodelat uzaverky atd), davaji vam kolegove najevo, ze jste to mohli prechodit nebo ze oni v zivote nebyli nemocni a kdyz, tak to uspesne prechazeli a vy jste jenom lemry? Jsem doma s atb 10 dni a premyslim jestli mam zustat doma na dobrani nebo uz vyrazit do prace, kdyz se mi udelalo po tydnu lepe. A rikam si, ze kdyz pujdu do prace, nikdo to neoceni a kdyz nepujdu, tak jsem za lemru. Tak se na to asi vykaslu a premyslim, jak to je v jinych kolektivech. |
| Honza |
| • |
3.2.2016 20:00:57
Azbest je bezpecny jen tehdy, pokud je pevne ulozeny a neuvolnuje se do okoli. Pokud ji Vam v byte sekaly ci jinak mechanicky poskozovali, tak to rozhodne ok neni. V pripade, ze by na to prisly kontrolni urady, tak by dotycnym hrozilo trestni rizeni, protoze tohle je trestnej cin ohrozeni verejneho zdravi a za to se jde na tvrdo.
A opet tohle maji lide vedet a kdyz ne obycejni pesaci, tak alspon ti odbornici ano. A opet bud nevi nic, nebo malo a nebo vi a kaslou na to. Jednou na to doplatime, bo ted je toho bince z azb. materialu ve vzduchu cim dal vic a naloze pribyvaji, kazdy s tim setkavame a mnohdy o tom ani nevime. Dusledkem bude pribyvani vsech moznych rakovin a velka zatez pro zdravotnictvi a nakonec i pro stat. A proc? Protoze mame spatnou prevenci. |
| Honza |
| • |
3.2.2016 19:55:27
Zase tak jistej bych si nebyl.. problemy nastavaji az po nejdriv 10ti letech, ale muzou klidne po 50ti. Takze je vysoka latence. Pri kratke expozici udajne riziko tak vysoke neni, ale pri pobytu v prostredi ci praci s timto materialem uz ano.
To jaka je praxe je dusledkem spatneho pristupu kontrolnich organu, vzdelavaciho systemu a taky podpory statu. Jednou na to muzeme skorede doplatit s takovim pristupem. |
| R+2 | 52167 |
|
|
22.1.2016 20:51:36
s tímhle jsem skončila na antb. nejdříve to vypadalo jako slabá rýma , která přešla, pak zalehlo ucho, dle dr jen otelká eustachovka - dala mi aerius, a do měsíce jsem byla na orl znovu a rovnou pro antb a měla jsem parádní zánět dutin. Tkže nezahrávat si a mazat na orl
|
| Monika | 123907 |
|
22.1.2016 18:08:30
Mně na ORL doporučili léky na alergii (kvůli sliznicím) a "foukat" se zacpaným nosem.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.