| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 12103  [Dalších 11613 >>]
.ganesha. 83982
20.7.2010 12:50:15
Nevím, kterou vybrat, tak kdyžtak mrkni na http://torka.rajce.idnes.cz/ :-)
Danula83 46556
20.7.2010 8:50:25
Kačko,co nějaká aktuální fotka culíkaté princezny? :)
.ganesha. 83982
15.7.2010 22:44:25
Ahoj Danulo, držím palce.

Viktorka sice běhá okolo nábytku už cca 3 měsíce, za ruce taky vyloženě BĚHÁ (i když ji tak vodit nesmíme ~f~), ale pustit se a jít sama, to ne :-/
No, uvidíme, co nám řeknou teď na rhb, ale zatím to vypadá všechno dobře, žádný špatný postoj, nebo chůzi nemá, tak prostě asi jenom čekat.

Kluci maj nádherný fotky, taky už si tohle léto skvěle užíváme :)
Danula83 46556
15.7.2010 20:19:02
Terko,super fotečky! Je fajn,že jste si to užili.A kdeže přesně jste byli? Kluci mají krásnou barvičku :) A Vašík má nááádherně modrý oči ~R^
Katko,to je dobře,že jsou dvojčátka takhle živý - jak se říká RADŠI ZDRAVÝ ZLOBIVÝ DĚTI NEŽ NEMOCNÝ HODNÝ :)
Hani se nám začla pekelně vztekat potvora.Jak není po jejím,dovede se ozvat :) Jinak pokroky nic moc - zatím fakt jen stojí a občas se kolem nábytku došoupe o kus dál,ale chůze nehrozí...
Jinak nás čeká vyšetření toho levýho ouška v Praze,tak jsem zvědavá,co nás tam čeká a hlavně co se dozvíme...
katka +vaneska davidek+2 97720
15.7.2010 13:53:17
ahoj holky tak u nas trochu blazinec nechtej my vubec spat jinak jsou to zlatička i když nekdy jsem na nerva ,z dadou jsme začali cvičit vojtovku tak snad to pomuž i když me to moc nejde nevim přesne jestli to mačkam ten bod dobře no musim nA to přijit jinak fotečky moc hezky kluci jsou moc hezky ja se taky tešim na přišti rok na moře tenhle rok určite nepojedem ted trpime jak jsou ty vedra
Hanka+L+A+V 28463
12.7.2010 20:47:56
Terko nádherný fotečky..je vidět že jste si to tam krásně užili. Kluci jsou oba teda fešáci a šikovní!!!
Terka Kubík06, Vašík08 46367
6.7.2010 8:45:19
Ahoj holky, gratuluji Katce opožděně k návratu z porodnice :-) už jste určitě zaběhnutí :-) je to náročné, co?

tak jsme se vrátili z dovči, bylo fajn, všichni se ve zdraví vrátili. Jediné co tam trochu víc zkazilo náladu, že chlapi i ženské cca 12 motorek podpořili krachující řecko pokutou za přilby. Nikdo to tam nerespektuje, ale na turisty se schválně zaměřuji a kontrolují.
Letadlo kluci v pohodě přežili, jen vašíkovi se nelíbilo sedět. Zpátky byla jednak noc tak děti spaly a jednak už jsme věděly co a jak, ale cesta tam byla psycho, protože některé děti to těžce zvládaly, zaléhalo jim v uších a nelíbilo se jim sedět připoutaní.
Počasí nám celkem přálo, prvních pět dnů víc foukalo, dětem se nechtělo do moře, zvykly si až poslední tři dny, troufli si i sami do moře, skakali ve vlnách, vody měli po pupek, myslím tím ty starší, 4 a 5 let.

No a ted pár foteček.

llenicka 75289
29.6.2010 21:42:37
Ahojky. Super, že už jste doma. S dvojčátky si to ani neumím představit, já měla jen jedno nedonošenátko a také jsem vůbec nestíhala po příchodu z nemocnice. Než jsme se nějak zaběhli. Maťej mě nechtěl vůbec jíst, vše jsem do něj cpala hodinu, navíc to věčné odstříkávání a pokusy o kojení. No hrůza! Naštěstí se pak malej umoudřil začal pít a už se to dalo~:-D
Rehabilitaci určitě zvládnete. Pokud jsou na vaší rehábce trošku pokrokovější, tak vám ukáží jen správné polohování a ono se to srovná. Naši známí měli taky hlavičku na jednu stranu (dokonce si ji malý i hodně oploštil). Museli si jen dávat pozor na to polohování hlavičky, vždy mu jí srovnat. Dnes je z něj krásný zdraví kluk. Držím palečky!!!!!!!
29.6.2010 8:27:19
ahoj tak jsme byly u neurologa a vaneska dobry a z dadou budeme chodit na rehabilitace ma tendenci davat hlavu jen na jednu stranu a dr řikal že by s toho mohl mit skoliozu zad tak proto jdem tam až 23.7 dr ma dovolenou tak jsem zvedava co nas čeka jen nevim jak to budu stihat ted nestiham skoro nic
15.6.2010 9:07:35
holky diky moc jsem myslela že se ani nedočkame a už je mame doma a z drobečku se stavaji kusany hlavne z dadito je jedlik to vam povim.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 12103  [Dalších 11613 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.