Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
29.7.2010 16:11:15
zdravím všechny o prázdninách
![]() Xkacko, však ona se pustí,hlavně,že vše je vpořádku . Andrejka akorát chodí dva měsíce-no chodí, lítá..na to,jak měla zakázáno chodit za ruku,tak ani nechtěla,takže to bylo ok. a musím říct,že ani nijak zvlášť nepadala ani v těch začátcích,což mě dost překvapilo. teď doslova lítá. od rána do večera si nesedne na zadek a dát ji do kočáru,to je boj . syn tohle neměl,ten si rád sedl..jinak se umí vztekat. afektivní záchvaty oproti synovi nás minuly,ale zase sebou třískne na zem,jak se naštve a válí se,kolikrát si říkám,aby se nevyválela v nějakém psím....raději neříkat .nás čeká příští středu Podolí-rhb prvně po začátku chůze..tak snad to bude ok. tu nožičku už vytáčet přestala,jen když je unavená,tak občas. takže to bylo tutově tím,než měla stabilitu..pak jsem tam už ani kvůli tomu nevolala,viděla jsem,že se to zlepšuje,tak snad to bude ok . no a psychologie,to bude zase asi něco,copak si na nás paní dr. připraví..už se těším,až nás vyřadí z evidence..to nebudu zapírat. ty dva roky dr. mi stačily bohatě. ještě nás čekají odběry na alergologii,kéž by to dopadlo oběma ok,abychom nemuseli zase lítat ještě jinam,když už se něčeho zbavíme ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
29.7.2010 10:19:47
Taky jsem to teď zjistila, jak jsou super - hlavně pro děti :)
Dřív jsem jezdila na Lhotu, ale ta se s Ovčáry nedá srovnat, ta je spíš pro ty bezdětný ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
29.7.2010 10:10:57
Kačko, přesně tak, však ona se pustí. Oba moji kluci byli lenoši a pak se jednou pustili a bylo to.
Jasně, dej sem vědět. Nebo dojedem k vodě. Já osobně mám ovčáry nejradši z okolních pískoven. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
29.7.2010 9:41:12
Tak na rehabilitaci i na neurologii všechno v pořádku, všechno se vyvíjí dobře, nikam nespěchat, však ona se pustí :)
Další kontrola, až bude chodit. Terko, to jsem netušila, tak pokud ještě letos pojedeme na Ovčáry, tak se kdyžtak (rádi) zastavíme ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
28.7.2010 16:52:17
Ahoj holky, díky za pochvaly kluků, byli jsme na Corfu, v jižní části kde jsme byli asi 10x. Už to ani nepočítáme. Přestávky byly jen na těhu a nebo po narození mimin.
Kačko, super fotky, akorát ![]() ![]() tak blízko jste byli od nás a ani se nestavili ![]() Tak příště jo. Ovčáry - Lhota - stavte se ![]() Plíce, parádní rodinka Rozchození dětí - joooooooooooo, tak to jsem se taky nečekala nežž se pustí ruky. Ted zas čekám na rozkecání, za chvíli skoro 2,5 let a nemluví tak čekáme a čekáme a čekáme. ![]() ![]() Jsme se v pondělí přesunuli na moravu a dneska chčije a chčije :-( ![]() Mám tu samé letní oblečení a zatím na nic. Min. do soboty to bude stát za ... |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.7.2010 11:40:47
Krásná rodinka!
![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
27.7.2010 9:27:34
Ahoj holky,
zdravím Vás zase po delší době. Jsme zdraví, tchýně už dva měsíce v nemocnici a ještě několik měsíců tam bude. Jedna ségra už porodila, druhá bude rodit někdy v září a my zatím nečekáme další mimčo ![]() A abyste viděly, jak nám to sluší, tak jedna fotka ze soboty ![]() ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
22.7.2010 10:58:53
Kačko,je to princezna kouzelná :) A ty vlasy mě fakt fascinujou !
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
21.7.2010 21:59:36
Jé, Hani, děkuju
![]() Však jsou tady na tý diskuzi všechny děti nebývale suprový, ne? ![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
21.7.2010 14:39:38
Kačí tak Viktorka je suprová!!! Fakt nádherná holčička a je moc šikovná. Úplně jí koukají čertíci z očí.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.