Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danula83 | 46556 |
|
|
6.8.2010 10:28:46
Jasně,doma na rovných podlahách je určitě lepší mít dobrou botku.Navíc třeba na plovoučce je to vyloženě žádoucí,protože to chuděrce klouže :) Horší je,když třeba byly ty vedra,že mi jí bylo líto zavírat do boty :/
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
6.8.2010 9:43:42
Danulo, to jo, já s tím souhlasím, že noha co nejvíc naboso, hlavně venku, ale jen na trávě, písku, v lese apod., případně s těmi koženými Nolenkami, které taky máme. Ostatně indiáni a spol. taky pořád lítali bosi a měli nohy určitě zdravé.
Problém je jenom v rovných a tvrdých podkladech typu beton a podlahy v bytech. Na to žádný člověk stavěný není a na ty povrchy potřebuje mít nohu fixovanou. Samozřejmě v lehký a ohebný botě. Jinak se mu jeho vlastní vahou můžou nohy deformovat, na tak tvrdým povrchu, jsou ještě ve vývinu. Na měkkých površích se krásně stimuluje a to je žádoucí, s tím souhlasím. Tohle je teda můj názor, kterej jsem si utvořila docela pilným studiem všude možně (a vyptáváním se..) ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
6.8.2010 8:52:25
Zdravím :)
Pájo,taky gratuluju ke kontrolám,snad vám to už brzy všechno odpadne a budete mít klid. O botkách jsem si taky ráda početla - ono je to takový,že co doktor,to názor.Hanička dostala sandálky Superfit - má hrozně úzkou nožku,takže jí všechno hrozně plandalo :( A bohužel tu nemáme prodejnu,kde by měli třeba ty DPK :( Naše rehabilitační mi ale říkala,že čím lepší botička,tím línější nožička,že prostě ideální je chodit co nejvíc naboso - třeba i venku.A někde jsem četla jednu maminku,která dávala na ven dítku takové ty klasické kožené capáčky s měkkou podrážkou - dítko nebylo špinavé,ale nožka se stimulovala a posilovala... Kačko,Viky je nádherná! Hani taky lehce dělá pokroky - kolem nábytku už se pohybuje docela dobře.Teď začla i překračovat od stolu ke gauči - sice to není daleko,ale už je určitě stabilnější,když se nebojí pustit jednou rukou :) Jo a začla mi lézt na obývákovou stěnu - sice je nízká,ale stejně..Docela mě překvapila :) |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
5.8.2010 8:48:39
není zač
. jsem ráda,že jsem pomohla . tak dobře pořiďte,maj fakt dobrý botičky. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
4.8.2010 21:46:01
Pájo, moc díky, jsem z těch informací na stránkách nadšená!
První prodejce bot, kterej opravdu nějak shrnul všechno, co jsem vyčetla (o chození naboso a pevných botách atd.) a opravdu jim to věřím. Příští týden se vydáme do jejich prodejny. Jsi zlato ![]() |
|
|
4.8.2010 20:57:25
xkacko, jsou to botičky od DPK,prý jsou fakt nejlepší. je to fakt,jsou nejohebnější a bačkůrky mě také nadchly. podívej se na www.dpk.cz
![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
4.8.2010 20:07:22
Pájo, tak to jsou docela dobrý zprávy, ne? Gratuluju
![]() Jen mi, prosím, honem řekni, kterýže to jsou ty super botičky i s bačkůrkama??? Hlavně ty bačkůrky mě zajímaj! Děkuju |
|
|
4.8.2010 15:31:10
Senedro, to jste si tedy chudáci užili. tak ať už je jen a jen lépe! a užijte si zbytek léta
.malá je šikulka ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
4.8.2010 13:05:16
Pájo, gratuluju, Andrejka je bojovnice a dohání, co to dá.
Já po čase zdravím, celý červen proběhl ve znamení akce - prasklé uši ( jednou měla Alice obě píchaná a pak jí ještě dvakrát prasklo pravé) a opět jsem s ní byla dny v nemocnici s bronchytidou. Domů jsme odcházely s doporučením, ať dětská doktorka napíše žádanku na masku a Ventolin - takže je máme doma a jednou jsem je už použila. Takže jsme pak přežili vedra v paneláku a minulé dva týdny jsme si užívaly prázdniny u mých rodičů na chalupě. Alice oslavila rok, jí jak Otesánek, ale vidět to na ní moc není, včera jí na rehabilitaci některé cviky zrušili cvičím na lezení ( plazí se, občas i leze, ale prostě po 4 lézt nechce) a šikmý sed. Už si stoupá, občas přešlápne. Jinak přišla slečna na to, že má na věci svůj názor a neváhá se ho dát najevo - jsem vlastně ráda, ten její temperamnt jí hodně pomáhá, aby dohnala, co potřebuje. A pořád je to náš smíšek, i když dědečka a babičku docela dlouho sabotovala - je to teď hrozný maman, navíc jí lezou zuby. Přeju všem krásný zbytek léta a prázdnin. |
|
|
4.8.2010 12:18:07
tak všechny tady zdravím a jdu hlásit,jak jsme dnes dopadly ve 22.měs. korig. v Podolí:
rhb- ta řekla,že si jdem už jen pro pochvalu,když chodíme. pak prozkoumala botky a nožičky. na botky Essi řekla,že nic moc,tak nám doporučila jiné vč. bačkůrek,že mají nejlepší,co ona v rámci práce kde prozkoumala. že ty sandálky co máme prostě nemají dobrou klenbu,skoro žádnou . no,navíc tu pravou nožku jak vytáčela-to prý nevadí,horší je vtáčení dovnitř. tak zjistila,že jí zrovna ta nožička padá dovnitř a nemá tam vůbec klenbu,takže musíme k ortopedovi,aby nám prý předepsal vložky do bot,aby neměla pak nohy do x . jinak ale chválila . cvičení nemáme,jen formou hry při pohádce dát nožičky do tureckého sedu a míček mezi ně,aby stále cvičila opičku ,no jsem zvědavá,jak to pochopí a bude ochotna to dělat...a sbírat ze země v sedě třeba papírové kuličky,ručník..prstíky u nohou..haha... psychologie-klasika. pokroky udělala,takže pochválena,jinak normálně pozadu jako vždycky. no motorika nic moc a prý to i tak celkově souvisí i s tou mluvou,že nemluví..postavila na sebe 7kostek, 8.jí spadla. kolíčky do dírek dávala na čas...to zvládla. obrázky ukázala všechny,akorát když jí řikala jen slovesa,tak to jen 3. no a pak mě dostalo..barevná kolečka dát na stejně barevná na papíře,to mě fakt pobavilo..panenka na česání a krmení ji nezajímala jako tradičně . no a tvary vkládat také nic moc.ale jinak vcelku kolem a kolem dobrý ![]() .ještě tam jdeme na konci září,SNAD UŽ NAPOSLED... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.